Упаси боже там учиться)) лучше уже платно, но не там))) хотя школа выживания там супер, да)есць тэхналагiчны яшчэ, пIяра меней а ведай I паболей
Чаму так? Старэйшая дачка там вучыцца зараз, нармальна тамУпаси боже там учиться)) лучше уже платно, но не там))) хотя школа выживания там супер, да)
а дзе добрая якасць? асабліва зараз калі кафэдры пад нож ідуць бо няма кому іх узначальваць, а кіраўніка звальняюць бо ў літву паехаў на выхадныя@GingerBread, отзывы хорошие о чем? О специалистах? Возможно.
я не говорю о качестве обучения.
Говорю же, кто там учился, точно не пропадёт )
Там много других минусов, много.
я не буду о них писать, сорри. Могу только одно сказать-знаю и как учащаяся там, и со стороны преподавателей очень близко мне знакомых.
так мы ж не спрачаемся. але на самой справе ў сюды свае нюансы, і таму БДТУ зараз лічаць вельмі нядрэнным варыянтам.@GingerBread, не знаю, правда. Я сейчас в дела БГТУ не лезу. Мне хватило много лет учёбы) потом общения с преподами. Сейчас не обсуждаю с ними, что там происходит.
мне это не актуально, а негатива и без этого хватает.
Хто лічыць?БДТУ зараз лічаць вельмі нядрэнным варыянтам.
у нас некалькі хлопцаў адтуль, і лаба там была, і ў калегі дзіцятка і яму падабаецца, пры тым што сам скончыў ФПМІХто лічыць?
Наколькі памятаю, гэту думку пра вельмі нядрэнны варыянт прасоўваў Лівянт. Але аб’ектыўных пацверджанняў гэтаму пакуль нідзе не было
неа, калега скончыў ФПМІ, а дзіцятка ў БДТУ, і водгукі добрыя...@GingerBread, а што дзіцятка робіць у бгту, скончыўшы фпмі? Магістратура?
А дзіцятка прам бгту выбрала, маючы досыць балаў для бду і бдуіра? Даруйце, верыцца з цяжкасцюнеа, калега скончыў ФПМІ, а дзіцятка ў БДТУ, і водгукі добрыя...
на БДУ шмат матэматыкі, калі патрэбна праграмаванне, то ўся гэтая матэматыка ну не тое каб патрэбна..
ну я так не пыталася, але там пытання што толькі бюджету не стаяла,А дзіцятка прам бгту выбрала, маючы досыць балаў для бду і бдуіра? Даруйце, верыцца з цяжкасцю
Это про бнту или бгту? Я запуталась@GingerBread, отзывы хорошие о чем? О специалистах? Возможно.
я не говорю о качестве обучения.
Говорю же, кто там учился, точно не пропадёт )
Там много других минусов, много.
я не буду о них писать, сорри. Могу только одно сказать-знаю и как учащаяся там, и со стороны преподавателей очень близко мне знакомых.
Так і пасля курсаў можна працавацьну я так не пыталася, але там пытання што толькі бюджету не стаяла,
але ж тата задаволены. што дзіця зарабляе на фрыланс біржы ўжо.
я бы напэўна жадала для сваіх больш матэматыкі і тэорыі, але ж нават пасля каледжу хапае ведаў працаваць і рабіць кар'еру, калі ты сам ня тапачка.. таму БДТУ працоўны варыянт і лепей чым няпрофіль у БНТУ ці БДУІР