Строга кажучы, тут іншая сітуацыя. Чэл як бы увогуле не "прі делах". Займаўся творчасцю, па прастаце душэўнай не ўлічыўшы, што тв-сць на пл.Кастрычніцкай аўтаматычна пераўтвараецца ў палітычны акт.Почему здесь не работает?
Мала, што яго за гэта "адымелі" органы, дык яшчэ і на працы калегі ў іншы бок вочы, а начальнік - прапанову аб звальненні.
То бок пагаджуся, можа я і непаслядоўная ў сэнсе няўдалага прыклада з адзінкай і масай тут. Але збольшага чэл грудзем і не называўся, каб у кузавок лезці.
У дадзенай сітуацыі, мажліва, ён і без прапановы начальніка сыйшоў бы. І не таму, што адступіў, а проста тупа не хочачы даказваць, што я не опп, і няма чаго вочы хаваць ад мяне.
Я груба.
Я рэальна маю цяжкасці з адказам...Что коллегами руководило,на твой взгляд?
Страх, перастрахоўка, "як бы чаго не выйшла". Па мне. То бок і агню-та не было, а людзі ўжо адвярнуліся. З чаго гэтаму-та чалавеку, калі і сапраўды агонь з'явіцца, на амбразуру кідацца?
Так і жывем...
argadeni, я з табой згодная. Я можа проста не вельмі моцная ў фармулёўках дакладных тут.
Твая праўда, менавіта ў мове, у творчасці, у фальклоры адлюстроўваюцца светаадчуванні і тое, як бачаць сябе самі беларусы. Ясна, што гэта не вызначае кожнага чалавека паасобку, але нейкі падмурак ці штосьці падобнае ўсё ж стварае.
Ну так, ну так. Да апошняй мяжы. (с)если высунулся,то не тушуйся