Канцэрты беларускіх музыкаў за мяжой.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Ну рассказывайте, людей много было?
Скажам так: народу было столькі, што можна было адчуваць сабе даволі камфортна, стоячы амаль ля сцэны. Але пры гэтым клюб быў поўны. Былі людзі, якія адпачывалі за столікамі.

Былі песьні з розных праектаў. Было вельмі-вельмі прыемна пачуць "Белую яблыню грому". Была адна новая песьня. Былі песьні, якія сьпявалі хорам))))
Карацей, было класна, утульна, весела і кранальна адначасова. Як заўсёды на канцэртах Лявона і Пашы.
http://generation.by/doc14-752.html

Atex

Active member
Жаль и не вовремя, если правда.
Мне показалось, что он очень грустный на этом видео. Наверное ему плохо. и возможно ничего не хочется делать, потому что не верится, что действия могут принести результат.
Как там интересно Калмыков на это его заявление смотрит, наверное офигивает.
лично мне не похоже на продуманный пиар ход. Хотя не факт, что распустит группу 1 сентября, может передумает... а может и нет.

HelenaSl1

New member
По пока не подтвержденным данным есть информация, что Л.Вольски будет на басовище 2014!!!!

Sony

New member
Пабабабам!
Прочитала я тут про фестиваль Galapagai. И меня, конечно, аж затрясло от желания поехать.
Но не всё так просто. Надо как-то оценить свои возможности. Может быть ещё кто-нибудь собирается, а?

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Прочитала я тут про фестиваль Galapagai. И меня, конечно, аж затрясло от желания поехать.
Я вельмі раю.
Зарасай -гэта адно з маіх улюблёных месцаў у Літве. Там вельмі прыгожа!
З Вільні туды прасьцей за ўсё дабірацца аўтобусам(тыя, у каго ёсьць машына - гэта асобная каста, мне да іх далёка :)) Кошт квітка каля 40 літ. Ехаць каля трох гадзінаў. Можна яшчэ цягніком, але ён едзе не ў сам Зарасай, а трохі ўбок, там трэба будзе яшчэ неяк дабірацца да горада.
Мне падаецца, што зручней ехаць праз Даўгаўпілс. Ну гэта для тых, каму не істотна, літоўскі ці латвійскі штамп будзе стаяць у пашпарце.
Там класна жыць у намётах. Там аграменны намётавы гарадок. Там можна нават купляць ежу і зусім не выбірацца адтуль у горад.
Можна арэндаваць жыльлё ў горадзе.

Sony, толькі для вас. Я тэмку Палангі пачытываю. Калі вырашыце ехаць, перад пакупкай квітка абавязкова ўдакладніце ў амбасадзе, ці можна адкрыць візу на ранейшую дату, чым ў вас ўжо ёсьць. Я, шчыра кажучы, дужа сумняюся ў гэтым.

Sony

New member
Sony, толькі для вас. Я тэмку Палангі пачытываю. Калі вырашыце ехаць, перад пакупкай квітка абавязкова ўдакладніце ў амбасадзе, ці можна адкрыць візу на ранейшую дату, чым ў вас ўжо ёсьць. Я, шчыра кажучы, дужа сумняюся ў гэтым.

Дада, я как раз об этом хотела спросить. Спасибо! Чёт я, прочитав про фест, совсем про Палангу забыла)))))) Да и накладненько будет сгонять в Зарасай, а через недельку ещё и в Палангу матнуть.
Значит в этом году пролёт(( печально, но ничего! Буду знать на след год.

Сверху