Куда поступают ваши детки-6

GingerBread

Well-known member

alechik_21

Well-known member
@GingerBread, отзывы хорошие о чем? О специалистах? Возможно.
я не говорю о качестве обучения.
Говорю же, кто там учился, точно не пропадёт )
Там много других минусов, много.
я не буду о них писать, сорри. Могу только одно сказать-знаю и как учащаяся там, и со стороны преподавателей очень близко мне знакомых.

GingerBread

Well-known member
я не буду о них писать, сорри. Могу только одно сказать-знаю и как учащаяся там, и со стороны преподавателей очень близко мне знакомых.
а дзе добрая якасць? асабліва зараз калі кафэдры пад нож ідуць бо няма кому іх узначальваць, а кіраўніка звальняюць бо ў літву паехаў на выхадныя

alechik_21

Well-known member
@GingerBread, не знаю, правда. Я сейчас в дела БГТУ не лезу. Мне хватило много лет учёбы) потом общения с преподами. Сейчас не обсуждаю с ними, что там происходит.
мне это не актуально, а негатива и без этого хватает.

GingerBread

Well-known member
@GingerBread, не знаю, правда. Я сейчас в дела БГТУ не лезу. Мне хватило много лет учёбы) потом общения с преподами. Сейчас не обсуждаю с ними, что там происходит.
мне это не актуально, а негатива и без этого хватает.
так мы ж не спрачаемся. але на самой справе ў сюды свае нюансы, і таму БДТУ зараз лічаць вельмі нядрэнным варыянтам.
але ж канешне ўсе вельмі змянілася за апошні час

k_ja_ra

Well-known member
БДТУ зараз лічаць вельмі нядрэнным варыянтам.
Хто лічыць?
Наколькі памятаю, гэту думку пра вельмі нядрэнны варыянт прасоўваў Лівянт. Але аб’ектыўных пацверджанняў гэтаму пакуль нідзе не было

GingerBread

Well-known member
Хто лічыць?
Наколькі памятаю, гэту думку пра вельмі нядрэнны варыянт прасоўваў Лівянт. Але аб’ектыўных пацверджанняў гэтаму пакуль нідзе не было
у нас некалькі хлопцаў адтуль, і лаба там была, і ў калегі дзіцятка і яму падабаецца, пры тым што сам скончыў ФПМІ

alechik_21

Well-known member
Я на протяжении всего семестра периодически спрашиваю своего сына-не жалеет ли он о своём выборе( БГУ). Всегда ответ-нет. Посмотрим, как будет дальше….

сейчас я отошла от поступления, но периодически натыкаюсь на статьи о поступлении в 2023. Что могу сказать-держитесь, девочки, держите руку на пульсе! Как бы вам дети не говорили, что они всё сами, они еще дети и могут многое не учесть/упустить. Всем конечно удачи! И максимально спокойных нервов

GingerBread

Well-known member
@GingerBread, а што дзіцятка робіць у бгту, скончыўшы фпмі? Магістратура?
неа, калега скончыў ФПМІ, а дзіцятка ў БДТУ, і водгукі добрыя...

на БДУ шмат матэматыкі, калі патрэбна праграмаванне, то ўся гэтая матэматыка ну не тое каб патрэбна..

k_ja_ra

Well-known member
неа, калега скончыў ФПМІ, а дзіцятка ў БДТУ, і водгукі добрыя...

на БДУ шмат матэматыкі, калі патрэбна праграмаванне, то ўся гэтая матэматыка ну не тое каб патрэбна..
А дзіцятка прам бгту выбрала, маючы досыць балаў для бду і бдуіра? Даруйце, верыцца з цяжкасцю

GingerBread

Well-known member
А дзіцятка прам бгту выбрала, маючы досыць балаў для бду і бдуіра? Даруйце, верыцца з цяжкасцю
ну я так не пыталася, але там пытання што толькі бюджету не стаяла,
але ж тата задаволены. што дзіця зарабляе на фрыланс біржы ўжо.

я бы напэўна жадала для сваіх больш матэматыкі і тэорыі, але ж нават пасля каледжу хапае ведаў працаваць і рабіць кар'еру, калі ты сам ня тапачка.. таму БДТУ працоўны варыянт і лепей чым няпрофіль у БНТУ ці БДУІР

Караул

уплыла
Это про бнту или бгту? Я запуталась

k_ja_ra

Well-known member
ну я так не пыталася, але там пытання што толькі бюджету не стаяла,
але ж тата задаволены. што дзіця зарабляе на фрыланс біржы ўжо.

я бы напэўна жадала для сваіх больш матэматыкі і тэорыі, але ж нават пасля каледжу хапае ведаў працаваць і рабіць кар'еру, калі ты сам ня тапачка.. таму БДТУ працоўны варыянт і лепей чым няпрофіль у БНТУ ці БДУІР
Так і пасля курсаў можна працаваць

Сверху