Девочки, подскажите, пожалуйста, прежде чем зарегистрироваться в литовское посольство на другую дату, нужно ли отменить предыдущую регистрацию? Или можно отменить после получения новой? Просто хотим ехать на концерт 3 человека и подаваться хотим вместе, а словили пока только одно место(((. А если заранее отменить, то вдруг и эту потеряю, и новой не словлю. Извините за глупые вопросы, вообще в первый раз в Вильнюс поедем))). А еще нужны ли для "концертной поездки" дорожные чеки и справка о зарплате? В ссылке выше не нашла, но не хотелось бы, чтобы отправили из посольства. Спасибо.
Слу, я паглядзела сёньня, ужо усе "вялікія нумары" проданы. :wacko:Апошні твін
Угу, а если не отменил и не явился, запрет на неделю на повторную регистрацию.ирка, там, по-моему, написано в условиях, что надо отменять регистрацию.
Девочки, на машине кто нибудь едет?
Так, 17-га студзеня на 2-е сакавіка. Я таксама не магу, ужо заўтра збіралася за квіткамі. таму ўдакладняла па даведцы (нават не адзін раз, бо першы раз мне адказалі, што 16-га будуць квіткі на 29 лютагаІ гэта...на цягнік паслязаўтра на 2.03 прадаваць квіткі пачынаюць? Так?
Я чёта 45 ніяк адлічыць ад 2-га сакавіка не магу.)))
:yahoo:Падобна, што мы такі плануем сабрацца таксама.![]()
Дзе? Пайшла шукаць. Мабыць, правароніла.Цягніка ж цяпер два!)
Пагаджаюся. Проста бачу кошт аднолькавы, не магу зразумець, чым вагоны адрозніваюцца.Ну ціпа так. Там проста не так зручна, як ў сідзячым вагоне. Але пагадзіся, гэта ўжо не так і крытычна. Галоўнае - дадатковая мажлівасць уехаць.
п.с. даўно час быў дадаць цягнікоў ці вагонаў хаця б..
прыемная навіна)))))))))))))))))))Падобна, што мы такі плануем сабрацца таксама.
калі ня будзе, дык маякуй ))) спытаю напрамую у Шаблінскага, можа у яго яшчэ засталіся.Калі яны яшчэ ёсць.
)))
а хіба ў іх ёсьць нешта новае? Будзем слухаць любімыя песьні(ці дурэць пад іх)А хто цікавіўся, што за праграму яны плануюць? я пра Крамбамбулю.
katia-ka, гэта ж незалежна ад таго, на адзін дзень квіток ці на два, так?
Что это означает?
Для зрителей второго дня фестиваля – как минимум появляется время на спокойное обратное пересечение границы при выезде домой в Беларусь.
У зрителей «Крамбамбули» - возможность посетить не только исторический центр Вильнюса, но и, к примеру, Каунаса).
толькі майце на ўвазе, што квіткі з Вільнюса пачнуць прадаваць а 9-ай( а не а 8-ай) гадзіне, сінхронна з літоўскім бокам.Раніца, вакзал, касы?
так.У іх, літоўцаў, таксама толькі ад 8-й раніцы квіткі прадаюцца?
ага. Калега мая купляла не так даўно. Прыехала а 8-ай і даведалася, што гадзіну пачакаць трэба.Ці добрая душа якая таксама падказала?
дык я разумею, мне ў другім настроі таксама вельмі падабаецца са словамі. гэта у меня перыяд такі, што слоў не хачу зусім, аніякіх.Гэта ты дарма.Я за словы і тое, ЯК яны гучаць, Лявона перадусім і абажаю.