Женечка1979, якая цудоўная рэч - форум, праўда? Пішы, што хочаш, чытай, ЯК хочаш.
Гэта Вас словы "калі ласка", "дзетак", "татаў" і цэлая куча смайлікаў з усьмешкамі на думкі пра зласьлівасьць навялі? Ці то проста зачапіцца за штосьці хочацца? ) Дык пачакайце, Вы яшчэ пра зайздрасьць забыліся!
Гэтыя дзьве думкі тут чырвонай ніцьцю.)))
Пра інкубатар ужо тлумачыла. Вядома, што гэта не літаральна мае быць зразумелым. Але, яшчэ раз, большасць вядомых мне мужчын кажуць нешта кшталту: "калі ў нас з'явіцца дзіця" (прычым не сын, альбо дачка, а менавіта дзіця), ці "калі ў нас нарадзіцца дзіця" ... і далей па тэксту. Але ніяк не "нарадзі мне сына" (акурат цар Салтан
). Гэтая фраза, якую я не цярплю, і дала падставу для майго адказу. )))

Яшчэ адзін "знаўца чалавечых душ" з'явіўся.зачем писать с такой злобой?
Пра інкубатар ужо тлумачыла. Вядома, што гэта не літаральна мае быць зразумелым. Але, яшчэ раз, большасць вядомых мне мужчын кажуць нешта кшталту: "калі ў нас з'явіцца дзіця" (прычым не сын, альбо дачка, а менавіта дзіця), ці "калі ў нас нарадзіцца дзіця" ... і далей па тэксту. Але ніяк не "нарадзі мне сына" (акурат цар Салтан
Правільна, не хвалюйцесь. Няправільна і нават недапушчальна падарункаў не хацець.Это вот правильно или нет?