В смысле?у сітуацыі Ігры падарунак калег для зручнасці плаўна перайшоў у падарунак ад фірмы.
В смысле?у сітуацыі Ігры падарунак калег для зручнасці плаўна перайшоў у падарунак ад фірмы.
Ты яму віно і каву. І ён табе віно і каву. У чым розніца?Ну нелепо же нести деньги брату, а он тебе через месяц их принесет?
В смысле?
Я не знаю, что ты читаешь, но написано там по смыслу это:я тут пра падарунак чытаю, а не пра прэмію ці 13-ю.
У Igra не коллеги скидываются, а фирма выделяет деньги на ДР сотрудника, точно также как госы выделяют деньги к отпуску или 13 зарплата.
Необязательно выбирать ежедневное. Вино в разных ценовых категориях бывает. Ты же понимаешь, что вино - это просто мой пример, я люблю вино.Проста гэта... штодзённае.
думаю, тое, што мне бліжэй і зразумелей. 13-я і прэмія налічваецца на картку. Планава. Бухгалтэрыяй, незалежна ад асоб і ...безасабіста, я б сказала. Віншаванні ў коле калег з кветкамі і канвертам - гэта не прэмія. Для мяне. Для вас з Магдай іначай - ок.Я не знаю, что ты читаешь
Вось ні на адным працоўным месцы не плацілі 13-ю з/п. Толькі вось па такіх расказах у інтэрнэце і ведаю, што недзе такое бывае)13-я налічваецца на картку.
И ДР планово. А размер, что 13-ой, что премии, весьма нестабилен от месяца к месяцу. Зависит от многих факторов. В бытность мою на госе так было.13-я і прэмія налічваецца на картку. Планава.
Так можа ж быць прэмія менавіта да юбілея. Незалежная ад той, што штомесяц налічваюць.прэмія налічваецца на картку. Планава.
В твоем мире возможно) У нас нет 13-ой, а бонусы...ну не на картку13-я і прэмія налічваецца на картку.
Magda, усё адно па сутнасці той жа колаварот. Не грошай, дык кавы. Па мне.
Я, напэўна, не надаю ні рэчам, ні сцвенірам, ні кавам таго сэнсу, які надаюць іншыя. Гэта не каштоўнасць для мяне. Прынмсі не большая, чым грошы. А з грашыма мне прасцей.
Мне прыемна пабыць з прыемнымі людзьмі. А падарункі - лепей іх увогуле не было.Але калі ўжо ёсць і такія традыцыі - то 'хай гэта будуць грошы. Якія ні да чаго не абавязваюць і есці не просяць. ) Ці паліваць іх. Ці ісці з імі кудысці наштосьці.)
Так и день рождения у нас отчасти так. Шеф может даже не присутствовать. Дарят конверт со словами, что компания такая-то поздравляет, а дальше уже коллеги говорят свои слова имениннику, каждый по очереди и соком чокаемся) Стол тоже накрывается за счет компании, обычно это суши, всякие сыры вкусные и фрукты, соки, вино. Покупает секретарь и я даже не знаю, что там будет, когда иду на празднование. Но тортик несем в основном все. В моем месяце у двоих др, вот 2 тортика у нас и получается)незалежна ад асоб і ...безасабіста, я б сказала.
Планава і стабільны памер - гэта рознае.А размер, что 13-ой, что премии, весьма нестабилен от месяца к месяцу.
И что из этого следует?Падарунак у канверце пад гарбатку, торцік і кветкі - гэта ўжо чалавечае і жывое.
што для мяне ёсць розніца. З прэміяй.И что из этого следует?
мне - так.Наверное то что надо дарить конверты
Как хочешьДзіцячая Біблія і Закон божы для самых маленькіх па ранейшаму ляжаць пыляцца. Трэба? Ці такі аднясу нарэшце ў царкву.