Диалоги с...АРХИВ

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

k_ja_ra

Well-known member
Почему здесь не работает?
Строга кажучы, тут іншая сітуацыя. Чэл як бы увогуле не "прі делах". Займаўся творчасцю, па прастаце душэўнай не ўлічыўшы, што тв-сць на пл.Кастрычніцкай аўтаматычна пераўтвараецца ў палітычны акт.
Мала, што яго за гэта "адымелі" органы, дык яшчэ і на працы калегі ў іншы бок вочы, а начальнік - прапанову аб звальненні.
То бок пагаджуся, можа я і непаслядоўная ў сэнсе няўдалага прыклада з адзінкай і масай тут. Але збольшага чэл грудзем і не называўся, каб у кузавок лезці.
У дадзенай сітуацыі, мажліва, ён і без прапановы начальніка сыйшоў бы. І не таму, што адступіў, а проста тупа не хочачы даказваць, што я не опп, і няма чаго вочы хаваць ад мяне.
Я груба.

Что коллегами руководило,на твой взгляд?
Я рэальна маю цяжкасці з адказам...
Страх, перастрахоўка, "як бы чаго не выйшла". Па мне. То бок і агню-та не было, а людзі ўжо адвярнуліся. З чаго гэтаму-та чалавеку, калі і сапраўды агонь з'явіцца, на амбразуру кідацца?

Так і жывем...

argadeni, я з табой згодная. Я можа проста не вельмі моцная ў фармулёўках дакладных тут.
Твая праўда, менавіта ў мове, у творчасці, у фальклоры адлюстроўваюцца светаадчуванні і тое, як бачаць сябе самі беларусы. Ясна, што гэта не вызначае кожнага чалавека паасобку, але нейкі падмурак ці штосьці падобнае ўсё ж стварае.

если высунулся,то не тушуйся
Ну так, ну так. Да апошняй мяжы. (с)

Igra

БЫТИЕ
Пра калектыў якраз сказана было. Перасталі вітацца і адводзілі вочы ў бок.
Воспользовалась поиском и перечитала практически все ссылки с этой новостью-везде одно и тоже,никаких комментариев,кроме одного:"С какого времени вы занялись политическим искусством? - спросил декан. - Я не занимаюсь политическим искусством! Это моя принципиальная позиция! - Ладно, мне некогда, пишите по собственному желанию, - сказал декан"Про поиски формулировок,с которой уволить-ничего,про то,что отвернулись коллеги-тоже ничего,кроме слов одной форумчанки с очень своебразной,на мой взгляд,логикой.ФБ Гулина я не читала,может,там что и есть про коллег....

Igra

БЫТИЕ
Ну вот в том-то и дело,чего гнобить-то?

Ну так, ну так. Да апошняй мяжы. (с)
Но кто-то же должен быть в авангарде.Если принимать версию о тихоходках,то для желаемых перемен необходимо,чтобы кто-то взял на себя труд и инициативу.И желательно,чтобы каждый на своем месте и в своих условиях и ситуациях.Или я как-то неверно понимаю сетования о засилии тихоходок?

k_ja_ra

Well-known member
Igra, :) Так, павінны. Толькі не факт, што яго чегеварой і махацелям сцягоў не абзавуць і не скажуць - сам вінаваты.)))

Я днямі забірала дзеця з танцаў і каля мяне 2 спадарыні балбаталі. Адна адной кажа: наша выхавацелька з падоўжанкі сыйшла. Зусім. 2 дзяцей (блізняты), а дакладней, іх мама, чэла з працы выжылі...

Вось цікава б было версію падзей ад той мамы паслухаць...))))
Мне чамусьці гісторыя Екі ўзгадалася. То бок я ні ў якім разе не кажу, што там падобнае штосьці. Але і выключаць жа нельга...

