Канцэрты беларускіх музыкаў за мяжой.

Mahima

переименовалась:)
Igra, калі галоўнае - паслухаць Ляпісаў, то лепей ў Кіеў тады.
а когда они в Киеве будут?
У мінулыя выходныя чарга на мяжы сягала 800 машын і без Ляпісаў.
да ну....это на всех пропускниках вместе, наверное..Да и там 4 дня было все же.
Ну і ...год таму і візы можна было абсалютна без праблем атрымаць.
а что-то изменилось? Че так сложно было зарегистрироваться?

имя-как-имя

Well-known member
а что-то изменилось? Че так сложно было зарегистрироваться?

Регистрация через сайт только. Время выброса дат - ооочень произвольное. Когда я регистрировалась, это было и 6 утра, и 4-50, и 6-30. Следующий выброс - примерно в полдень. Ооочень примерно. На деле и в 11, и в 13, и т.д. Поэтому чтоб не проморгать, надо тупо сидеть обновлять. Выбрасывают даты - виснет сайт и начинают работать скрипты. В результате в твоей форме появляются посторонние люди, ну или ты в чужой талон попадаешь)). Или просто, пока у тебя сайт висит, даты расходятся. В последнее время, если верить онлайнеру, полегче стало. Часто "помощники в регистрации" сбрасывают вечером те даты на завтра, которые не удалось продать.

Mahima

переименовалась:)
Каця, я ж пісала вышэй. Зарэгістравацца (ну, памятаеш, абраць час для падачы докаў ціпа) амаль немагчыма.
я поняла. Я не поняла, почему вдруг так стало.
Поэтому чтоб не проморгать, надо тупо сидеть обновлять. Выбрасывают даты - виснет сайт и начинают работать скрипты.
епрст...

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Цікава б было даведацца, хто здолеў гэта зрабіць на тыя даты, пра якія гаворка.
на tut.by народ адпісваўся на гэтую тэму.

Там з ночы, як разумееш, не бабулі стаялі. А прасунутая моладзь. Падазраю, не проста так.
я ведаю. Мне Іра расказвала.
Падазраю, што ў шмат каго, як і ў мяне, няма інтэрнэт-банкінга на картцы :)

а когда они в Киеве будут?
7.12., калі не блытаю.

Да и там 4 дня было все же.
вось-вось))) таму і чэргі неверагодныя.

Ай, Ляписы и Вильня перевешивают)
Не, ну зразумела, што Вільня блізка, даехаць хутка... Дый і сама Вільня гэта ўжо файна само па сабе, і без Ляпісаў...Але вось у мяне такога няма:
Мяне таму канцэрты ў Вільні і вабяць, што са сваімі сярод сваіх. АтмасфЭра.)))))
Я, нават, на Галапагаі-2013 не паехала ў гэтым годзе, таму што там таксама былі бясплатныя візы і нашэсьце нашых суайчыньнікаў.

Думаю, канцэрт сярод расіян ці ўкраінцаў у Маскве ці Кіеве мне ўжо меней цікавы.
я была на канцэрце сярод літоўцаў :) Файна было) Толькі што шутак я не разумела на літоўскай мове :)

Че так сложно было зарегистрироваться?
літоўская амбасада, бадай, самая лаяльная. Каб атрымаць там візу, ня трэба амаль ніякіх докаў. Таму народ і ломіцца туды. Самыя "прасунутыя" пачалі рабіць на гэтым бізнэс.

Последнее редактирование:

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Ну вось, накатала пост, а тут- бац, і глюкі)))
Не падзелішся спасылачкай?
Нажаль, не. Не калекцыянірую))
Я ж не дзеля таго, каб паспрачацца, а каб акрэсьліць усе магчымыя варыянты.

Ты менавіта пра продаж, не браніраванне вышэй вяла?
Так, пра продаж, для браніраваньня картка не патрэбная.

Дык чаму цябе суайчыннікі з візамі пужаюць, я так і не зразумела?
Я ня ведаю :) Яны мяне не пужаюць, але пры абедзьвух роўных, я выберу канц, на якім нашых людзей - незнаёмых мне - будзе меней))

Ты ж на канцэрце літоўскіх музыкаў была, правільна?
калі пра той, пра які я вышэй вяла, то да. Але на тых жа Галапагаях былі і "нашы музыкі". А побач былі латышы і літоўцы :)

п.с. Вось зьбіраюся ў хуткім часе на канцэрт Akute ў Рэпаблік))) Нешта крыху боязна, ага)))

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Кьяра, зараз пашукаю

Вось:
Турыстычнае агенцтва "Дэльфін Груп".
Квіткі на канцэрт "Ляпісаў" у Кіеве можна набыць у нас на офісе! Вуліца Кульман дом 2 пакой 407 - мы чакаем вас!
А яшчэ можна паехаць бас-турам у кампаніі сапраўдных аматараў гурта!
Тэлефануйце і запісвайцеся +375333516525, +375256606162

Atex

Active member
katia-ka, дзякуй за падгончык з квітком )))
Еду!! ё-хо! ужо і на бус набыла квіткі і дамовілася з домам правоў застацца у іх на ноч.

я табе прэзент з Берліну прывезла. Арыгінальнае печыва, з арыгінальнай назвай "Спекуляція" :))). Класічнае дакаляднае нямецкая печыва.

р.ы. а то няма цябе ў маім скайпе. дзе цябе яшчэ шукаць, пішу тут :) тэлефон мне калі ласка свой напішы ў прыват.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Паненкі!!!!!!
Вось якая навіна ў мяне))))
:dance: :yahoo: :victory:

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Кьяра, класна, віншую!!!
А вы ведаеце, што ў Міхалка і Зелянкоўскай учора сын нарадзіўся? :)

имя-как-имя

Well-known member
:)))
Я набыла квіток на Вольскага. Яшчэ б хто мне сказў, навошта ў Лофце складаюсь сьпіс пакупнікоў?.. :blink:

У сэнсе - спіс? Прозвішчы тых, хто набывае квіток? А шмат там квіткоў? Ці патрэбна хутчэй бегчы?

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Дзевы, я параіцца.
Як думаеце, дзецей ў гэты Лофт-клуб мае сэнс з сабою браць?
Ці там выключна дым сцяной і падобнае?

katia-ka, а квіткі там як, у адзін кошт ці розны? У сэнсе месцы за столікамі, стаячыя ці якія? І які кошт?

Патэлефанавала ў Шаблі, балда, і палову пытанняў не спытала.

гэта не клуб, гэта кавярня. Пэуна, там усе будуць за столiкамi. Кошт адзiны на усе квiткi - 250 тыс

Сверху