Канцэрты беларускіх музыкаў за мяжой.

Mahima

переименовалась:)
ирка, там, по-моему, написано в условиях, что надо отменять регистрацию.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Девочки, подскажите, пожалуйста, прежде чем зарегистрироваться в литовское посольство на другую дату, нужно ли отменить предыдущую регистрацию? Или можно отменить после получения новой? Просто хотим ехать на концерт 3 человека и подаваться хотим вместе, а словили пока только одно место(((. А если заранее отменить, то вдруг и эту потеряю, и новой не словлю. Извините за глупые вопросы, вообще в первый раз в Вильнюс поедем))). А еще нужны ли для "концертной поездки" дорожные чеки и справка о зарплате? В ссылке выше не нашла, но не хотелось бы, чтобы отправили из посольства. Спасибо.

ня трэба чэкi i даведка аб зарплаце.
Пра рэгiстрацыю. злавiць месца там не такая i праблема. Звычайна, з ранiцы выкладаюць, манiторце сайт.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Последнее редактирование:

имя-как-имя

Well-known member
ирка, там, по-моему, написано в условиях, что надо отменять регистрацию.
Угу, а если не отменил и не явился, запрет на неделю на повторную регистрацию.

Девочки, на машине кто нибудь едет?

Я ооочень рассчитываю на поезд.

имя-как-имя

Well-known member
І гэта...на цягнік паслязаўтра на 2.03 прадаваць квіткі пачынаюць? Так?
Я чёта 45 ніяк адлічыць ад 2-га сакавіка не магу. :))))
Так, 17-га студзеня на 2-е сакавіка. Я таксама не магу, ужо заўтра збіралася за квіткамі. таму ўдакладняла па даведцы (нават не адзін раз, бо першы раз мне адказалі, што 16-га будуць квіткі на 29 лютага:))) ).

Падобна, што мы такі плануем сабрацца таксама.:)
:yahoo:

имя-как-имя

Well-known member
Цягніка ж цяпер два! :))
Дзе? Пайшла шукаць. Мабыць, правароніла.
Здаецца, знайшла. На 7-45 015Б і на 8-17 201Б, так?
О! дык і з Вільні ў Менск таксама 2:). Толькі ў новым цягніку адны агульныя вагоны, так? Там сідзячых месцаў меней, чым прадаюць туды квіткоў, ці як?

имя-как-имя

Well-known member
Ну ціпа так. Там проста не так зручна, як ў сідзячым вагоне. Але пагадзіся, гэта ўжо не так і крытычна. Галоўнае - дадатковая мажлівасць уехаць.
п.с. даўно час быў дадаць цягнікоў ці вагонаў хаця б..
Пагаджаюся. Проста бачу кошт аднолькавы, не магу зразумець, чым вагоны адрозніваюцца.
Наконт дадатковых - мабыць, не кожны дзень там такі попыт на квіткі, але ж калі відавочна, што попыт неверагодны, на тыя ж святы ці канцэрты - праўда твая, даўно пара.

Atex

Active member
:) Калі яны яшчэ ёсць. :))))
калі ня будзе, дык маякуй ))) спытаю напрамую у Шаблінскага, можа у яго яшчэ засталіся.

а я калі паеду, то на другі дзень. вельмі хачу на port mone. яны нейкія патаённыя моманты маей душы кранаюць. а словаў не хачу.... толькі музыку і ўсе... без слоў. таму і не хачу на крамбамбулю.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
які "Ламай сцэнар" ужывую пачуем?
ну гэта ж не Крамбамбульны рэпертуар) Гэта з "сольнай праграмы" :) Але...
Маю падазрэньне, што менавіта 2-3 марта ў Літве будзе сьвяткавацца Казюкас. Карацей, паездачка абяцае быть класнай)

katia-ka

Kitoks Pasaulis
katia-ka, гэта ж незалежна ад таго, на адзін дзень квіток ці на два, так?

Пэўна, так. Мяркуючы па гэтых словах:
Что это означает?
Для зрителей второго дня фестиваля – как минимум появляется время на спокойное обратное пересечение границы при выезде домой в Беларусь.

У зрителей «Крамбамбули» - возможность посетить не только исторический центр Вильнюса, но и, к примеру, Каунаса).

katia-ka

Kitoks Pasaulis
У іх, літоўцаў, таксама толькі ад 8-й раніцы квіткі прадаюцца?
так.

Ці добрая душа якая таксама падказала?
ага. Калега мая купляла не так даўно. Прыехала а 8-ай і даведалася, што гадзіну пачакаць трэба.

Atex

Active member
Гэта ты дарма. :) Я за словы і тое, ЯК яны гучаць, Лявона перадусім і абажаю.
дык я разумею, мне ў другім настроі таксама вельмі падабаецца са словамі. гэта у меня перыяд такі, што слоў не хачу зусім, аніякіх.

а вось казюкас - гэта цікава! вельмі і вельмі... так што я таксама буду рашаць з паездкай! можа працы свае з воўны ўзяць і махнуць )))

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Кьяра, ну ня ведаю. Мяне чалавек спяцом папярэдзiу, каб я не плялася к 8.00

Сверху