Памятаю гаворку з аднакашнікамі былымі. Мінулым летам, ну, пасля апладысменаў вядомых.
А што - кажа адна - табе-та? Ці цябе чапаюць? Ну і жыві сабе спакойна.
Так што...так сабе ў нас авангард вітаецца.
Жаноцкасць і сміреніе у большай павазе...

k_ja_ra

Well-known member
Пустая глеба не нараджае герояў, Ігра.
А калі і народзіць, дык не тое і не такі.
Як памятаю, мы з табой калісьці размаўлялі пра тое. :)

Igra

БЫТИЕ
http://www.facebook.com/mikhail.gulin.5?ref=ts&fref=ts
На страничке тоже никаких упоминаний,или я плохо искала...
Вообще встречала комментарии,что не знают такого препода на архитектурном в БНТУ.
Ну и ладно,действительно

Давайце не будзем гэтую сітуацыю болей абмяркоўваць

Толькі не факт, што яго чегеварой і махацелям сцягоў не абзавуць і не скажуць - сам вінаваты.)))
Не,не факт,но это такая карма у тех,кто в авангарде-это же всегда и везде так было и есть:)В который раз к Толстому:)))"В частной и общей жизни один закон: хочешь улучшить жизнь, будь готов отдать ее."

argadeni

New member
Я поняла,что вы придерживаетесь озвученной выше версии,а-ля б-быдло и тихоходки.Ваше право.
э нет, в моем употреблении тихоходка - характеристика публичного поведения, вытекающая из публичной практики, которая не отрицает человечности лица в приватной, частной жизни. при этом политическая обстановка такова, что поведение тихоходки поощряется, а поведение личности в публичности - карается (Алесь Пушкин, например), что, конечно, не снимает ответственности за личный выбор

с очень своебразной,на мой взгляд,логикой.
:) логика - она либо есть, либо ее нет:). и отстаивается-подтверждается аргументами, а не извечными отсылками к сомнению во вменяемости человека, высказавшего аргумент
На страничке тоже никаких упоминаний,или я плохо искала...
повторюсь, не из фэйсбука ифу почерпнула, а из личных слов человека. раз уж вы зашли на страничку, можете его спросить и проверить:)

k_ja_ra

Well-known member
Igra, у кантэксце Талстога, як разумею, шэптам, Саннікава ты асуджаеш?

Velca

Ангел. Летает. Кусается.
http://finance.tut.by/news327906.html еще одна статья (сегодня день тутбая:))
Сидят бедные чиновники и понимают, что грядет большая ж.па. Надо или вводить всеобщее крепостное право вместе с закрытием границ, или з/п повышать. А денег нет. А крепостное право таки чревато. Беда...

juniko

self-made woman
чегеварой і махацелям сцягоў не абзавуць
мою славную юность Че Гевара был герой и кумир, фото, беретки, мечтали быть похожими на него, гордились, если с ним сравнивали.
А сейчас им - обзывают.
Тьфу. Куда катится эта страна этот мир

k_ja_ra

Well-known member

Igra

БЫТИЕ
логика - она либо есть, либо ее нет
Ага,только и логика разная бывает,в том числе и парадоксальная и многозначная.Собственно даже в троллинге утверждения не лишены определенной логики.Если же нет изначально элементарного желания вести нормальную беседу,то никакая логика не спасёт.

Саннікава ты асуджаеш?
Навошта мне яго асуджаць?Не,я разумею яго.Але ж,калi б здарылася у выбарах удзельнiчаць,наурадцi б яго падтрымлiвала,калi ужо шчыра.

argadeni

New member
argadeni, я з табой згодная. Я можа проста не вельмі моцная ў фармулёўках дакладных тут.

Кьяра, ведаеш, я таму руплюся за дакладныя фармулёўкі , што яны вядуць да адпаведнага разумення і дзеяння (мы бачым свет праз мову і як разумеем, так і жывем)

Igra

БЫТИЕ
Кьяра,ну я не знаю, в чем наши позиции расходятся принципиально,кроме того,что ты заостряешься на одних моментах,я на других,при том,что и то и то имеет место быть.Как ты думаешь,в чем причина?

Я сумняваюся, што ён будзе яшчэ раз балаціравацца.
Я таксама.

k_ja_ra

Well-known member
наурадцi б яго падтрымлiвала
Як ты думаеш, ці не гэтага дабіваецца ТНП?

я не знаю, в чем наши позиции расходятся принципиально
Шчыра? я амаль упэўненая, што прынцыпова ні ў чым.)
Як і ў большасці тут прысутных.
Чаму не атрымліваецца дамаўляцца?
Часам ёсць адчуванне, што жаданне не пагадзіцца хоць у чымсьці і мець ціпа сваё, абавязкова адрознае ад астатніх, меркаванне пераважае над здаровым сэнсам.
Ну і агрэсія залішняя часам вылазіць. )))

Я без імёнаў. Увогуле. Пра ўсіх.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху