а было что-то такое?а 4 группы па інглішу адмянілі?
она ничего не сказала, отвечая на вопросы
меня даже удивило, что на лингв. профиль и еще куда-то сдавать можно только англ
короче все скуднеет и беднеет печаль
а было что-то такое?а 4 группы па інглішу адмянілі?
Вы пра які профіль?иностранный не на повышенном уровне
Так заўсёды ў ліцэі было. На лінгв.профілі профільныя гісторыя і англ мова. Англ, а не замежная. Вы з лінгвіст каледжам блытаеце, напэўна, і самім БДУ. Як вы ўступныя ў адзін клас па 5 розных мовах уяўляеце?меня даже удивило, что на лингв. профиль и еще куда-то сдавать можно только англ
короче все скуднеет и беднеет печаль
Першы раз чую. Клас дзеліцца на 2 групы, усё. Хіба што ў профільных англ, і тое не чула такога ні ад каго, і ў раскладзе не бачыла.Еще пару лет назад все было точно так же. 2 класса - это классы примерно одного профиля их для инглиша перемешивают.
нічога сабе.. як ўсе пагаршаеццаПершы раз чую. Клас дзеліцца на 2 групы, усё. Хіба што ў профільных англ, і тое не чула такога ні ад каго, і ў раскладзе не бачыла.
Зараз няма 2 аднолькавых класаў аднаго профіля (ну толькі біё). Як іх можна перамешваць?нічога сабе.. як ўсе пагаршаецца
на англ і фізкультуры былі па 2 классы заўсёды і 4 группы...
гэта ж галоўны прадметТочно и физ-ра))))))
так аб'ядноўвалі напрыклад фіз-мат і рафікаў, і нават гіст і хім - у мой час.Зараз няма 2 аднолькавых класаў аднаго профіля (ну толькі біё). Як іх можна перамешваць?
І груп англа з нуля няма. Дзеці, у якіх англ не профіль, працягваюць вучыць тую ж мову, што вучылі раней.
На фізры ў адзін час па 2 класы, так. Але настаўнікі ў кожнага свае.
Подскажите, пожалуйста, где искать эту ссылку? На канале лицея в Ютюб тоже не нахожу записи дня открытых дверей...@Coraline, на сайте лицея есть ссылка на запись на Ютюбе.
Подскажите, пожалуйста, где искать эту ссылку? На канале лицея в Ютюб тоже не нахожу записи дня открытых дверей...
абсалютная большасць ліцэістаў (я думаю, нават усе) толькі радуюцца магчымасці вучыць адначасова не 18 прадметаў, а хаця б 14. І ў тым ліку па гэта ідуць у ліцэй.Я про изучение части предметов в 10ом, а части в 11ом
обычный. как в школу.кстати , какой формат мед справки нужен ?
Нас директор гимназии отговаривала от поступления в Лицей, аргументируя тем, что вернуться можно максимум после первой четверти . Позже учебный план не позволит.@k_ja_ra, да мне вообще все равно. Не я ж поступаю
Мне просто интересно, чего делают, если больше не хочется в лиц учиться.
Чисто теоретически я поняла