Но вот есть же на форуме темы Давайте Знакомиться "Осенятя 2018" "Первоклашки 2020" и .т.п. Чем родители подростков принципиально отличатся?
напэўна, калі б ў адпаведным раздзеле стварылася тэма "Падрасцята 2000-2007", не адрозніваліся б нічым.
Можа гэта і не сюды, даруйце тады. Але падзялюся назіраннямі. У мяне стварылася ўражанне, што народ на сямействе камунікуе не столькі па тэмах, колькі па кампашках. Прыкладам, тыя, хто сядзяць у падлетках, амаль ніколі не бываюць у школьных буднях і наадварот. Хаця абмяркоўваюць, прынамсі месцамі, збольшага адно і тое ж. У сваю чаргу, заўсёднікі "Беседкі" амаль ніколі не бываюць у школьным раздзеле і наадварот, і г.д. Таму можа і праўда варта ўсім разысціся па "Асянятах" і трындзець там пэўнай кампаніяй пра ўсё абсалютна ў фармаце "флудзілкі"?
Хаця асабіста мне так зусім нязручна. У тэме падлеткавых падмышак чытаць пра вельмі цікавыя мне школьныя пытанні мне зусім не хочацца. Хочацца чытаць у адпаведным раздзеле. Асабліва з улікам таго, што месцамі вычытаць можна шмат карыснага, а не проста трындзёжа.