так.на букинге смотрели, да?
Я давала ўжо спасылку на гэты сайт. Можа, што-небудзь знойдзеце і ў Друскеніках там
так.на букинге смотрели, да?
неет))))никакого шоппинга) природа тоже не суть...детей развлечь, походить-посмотреть-подышать городком)))у вольны ад водных працэдур час больш хочацца расслабіцца на прыродзе (калі гэта ўжо будзе цёпла, то, як варыянт, пакатацца на роварах) ці аддацца шопінгу
поищем, интересно!У якасьці добрага дасуга мне яшчэ падабаецца гарадок з вяровачнымі трасамі
тоже можно...сейчас пойду смотреть )))маім добра зайшла дзіцячы "пакой" з лабірынтамі ў Сноў арэне
согласна.Менш за 3 гадзіны браць не варта, на мой погляд.
На однократку обычно вполне прокатывало в посольстве.Или достаточно только выписки с карт-счета по 40 евро на день?
якасьці добрага дасуга мне яшчэ падабаецца гарадок з вяровачнымі трасамі. Ён таксама ёсьць і ў Вільні, і ў Друскеніках
http://www.balticlakes.lt/ru/otdyh-arenda/druskininkai/apartamenti-kvartiri/на букинге смотрели, да?
Мы ў пані, да якой мы ездзім у Друскенікі, пыталіся наконт красавіка, і яна сказала, што будзе працаваць.Мы 22 марта в Друскеники, это городок работать будет в это время?
о, дзякую!http://www.balticlakes.lt/ru/otdyh-a...enti-kvartiri/
Отвратительное впечатление от самого городка, от сервиса, от всего...В Логойске, например
обсуждение, канешна, не по темеОтвратительное впечатление от самого городка, от сервиса, от всего...
Я может чего не понимаю. Но если стоит вопрос детей в аквапарк, бюджетно, без природы и шоппинга, то почему не Минск. У нас довольно таки неплохой аквапарк.пока не можем определится таки Вильнюс или Друскенинкай)))
ну бросьте жребий, а в другой в следующем годупока не можем определится таки Вильнюс или Друскенинкай)))
тады едзьце ў Вільнюшенген сделали) покататься хотим) детей выгулять) и недалеко чтобы))
Вильнюс недалеко. Только время по границе надо подобрать. Суббота туда и воскресенье обратно - наихудшие варианты.и недалеко чтобы))
на телебашню сходите крутящуюсяПагуляеце па горадзе, падыхаеце вясновым паветрам, пап'еце кавы...