я об этом подумала, когда уже написала. Если будет петь про снеговичка, никаких намеков ни на что недозволенное - и в путь. Назад к Ляписам времен Роксаны Бабаян.Я - так. З Матрошкай чаму б і не?
На такого я уже не пойду только
я об этом подумала, когда уже написала. Если будет петь про снеговичка, никаких намеков ни на что недозволенное - и в путь. Назад к Ляписам времен Роксаны Бабаян.Я - так. З Матрошкай чаму б і не?
С Матрёшкой или без - это неважно. Даже если Михалок сейчас песни Сябров петь начнёт, в Беларуси ему выступать не разрешатЯ - так. З Матрошкай чаму б і не?
Усё ў трэндзе як быццам.
Ну может быть. Я бы поспорила, но не хочу политику задевать.Ну бачыце...а ў тэме ёсць людзі з супрацьлеглым меркаваннем.)
Игра, если я правильно поняла, вообще считает, что с существующим репертуаром вполне возможно.а ў тэме ёсць людзі з супрацьлеглым меркаваннем.)
на 3 дні?
Какая неожиданность!Люди с супрацьлеглымі меркаваннямі сустракаюцца і ў жыцціа ў тэме ёсць людзі з супрацьлеглым меркаваннем.)
Я этим не пользовалась раньше,а вот тут стукнуло съездить по магазам пройтись
Ясно,что не все такие одухотворенные,разве это надо объяснять?
Глубокомысленные выводы)))Не буду разубеждать)))Главное-збагойствіеТак вот почему тебя возвращение Михалка зацепило)
Разубеди меня, разубеди!!Не буду разубеждать
точна! Будут еще визы в Литву на Михалка на нашем веку. Хоть это вообще не смешно ни разу.Главное-збагойствіе
кого всех то взорвало? мне видится, что далеко не всех )) так пару человек, один из которых - вы.Ну так тем более)))Что это всех так взволновало)))
А вариант переезда жены не рассматривается?Он там-понятно,что и она приедет)))
Не. Проста цяжка зразумець, што дзеля крамаў і аквапарка можна закрыць вочы на тое, што ў той жа накірунак едзе 9 тыс суайчыньнікаў, якія: створаць чаргу на мяжы, выкупяць усе квіткі на транспартныя сродкі, зьмятуць з паліцаў крамаў амаль усё, забранююць усё нармальнае жыльлё.В чем-то хотіте меня улічіть?)
Я отвечаю на вопросы кати-ки)))А вот что ты мне про траву зеленую рассказываешь-не ясно)))Я ж не пишу,что на концерты не ходят-это ты сама с собой разговариваешьНе разумею, што і каму ты хочаш тут давесці.
Абсолютно серьезно.Мне нужно было купить кое-что.Спецом на концерт я бы не поехала,я не такая поклонница.А заодно как раз мне было бы удобно.Мне цікава, ты сур'ёзна пра гэта? Вось менавіта дзеля крамаў ты б паехала?
О,здорово,спасибо)Может,пригодится)У сьнежні (14га) ў Літвеладзіцца музычны фэст, пры наяўнасьці квітка на які віза таксама бясплатная.
"взволновало" я написала)))взорвало
пры ўмове, што сёньня ўжо 4.12., то толькі калі цудам дату зловіце.О,здорово,спасибо)Может,пригодится)
Согласна) Вряд ли буду этим запариваться,но все равно спасибо)пры ўмове, што сёньня ўжо 4.12., то толькі калі цудам дату зловіце.
Будут еще визы в Литву на Михалка на нашем веку.
сітуацыя з рэгістрацыяй у літоўскую амбасаду так і не нармалізавалася? І па сёння?
без паняцьця.Дарэчы, katia-ka, дык што, сітуацыя з рэгістрацыяй у літоўскую амбасаду так і не нармалізавалася? І па сёння?
Визу бесплатную хотелаМоя как раз закончилась
![]()
Кьяра, а што, апроч літоўскай амбасады іншых няма?Бо хутка апроч Расіі ўвогуле нікуды не патрапіш...(
у сэнсе? Я не зразумела.katia-ka, не паверыш, я не люблю цяжкасцяў. І 120 даляраў мне не залішнія.
Навыдавалі. Ужо які -трэці? -год выдаюць. Тое, што жадаючых болей, чым магчымасьцей - гэта ўжо іншае пытаньне.О так. Палякі навыдавалі.
Кьяра, Igra,ха, дзяўчаты. Зайшла цікавасьці дзеля на сайт амбасады. 38 месцаў на заўтра. :shok: