Италия

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Enigma

Мерцающая в ночи
Подскажите, кто недавно был в Риме, уже открыли фонтан Треви после реставрации? Через неделю летим с мужем, очень хотелось бы его увидеть:)

Ivetta

Active member
Девочки, подскажите мне, пожалуйста, куда можно съездить на один день из Флоренции, так чтобы вечером вернуться обратно. (кроме Пизы). Спасибо.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
я так понимаю, что Вы там были? расскажите, пожалуйста, что там интересного!
Была.
Але экскурсавод зь мяне кепскі :) Я не ведаю ніводнай назвы, акрамя Пьяцца-дэль-Кампа :) Я проста гуляла па старым горадзе. Там вялікая колькасьць вузенькіх вулачак, лесвіц, магазінчыкаў, кафеен... Вельмі атмасьферна і прыгожа.

Кажуць, што ўсю прыгажосць Сіены можна па-сапраўднаму зразумець толькі праз некалькі дзён пасля таго, як вы ў ёй пабывалі. Пакуль знаходзішся тут і сьпяшаешся агледзець як мага больш, не заўсёды разумееш усяго хараства гэтага горада. Ўспаміны усплываюць крыху пазьней: спачатку Пьяцца-дэль-Кампа з ратушай і вежай, потым Дуома і ўсё астатняе ... Гэты горад дазваляе лёгка перанесціся ў Сярэднія стагоддзі - настолькі ўсё тут здаецца некранутым з тых часоў.

Хаця...ведаю яшчэ адну назву :) Fonte Giusta. Гэта траторыя :) Самая смачная паста, якую я ўвогуле каштавала ў Італіі, - там :)

Ivetta

Active member
katia-ka, спасибо за информацию! Скажите, а Вы билеты на поезд Флоренция-Сиена покупали заранее или на месте? сейчас посмотрела на трениталия 22.80 евро на 2+1, надо брать?) или на месте во Флоренции мы по такой же цене и купим?

Fonte Giusta. Гэта траторыя Самая смачная паста, якую я ўвогуле каштавала ў Італіі, - там
Оооооо, спасибо большое что делитесь такой информацией!!!!! Для нас Италия не только интересно, но еще и вкуууусно!!! :dance:

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Скажите, а Вы билеты на поезд Флоренция-Сиена покупали заранее или на месте?
Я не была ў Фларэнцыі :) Мы зьбіраліся выбрацца з Сіены на дзянёк, але так і не выбраліся.
Вы на трэніталіі глядзіце тарыфы. Калі яны вас задавальняюць і кошт менш за звычайны, то варта набываць :)

Ivetta

Active member
Я не была ў Фларэнцыі Мы зьбіраліся выбрацца з Сіены на дзянёк, але так і не выбраліся.
Обязательно съездите! Волшебный город!!!

Вы на трэніталіі глядзіце тарыфы. Калі яны вас задавальняюць і кошт менш за звычайны, то варта набываць
так в том то и дело, что я даже и примерно не знаю какая обычная цена на эти билеты) счас схожу на форум Винского-почитаю)

Ivetta

Active member
Зірнула. 22.80 - гэта рэгіянальны цягнік. Кошты не зьменяцца.
Ordinaria - гэта і ёсьць звычайны кошт.
т.е. можно не заморачиваться и не привязываться к датам, а на месте купить билет, правильно?

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Для параўнаньня задайце, напрыклад, не Сіену, а Рым. І там пабачыце процьму тарыфаў :)

т.е. можно не заморачиваться и не привязываться к датам, а на месте купить билет, правильно?
так.

Обязательно съездите! Волшебный город!!!
дзякуй! Спадзяюся, даеду :)

Симона-Таисия

созерцаю мир...
куда можно съездить на один день из Флоренции, так чтобы вечером вернуться обратно.
нам советовали античный город "ста церквей" - Лукка.
Но мы не попали, по первому разу решили всё же на башню в Пизе взглянуть.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Яшчэ пра Сант-Джиміньяно - San Gimignano - добрыя водгукі чытала. Але мы на той момант зрабілі выбар на карысьць Мантальчына -Montalcino.

Ypsilon

In velo veritas
если всего один день, то однозначно Сиена... там даже в дождливую погоду красиво :)

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху