Паланга ч.2

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Kolobok

Active member
Мы тут впервые. Потрясающее место :) погода супер, море для меня холодное, ребенок купается, но жалуется что вода прохладная.

Kalinka

Active member
Natya, нет, мы на 4 дня съездили, с четверга по воскресенье. Прогулялись;)

Кофе

Active member
Алиса в стране чудес, Вы же не бронируете никогда заранее да ? , просто глядя на погоду едете ?

Natiras

New member
Алиса в стране чудес, поделись пож, где и как нынче питаетесь, где понравилось?

k_ja_ra

Well-known member
Мы зараз у Паланзе. Хочам заехаць на Куршскую касу. Падкажыце, клск, куды дакладна там ехаць (які-небудзь арыентыр) і што там глядзець.
Дзякуй.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Мы зараз у Паланзе. Хочам заехаць на Куршскую касу. Падкажыце, клск, куды дакладна там ехаць (які-небудзь арыентыр) і што там глядзець.
Дзякуй.

Ну.. Ніда... І увогуле ўся Нерынга.
Ці ты нешта іншае маеш на ўвазе?

k_ja_ra

Well-known member
katia-ka, я пра тое, што там адметнага, на што глядзець і звяртаць увагу. Знаёмыя мужу прам раілі раілі заехаць, мы ў планы ўнеслі, а як час прыйшоў ехаць, ніпайму куды едзем і па што.
Яшчэ пытанне. Глянула атлас, а з боку Клайпеды на касу аўтамабілем можна даехаць? Ці там паром?

Амалька

Active member
В Клайпеде на транспортную переправу (в р-не Акрополиса свернуть к Куршскому заливу), когда переправитесь - если поехать направо - окончание косы, музей моря и дельфинарий, если поехать налево - Йодкранте (там можно по набережной залива погулять, каменные скульптуры довольно интересные, гора ведьм там же - деревянные фигуры), а ещё дальше Нида, экологическая тропа, обалденный вид на мёртвую дюну. Пляжи соответственно на противоположной от залива стороне, пляж хороший прямо в районе транспортной переправы, широкий и свободный в будние дни.

k_ja_ra

Well-known member
Дзякуй! Я так зразумела, 'заехаць' туды не атрымаецца.) Трэба ехаць туды амаль на цэлы дзень. Будзем думаць.)

Яшчэ пытанне. Амалька, вы машынай ездзілі? Што там з транспартным зборам за ўезд на тэрыторыю касы і што там з паркоўкамі? Пачытала ў нэце, што нібыта з тым, дзе паставіць машыну нават ненадоўга, праблема. Дзякуй.

Последнее редактирование:

Magda

Well-known member
k_ja_ra, едь на косу на машине, там куча мест, где Надо быть.
Все хорошо с парковками в значимых местах

katia-ka,спасибо за Саулкрасты. Открытие для меня :))). Не знаю, в какую тему расписать.

k_ja_ra

Well-known member
Дзевы, а ў Паланзе заўжды такія натоўпы людзей? Я проста ў трансе.( Сённяшні дзень у сэнсе натоўпаў проста даканаў. Ужо баюся на тую касу ехаць. А раптам і там тое ж? Пік сезону, выходныя...

katia-ka, о!!!! Дзякуй. Прыеду, цэлы раман пра п аездку напішу. Пра рамонты дарог у Латвіі ў прыватнасці.

Magda

Well-known member
k_ja_ra, Это было очевидно. Июль был никакой, почти каждый планирует палангу с оглядкой на погоду, а она в этом году началась в понедельник

район белой дюны природно бесподобен, но покушать негде и вообще ощущение от Латвии в целом, что плохо живут, бедность, преступность, раздрай повсюду за пределами чисто туристических зон.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху