Nadezhda_S, я была.
З таго боку, дзе Рікаді, Тропеа і Піццо.
Рікаді ( чыгуначная станцыя, а сам рэгіён называюць Капо-Ватыкано) - круцейшае мора. Празрыстае, бірузова-блакітнае, цёплае. Пясочак белы, дно ў большасьці месцаў без камянёў ( дзе-нідзе на ўваходзе сустракаюцца вялікія. Што глыбей за чалавечы рост - ня ведаю, я не плаваю). Народу няшмат, усім хапае месцаў. Але італьянскага каларыта - нуль. Гэта проста такі катэджны пасёлак)) Супермаркет, рыбная лаўка, пара рэстарацый ( адну зь іх магу рэкамендаваць з лёгкім сэрцам), крама з гароднінай. Можа, за два гады што зьмянілася.
Тропеа - прыгожы горад, прыемна пагуляць увечары, спусьціца да мора па лесьвіцы. Рэстарацыі, кавярні, сувеніры, архітэкрура - усё ў наяўнасьці. Мора прыгожае, не плаваьі, толькі на адзін вечар прыязджалі. Пляж у горадзе вузкі, народу - цьма.
Піццо. Мілы гарадок. Ізноў жа прыемна пагуляць. Знакамітае марозіва мне не зайшло - вельмі салодкае. Архітэктура, старыя вулачкі, ліхтары, рэстарацыі, чыгунка. Супермаркет недзе на веселках, мы не знайшлі. Мора ў горадзе не такое прыгожае па колеры. Затое дно - абсалютны пясок. Уваход вельмі палогі.
Nadezhda_S, калі што канкрэтнае цікавіць - пытайцеся.
Тут на форуме можна адшукаць мой водгук з фоткамі.