Пра ўсё па-беларуску.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

k_ja_ra

Well-known member
:)

Так-с. Цудоўненька. :))

Значыць 23.12 а 12.00 Камяніца.

Дзяўчаты, хто хоча і можа, далучайцеся. :)

lapusinka

New member
Девочки, миленькие, может, не совсем по адресу, но, дело в том, что мы с тетей собрались поздравить завтра с 90-летием замечательную белорусскую писательницу Алену Василевич. Мне бы очень хотелось подписать у нее книгу ("Пачакай, затрымайся" трилогию), недавно она вышла в серии "«Беларускі кнігазбор»,можно и более старое издание, я обзвонили практически все магазины города- нигде нет! Куплю!

k_ja_ra

Well-known member
katia-ka, паспрабуй вырашыць. Крыху ёсць часу яшчэ.

А адны яны ніяк пару гадзінаў?
Мае адны дома застаюцца. Часта. І заўтра ў тым ліку. Бо муж на карпаратыў ціпа з начоўкай паехаў.

prosto_kat, Вишенка, спадзяюся, апетыт нагульваеце?))))

Вишенка

волшебница
Вишенка, спадзяюся, апетыт нагульваеце?))))
Я ненадоўга заўтра заскочу... Вось дзіцёнка да бабулі адправіла, у мяне яшчэ працы гара, да 26-га здаць... А тут святы-святы-святы, і на выставу ў Галерэю Ў хачу яшчэ зазірнуць заўтра, пакуль яна працуе...

Вишенка

волшебница
Кьяра, а кінь мне свой нумар тэлефона у Прыват, калі ласка! У мяне быў, але застаўся на старым тэлефоне :(

Ну як, дзяўчаты, схадзілі? :) На жаль, у мяне ў гэты дзень быў карпаратыў. :(
А я з пытаннем. У газеце рэкламу прачытала "Час адпачыць ад дарослых клапот!" Павiнна ж быць "без клопатаў", не?

k_ja_ra

Well-known member
Ну як, дзяўчаты, схадзілі?
Добра. )))

Вишенка, Проста Кэт - дзякую за прыемны сняданак.:))

"Час адпачыць ад дарослых клапот!" Павiнна ж быць "без клопатаў", не?
Цікава, так.
Без клапот як бы ёсць таксама (http://slounik.org/search?dict=&search=клапот&x=0&y=0 ).
Але, як я зразумела, гэта такі ўстойлівы выраз. Без удакладнення пра якія дакладна клопаты гаворка. Проста: жыць без клапот.

А калі пра нейкія пэўныя клопаты, як у тваім прыкладзе, то "клопатаў" было б правільней. Па мне.

А ўвогуле, у спецоў бы запытацца.)))

Ильгрия

New member
Віншую усіх са святам Божага Нараджэння! Хай маленькі Езус прынясе мір і лад у вашыя сем'і, напоўніць любоўю вашы сэрцы! Хай апякае вашыя дзетак и вас кожную хвлінку. Вясёлых свят!!! З Калядамі!!!

К'яра,перапрашаю за тое, што так і не выканала абяцання. Выбач мяне, калі ласка:sorry:

Чытаю вас, перыдычна, вы малайчынкі! Праз які час зноўку буду браць удзел ў бяседзе, а пакуль я стала надта занятай цётухнай-нарадзіла яшчэ аднаго сыночка, хутка нашаму Мар'яну будзе месяц!:)

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху