Канцэрты беларускіх музыкаў за мяжой.

Atex

Active member
katia-ka, я магу запытать квіток у портманістаў (яны будуць гляжу ))) ці напрамую ў Шаблінскага. вы мне зараз напішіце колькі вам квіткоў трэба. вам жаж не патрэбна візавая падтрымка?
я таксама вельмі хачу паехаць. хачу на эксперымент Port Mone паглядзець! у нас не будуць рыхтаваць іх канцэрты, таму толькі за мяжой. а я дык іх вельмі-вельмі паважаю.

имя-как-имя

Well-known member
я таксама вельмі хачу паехаць. хачу на эксперымент Port Mone паглядзець! у нас не будуць рыхтаваць іх канцэрты, таму толькі за мяжой. а я дык іх вельмі-вельмі паважаю.
Наколькі я зразумела, візы на 2 і 3 сакавіка, таму наўрад ці тыя, хто не мае сваёй візы, на Port Mone трапяць :(.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Atex, буду удзячная))
можа, у мяне и самой атрымаецца, але пакуль мы з малой у бальничцы...
Напишыце мне у прыват, клск, а то я з тэлефона магу тольки адказваць на прыватныя размовы, сама распачаць не магу, выдае глюк
так, виза мне не патрэбнаяя.

Atex

Active member
:( шкада. найлепшая на мой погляд інструменталісты Беларсі. а зараз Сярожа з Аляксеем яшчэ нейкі вельмі цікавы падарунак падрыхтавалі - электроніку.

Atex

Active member
:( шкада. найлепшая на мой погляд інструменталісты Беларсі. а зараз Сярожа з Аляксеем яшчэ нейкі вельмі цікавы падарунак падрыхтавалі - электроніку.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Atex, напишыце мне у прыват клск. Я з тэлефона не магу сама написаць, магу тльки адказаць.

Atex

Active member

имя-как-имя

Well-known member
имя-как-имя, мдя? ты не блытаеш нічога? Там пра гэта як быццам ні слова...

Внимательно читайте договор (с):), там ніжэй ідзе абмеркаванне:

А на какие даты будет выдаваться виза? 1-3 марта?
Агенцтва "Шаблi", Беларусь/Agency "Shabli", Belarus 2 и 3 марта

Женя Лукашик А как с такой визой попасть на концерт 3 марта в 18:00?
ссылаться - спасылацца
ссылка-спасылка.

Вось адчувала ж, што нешта не тое пішу:)))

Atex

Active member
Кьяра,
имя-как-имя, я там далей у камментах прачытала, что яшчэ гэтае пытанне абмяркоўваецца, може павялічаць на дзень. Але зараз, так, только 2 і 3 сакавіка

имя-как-имя

Well-known member
Кьяра,
имя-как-имя, я там далей у камментах прачытала, что яшчэ гэтае пытанне абмяркоўваецца, може павялічаць на дзень. Але зараз, так, только 2 і 3 сакавіка

Мабыць, калі з'явяцца ў продажы квіткі на другі дзень, то для тых, хто іх набудзе, будзе даўжэйшая віза? Ці гэта ўжо надта складаны сцэнар?

katia-ka

Kitoks Pasaulis
І яшчэ адно: што лічыцца танна?
ну... адзін з маіх любімых гатэляў за ноч з 2 на 3 просіць за аднамесны нумар 35 эўра. Улічваючы, што гатэль -суперскі(як па мне), то гэта танна. Але... у мяне ўжо ўсе грошы распісаныя пад іншае(((( Таму мне б што-небудзь за 10 эўра з носа(гэта я так мару))). Буду шукаць нешта побач з чыгункай, каб раніцай падняцца, ногі-у боты -і на цягнік.

О! бачу у адным хасьцеле нумар твін (двухмесны, асобныя ложкі) за 25 эўра. Трэба шукаць кампаньёна)))
P.S. Забронькала)) кампаньёну буду рада))

Последнее редактирование:

имя-как-имя

Well-known member
Буду шукаць нешта побач з чыгункай, каб раніцай падняцца, ногі-у боты -і на цягнік.
А цягнік хіба не увечары?

О! бачу у адным хасьцеле нумар твін (двухмесны, асобныя ложкі) за 25 эўра.
Не у гэтым?
http://www.booking.com/hotel/lt/cen...g;sid=9518d6951396e51e7aef677f46e5cdec;dcid=2

имя-как-имя

Well-known member

І я там забраніравала. Апошні твін (хоць патрэбны нумар на трох мінімум, не ведаю яшчэ, як буду выкручвацца). А каб Вас (цябе?:)) не прачытала, дык і чакала б невядома чаго, думала, часу даволі яшчэ.

ирка

Active member
Девочки, подскажите, пожалуйста, прежде чем зарегистрироваться в литовское посольство на другую дату, нужно ли отменить предыдущую регистрацию? Или можно отменить после получения новой? Просто хотим ехать на концерт 3 человека и подаваться хотим вместе, а словили пока только одно место(((. А если заранее отменить, то вдруг и эту потеряю, и новой не словлю. Извините за глупые вопросы, вообще в первый раз в Вильнюс поедем))). А еще нужны ли для "концертной поездки" дорожные чеки и справка о зарплате? В ссылке выше не нашла, но не хотелось бы, чтобы отправили из посольства. Спасибо.

Сверху