Диалоги с...АРХИВ

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
кстати МТБбанк пока упирается и не возвр. 30%, у человека транзакция 17го, проводят 20го.
Вжик., у мяне 19.12. быў зроблены валютны плацёж па МТбанкаўскай картцы ў белках
22.12 сума была апрацавана. прычым адбылося як ў prosto_kat -спачатку спісалі па адным курсе, а потым у выніку грошай спатрэбілася меней і розьніцу вярнулі. 30% не бралі.
Але самае цікавае: картка крэдытная. 19.12. мой станоўчы баланс на ёй быў заблякаваны і на рахунку сьвяціўся 0. Яшчэ ўчора гэта самая розьніца, якую вярнуў банк, ў мяне на рахунку была. А сёньня ізноў 0.

Вжик.

Well-known member
katia-ka, ой, на онлайнере многие пишут, кто что, есть и те у кого два раза списали, сначала к курсу плюсанули, а потом отдельной строкой комиссию. приор на сайте разместил обьявку, что все платежи по 19 число не снимал комиссию, у кого сняли вернут, мтб ещё в обед консультант говорила что раз операция прошла 20 числа, то тютю денежки. а как оно будет фиг знает.

k_ja_ra

Well-known member
Народ, гэта было напраўду сказана? :)))) Мізуліна жжот.:)))

Кия, гэта адказ вам, чаму нельга пазначаць цэны ў далярах.)))))

Злополезная

Active member
гэта было напраўду

belorussia141223.jpg

Москва. 23 декабря 2014г.

k_ja_ra

Well-known member
Злополезная, калі атрымаю адказ ад МЗС РФ-выкладу.
Наўскідку - дэбілоіды, якія не пільнуюцца УЛАСНЫХ нормаў.
Плюнуць і быць паблажлівымі. А што яшчэ застаецца?
Мяркуючы па адказе нашых дэбілоідаў, яны таксама розніцы паміж Белоруссіей у штодзённай гаворцы і Республікой Белоруссіей на сустрэчах найвышэйшага ўзроўню не адчуваюць. Змірыцца і пашкадаваць убогіх.

Mahima

переименовалась:)
По поводу карточек

Кстати, на сайте НБ РБ цена продажи золотых слитков стоит в долларах. Ай-ай-ай..

"Мы не приехали в Москву с протянутой рукой что-то просить взамен чего-то", - сказал Александр Лукашенко.
http://news.tut.by/politics/429175.html

Как шифруется незамысловато человек..

Александр Лукашенко, выступая на пресс-конференции по итогам заседания высшего Евразийского экономического совета, заявил, что Россельхознадзор ограничил поставки белорусского продовольствия в Россию в обход Евразийской экономической комиссии (ЕЭК) и без согласия Владимира Путина.
http://news.tut.by/politics/429255.html

Царь был не в курсе, мда..

Последнее редактирование:

Виталена

New member
Кстати, на сайте НБ РБ цена продажи золотых слитков стоит в долларах. Ай-ай-ай..
там не просто цена в долларах, их реально продают исключительно за валюту, а обратно выкупать хотят в зайцАх по курсу)))

Кстати, так уже было в прошлый раз.

Velca

Ангел. Летает. Кусается.
На сайте БелМАПО (медакадемия последипломного образования) цена курсов тоже в долларах США:) Как тянет настучать - сил нет:) Тем более у преподавателей ЗП фиксированная и в ББ.

k_ja_ra

Well-known member
Я тут крыху не на злабадзённую тэму...

Калісьці была размова пра паноў-палякаў і беларусаў-сялян, якія ўсю сваю гісторыю былі ў становішчы...і далей па тэксце.
У звязку з гэтым, думаю, тут будзе цікава, ну...калі цікава...
Прадстаўляем Вашай увазе 5-серыйны праект “Белтэлерадыёкампаніі” “Шляхта. Брутальная гісторыя”, прэм’ера якога адбылася 23 чэрвеня на канале Беларусь-3.

Тэрмін “шляхта”, на жаль, і сёння часта памылкова перакладаюць як “дваранства”, бо цэлае пакаленне вырасла на падручніках, дзе наша гісторыя была цесна пераплеценая з рускай. Але, калі ва ўсходняй суседкі, дваране былі пры двары і падпарадкоўваліся царскім асобам, то беларуская шляхта, наадварот, кіравала і нават уплывала на выбар караля ў часы Рэчы Паспалітай.

Шматлікія роды адносілі сябе да шляхты, але пасля падзелу Рэчы Паспалітай былі гвалтоўна запісаныя ў сялянства. Многія не жадалі ці не мелі дакументаў, каб пацвердзіць свой статус і тым самым перайсці ў рускае дваранства. Дарэчы, менавіта тады пачаліся судовыя працэссы з-за массавай падробкі дакументаў. Пад следства траплялі многія прадстаўнікі органаў улады. Доўгі час да сялян прыпісвалі шляхціца Янку Купалу. Дзесяцігоддзі не маглі даказаць сваё паходжанне Дунін-Марцінкевіч, Адам Міцкевіч. З беларускай шляхты бяруць свае вытокі роды Грыбаедава і Фелікса Дзяржынскага.

Здымкі праекта вяліся як на тэрыторыі сучаснай Беларусі, так і ў Санкт-Пецярбургу і Варшаве.

Последнее редактирование:

Zoryana

Well-known member
Любопытное видео - специально для тех, кто не слышал в Киеве "Слава нации, смерть ворогам" и пр. Это вчерашний вечер в Киеве, перед Радой, в самом центре города то бишь.
Обратите внимание, что выкрикивают на первых же секундах этого видео "гражданские активисты", пикетирующие Киесовет с требованием выключить его подсветку: "Гитлернюгенд! СС!" Ну, и зиг хайль, обыденный уже для Киева, тут как тут. А нам все твердят: "Ну, где ж вы видели фашистов?"

k_ja_ra

Well-known member
Любопытное видео - специально для тех, кто не слышал в Киеве "Слава нации, смерть ворогам" и пр.
Zoryana, ну вы б ужо наўпрост пісалі, што відэа для мяне, ці што.)
Дзякуй.) Цікава.)
Толькі асабіста я ўжо губляю нітку, што вы хочаце прадэманстраваць і што давесці.
Хлопцы, якія валяюць дурака і крычаць пра гітлерюгенд, як я разумею, акурат супраць ненавіснага вамі кіраўніцтва Украіны выступаюць.
Вы да чаго гэта ўсё? Што яны там усе фашысты: і хто за, і хто супраць, і хто проста міма праходзіў?

Вас не стаміла яшчэ? :) Я не супраць, калі што, чыста цікава.)

========

Артыкул пра выступ Лукашэнкі на апошняй сустрэчы ў Маскве: http://kommersant.ru/doc/2639946
Забаўна напісаны, лёгка чытаецца. Рэкамендую, як каму цікава.)

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху