- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Алиса в стране чудес
Active member
Мы второй день тут. Дети из моря не вылазят часами ))
Алиса в стране чудес
Active member
Кофе, да. Но в этот раз мы бронь предварительно сделали и двигали ждали погоду
Алиса в стране чудес
Active member
Natiras, мы не любим общепит, питаемся дома )
Мы зараз у Паланзе. Хочам заехаць на Куршскую касу. Падкажыце, клск, куды дакладна там ехаць (які-небудзь арыентыр) і што там глядзець.
Дзякуй.
Ну.. Ніда... І увогуле ўся Нерынга.
Ці ты нешта іншае маеш на ўвазе?
katia-ka, я пра тое, што там адметнага, на што глядзець і звяртаць увагу. Знаёмыя мужу прам раілі раілі заехаць, мы ў планы ўнеслі, а як час прыйшоў ехаць, ніпайму куды едзем і па што.
Яшчэ пытанне. Глянула атлас, а з боку Клайпеды на касу аўтамабілем можна даехаць? Ці там паром?
Яшчэ пытанне. Глянула атлас, а з боку Клайпеды на касу аўтамабілем можна даехаць? Ці там паром?
Паром.Глянула атлас, а з боку Клайпеды на касу аўтамабілем можна даехаць? Ці там паром?
Перавозіць і аўтамабілі
кошты
расклад руху
В Клайпеде на транспортную переправу (в р-не Акрополиса свернуть к Куршскому заливу), когда переправитесь - если поехать направо - окончание косы, музей моря и дельфинарий, если поехать налево - Йодкранте (там можно по набережной залива погулять, каменные скульптуры довольно интересные, гора ведьм там же - деревянные фигуры), а ещё дальше Нида, экологическая тропа, обалденный вид на мёртвую дюну. Пляжи соответственно на противоположной от залива стороне, пляж хороший прямо в районе транспортной переправы, широкий и свободный в будние дни.
Прыродашто там адметнага
Дзякуй! Я так зразумела, 'заехаць' туды не атрымаецца.) Трэба ехаць туды амаль на цэлы дзень. Будзем думаць.)
Яшчэ пытанне. Амалька, вы машынай ездзілі? Што там з транспартным зборам за ўезд на тэрыторыю касы і што там з паркоўкамі? Пачытала ў нэце, што нібыта з тым, дзе паставіць машыну нават ненадоўга, праблема. Дзякуй.
Яшчэ пытанне. Амалька, вы машынай ездзілі? Што там з транспартным зборам за ўезд на тэрыторыю касы і што там з паркоўкамі? Пачытала ў нэце, што нібыта з тым, дзе паставіць машыну нават ненадоўга, праблема. Дзякуй.
Последнее редактирование:
сюды пішыце)katia-ka,спасибо за Саулкрасты. Открытие для меня . Не знаю, куда расписать.
k_ja_ra, delfi піша пра пробкі ў раёне пераправы.
Последнее редактирование:
Дзевы, а ў Паланзе заўжды такія натоўпы людзей? Я проста ў трансе.( Сённяшні дзень у сэнсе натоўпаў проста даканаў. Ужо баюся на тую касу ехаць. А раптам і там тое ж? Пік сезону, выходныя...
katia-ka, о!!!! Дзякуй. Прыеду, цэлы раман пра п аездку напішу. Пра рамонты дарог у Латвіі ў прыватнасці.
katia-ka, о!!!! Дзякуй. Прыеду, цэлы раман пра п аездку напішу. Пра рамонты дарог у Латвіі ў прыватнасці.
k_ja_ra, паглядзі, колькі народу імкнецца на касу[/URL]
k_ja_ra, Это было очевидно. Июль был никакой, почти каждый планирует палангу с оглядкой на погоду, а она в этом году началась в понедельник
район белой дюны природно бесподобен, но покушать негде и вообще ощущение от Латвии в целом, что плохо живут, бедность, преступность, раздрай повсюду за пределами чисто туристических зон.сюды пішыце)
Алиса в стране чудес
Active member
k_ja_ra, в Паланге в выходные да ещё в такую погоду это ожидаемо.
Но есть места нелюдные совсем. В них отлично
Но есть места нелюдные совсем. В них отлично
- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Поделиться: