То, что объявлено за пару месяцев до поступления, это плохо. С учетом того, что дети обычно готовятся не меньше года на самих же лицейских курсах.
я аб тым жа. Уявіла сваё дзіця, якое б паступала сёлета... Апроч як падставай, гэта ўвогуле складана неяк назваць.
Да таго ж нічога не аб'яўлена! Дробныя літары паміж іншым у абвестцы пра прамую лінію і пара слоў там, куды тыя ж фізікі нават трапіць не могуць. На старонцы варыянта іспыта 2019 года па інфарматыцы. Я чыста выпадкова яе адкрыла. Дай, думаю, хоць гляну, што там на той інфарамтыцы здаюць. А тут такоЭ.
Няма ніякіх аб'яў. У тым і рэч. І інфы афіцыйнай ніякай.
Можа ўсё ж гэты год не будуць кранаць. З наступнага пачнуць. Хаця ў цытаце вышэй чорным па белым напісанае адваротнае.
Ну і яшчэ мне цікава. Матэматыка там будзе базавай ці як? На інф-маце профільныя гадзіны размеркаваныя па 2 на інф, мат, і фізіку. А тут як будзе?
конкурс, который будет на вступительном, покажет, было ли решение верным.
ды ясна што будзе. Інфы туды пойдуць. Пытанне толькі, як яны без матэматыкі будуць. І нашто ім фізіка. Ці гэта спецом пад 41-ю гімназію профіль?
а во. На старонцы з заданнямі па фізіцы таксама напісана:
Абитуриенты, планирующие в 2020 году поступать на информатико-физический профиль, будут сдавать такой-же экзамен по физике, как и абитуриенты, поступающие на физический профиль.
усё кажа за тое, што з гэтага года ўсё ж.