чаму?Очень мало времени на то, чтобы сделать уроки. Утром это не возможно вообще.
чаму?Очень мало времени на то, чтобы сделать уроки. Утром это не возможно вообще.
спаць - ладна. Раскажыце мне пра спорты, якімі можна займацца без прывязкі да груп, трэнераў, узроўня і г.д. У мяне і вечарам з цяжкасцю знаходзяцца, у расклад устаўляюцца, а тут у людзей так усё запраста. Ну і мова - можа ва фрунз. раёне з яе натоўпамі людзей і дзяцей гэта і запраста, а ў нас, калі дачка хадзіла, група яе ўзроўня адна ў філіяле была.
Іншымі словамі, за ўсіх не трэба. За сябе давайце. Маўляў, маё дзіця да гэтага ўзроста з гурткамі вызначылася, мае амбіцыі паўціхлі. У майго дзіцяці адзін спорт і мова. Для майго дзіцяці - усё рэальна.
чаму?
спаць - ладна. Раскажыце мне пра спорты, якімі можна займацца без прывязкі да груп, трэнераў, узроўня і г.д. У мяне і вечарам з цяжкасцю знаходзяцца, у расклад устаўляюцца, а тут у людзей так усё запраста. Ну і мова - можа ва фрунз. раёне з яе натоўпамі людзей і дзяцей гэта і запраста, а ў нас, калі дачка хадзіла, група яе ўзроўня адна ў філіяле была.
Іншымі словамі, за ўсіх не трэба. За сябе давайце. Маўляў, маё дзіця да гэтага ўзроста з гурткамі вызначылася, мае амбіцыі паўціхлі. У майго дзіцяці адзін спорт і мова. Для майго дзіцяці - усё рэальна.
ясна, дзякуй. А то грэшнай справай думала, можа і праўда ў вас там спортаў і груп на любы густ і колер. Нашых спортаў раніцаю няма. У прынцыпе. Іншых захапленняў таксама.У меня во Фрунзенском не было ни легко, ни просто. Сын в свое время бросил таэквондо, его группа начинала раньше, чем заканчивались уроки.
Насчет английского - я несколько лет подряд искала для старшей дочки группу утреннюю - не набиралась такая, хотя каждый год обещали. Оставила эту затею.
Потому что утром есть кружки.чаму?
у вас заняткі. Гэта зразумела. А калі заняткаў няма - то можна да 10 спаць, потым яшчэ гадзіну балалаіцца, потым хуценька ўрокі і ў школу. У маёй так і было.) І нават падабалася, так.) Але гэта 3-4 клас. З мінімумам дадатковых заняткаў і з пропускам часткі ўрокаў вечарам.)У моей - потому что ну нельзя же никак встать в 7, когда можно не вставать)).
а, тады ясна. Значыць, не ўбачыла пра гурткі.Потому что утром есть кружки.
У моей так же. Началка отличница, пятый тоже, 6-7 провал, 8 самолюбие взяло вверх и стала учиться лучше гораздо, 9-11 все на 9-10. Я в пятом ее отпустила полностью в свободное плавание, ничего вообще не проверяла и не контролировалаМОМ, По опыту старшей, началка- 8-9, пятый- 9-10, 6- 6-8( но пришли новые учителя), седьмой 8-9. С восьмого и до конца- 9-10. Возможно, свсем нетипично, но, наверное, типичного не бывает. По разговорам с подругами, к старшим классам, все- таки , у многих все аыравнивается в лучшую сторону, но не у всех(
6 класс, у дочки одна 8 по бел.мове (9-8-9-8) за год. Остальные 9-10.Скажите, а как дети учатся в гимназиях в 7-9 классах? Знаю, что у пятиклашек в хороших гимназиях может быть полкласса отличников. А что дальше? Просто у нас в 6 классе успеваемость заметно снизилась. 4 четверть вообще кошмарная. Чего ждать дальше?
хоть что-нибудь хоть где-нибудь, без привязки к опыту и уровню. (+ групе і трэнеру)
Учатся гораздо ниже "климатической нормы", просто на своем, гимназическом уровне, родители все же следят и дают упасть ниже "дна"))) Подросткой возраст ни школа ни гимназия отменить не могут.Скажите, а как дети учатся в гимназиях в 7-9 классах?
толькі пэўныя класы, калі быць дакладным. Але нашыя з вамі дзеці ўвайшлі, так.от второй смены в следующем году не застрахован уже никто.
па-рознаму, мяркуючы па тым, што пішуць, але ў асноўным у 14.00Вопрос, а во сколько начинается вторая смена?