Канцэрты беларускіх музыкаў за мяжой.

имя-как-имя

Well-known member
гэта як так?
Неякія новыя правілы? Звычайна было наадварот.

Гэтым разам Шаблі арганізацыяй займаюцца, не, хто ведае?
Мне так гаварылі, прынамсі.

Ну, пасля таго канцэрта, на якім мы разам былі, ладзіўся яшчэ адзін канцэрт, у тым жа месяцы, там было мала часу на атрыманне візы, і шмат зваротаў квіткоў ад тых, хто не паспеў. Таму цяпер так: спачатку рэгістрацыя, потым квіткі.
Так, Шаблі.

Atex

Active member
О, дзяўчаты, едзем разам ))) я таксама планую.
р.ы а бычыце як сфатаграфаваны гурт? ))) у Менску. Прасачыліся ))) аднойчы. інкогніта

Олюня71

Мама трех девчонок
Кьяра, не только имя-как-имя едет) Билеты туда взяли, завтра следующий квест по добыванию обратных билетов.

имя-как-имя

Well-known member
А якой гадзіне ў касах ужо былі? :) Спадзяюся, не з вечара? )
Туды - з 7 гадзін раніцы, назад - з 5:))). Гэта коратка. Падрабязнасці у ап. Прабач, неяк не сачыла за тэмай, не бачыла твайго пытання:).

не только имя-как-имя едет)

Ну чО, с тебя отчет?:)

Последнее редактирование:

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Да, я буду брать фотик)
Чакаем фотак))

Дзяўчаты, а Сіменс арэна - гэта дзе дакладна? Як да яе дабрацца?

Atex, Вераніка, дарэчы вось і адбыўся той канцэрт, на які ты мне квіток прывозіла. Яшчэ раз дзякуй! Арэна была поўная! А Андрюс - неверагодны)))))

Atex

Active member
Слухайце, друзе, дык кто на ляпісаў у Вільню едзе?

katia-ka, я вельмі радая, что спадабаўся табе канцэрт )) я музыку сабе іх на комп спампавала. Клёвыя!

Atex

Active member
я таксама не еду. будзем зайздросціць Іры, я так разумею )))
яб паехала, калі б квіткі былі на аўтобус ці цягнік ((( ... дык іх жа няма.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
яб паехала, калі б квіткі былі на аўтобус ці цягнік ((( ... дык іх жа няма.
На Люкс-экспрэс ёсьць квіткі. Літоўскага аўтобуснага перавозчыка.

У мяне такое адчуваньне, што гэтую кампанію ніхто ня ведае :) А ў яе бываюць класныя акцыённыя квіткі за 3 еўра))))

Atex

Active member
katia-ka, да ты что! )) я ее прекрасно знаю эту контору. постоянно на люкс-экспрессе езжу. Буду думать теперь где билет на концер надыбать.
Девочки, кстати, к сведению - есть еще симпл-экспрес. так вот первые 5 билетов на симпл стоят 3 евро.
на люкс - 10 евро (кажется). Причем практически во все направления, куда они ездят. Так с вильнюса до берлина - 3 евро 5 билетов )))
мой муж уже этих билетов набрал на каждый месяц по 12 штук (6 туда-6 назад). вот недавно приехали из Берлина и опять поедем 6 числа ))) потому что по 3 евро. до вильнюса на поезде 160 тыс, плюс 3 евро до Берлина ))) в одну сторону - чаму б не купіць!

katia-ka

Kitoks Pasaulis
я ее прекрасно знаю эту контору. постоянно на люкс-экспрессе езжу.
наконт цябе я неяк і ня сумнявалася)))))

Девочки, кстати, к сведению - есть еще симпл-экспрес. так вот первые 5 билетов на симпл стоят 3 евро.
ага):nyam:

а-ха-ха)) Да тэмы чорных сьпісаў і квіткоў))))

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Нешта падумала: а на канцэрце беларускіх выканаўцаў распрануцца ў гардэробе Сіменс-арэны таксама будзе каштаваць 3 літа? А сумку ў шафу пакласьці - 15?
На усялякі выпадак, майце на ўвазе)

Сверху