мне нравится! Вот, наверное, первое имя, которое "зацепило", хотя близкое Юна есть у нас.А у меня дочка Юния
мне нравится! Вот, наверное, первое имя, которое "зацепило", хотя близкое Юна есть у нас.А у меня дочка Юния
Думаю, што пераборяк вы думаеце, калі сын -- Адам, дачку Евай назваць -- перабор?
-Казіміра, Караліна, Міхаліна, Кацярына, Магдаліна, Фларыяна, Францішка, Юліяна...Бо імя патрэбнае ў меру доўгае (тыпа Дамініка ), але не славянскае (каб без "-слава").
-- Васіліна, Габрыэля, Гражына, Купаліна, Магдалена, Марціна...Бо імя патрэбнае ў меру доўгае (тыпа Дамініка ), але не славянскае (каб без "-слава")
Вишенка,
тады сэнсу ў Еве? а падвойнае будзе, другое. дарэчы, таксама прыдумаць не магу.
Першае, калі дачка, усё ж відаць будзе Марта. Бо мне таксама адчуваецца, што з Евай перабор. а вось з другім імём таксама складанасці. што з хлапечым, што з дзявочым. Бо імя патрэбнае ў меру доўгае (тыпа Дамініка), але не славянскае (каб без "-слава").
у собак могут быть разные имена "по паспорту". а дома сокращают, как удобно. может, она Янетта какая...Яна! Я в шоке - думаю, послышалось-не, снова: Яна!
Капец, еще бы Алёной собаку назвали!
в точку! Сеня - это Ив Сен Лоран по паспортуу собак могут быть разные имена "по паспорту". а дома сокращают, как удобно. может, она Янетта какая...
У меня кошка по паспорту Клеопатра, а дома Клёпау собак могут быть разные имена "по паспорту". а дома сокращают, как удобно. может, она Янетта какая...
а могли и ТоликомСобака Барклай Толли, мы называем Цезарем
вот бы мой папа обрадовался, собака в честь негоа могли и Толиком )
у нас соседского песика зовут Сеня. В деревне кошка Маруська, кот Васька... так что Яна - еще не так страшно. Вот если бы Настя или Ирина...))
Это точно! Мы сына Савелием хотели назвать, а родили-посмотрели, нет, никакой он не Савелий. Вылитый Назар!Nulka, я да родаў нават у слоўнік не заглядала і з мужам не абмяркоўвала. Вось народзіш, паглядзіш на тварык і зразумееш, што гэта, скажам, Маруся. Ну ці Мікола
есть один знакомый Петя, но он только пару недель в году Петя, а так он Петрос, потому что у него папа грек, и живёт он на КипреКуда делись Пети и Васи..