Пра ўсё па-беларуску.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

k_ja_ra

Well-known member

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Дзевы, прыпыніце спрэчкі))) Найцікавейшая гульня!!! Гісторыя Вялікага Княства Літоўскага і Рэчы Паспалітай. Колькі балаў набяраце вы??
http://rp1569.com/

k_ja_ra

Well-known member
Знайшла дзве моўныя памылкі
Каму што, а лысаму... :))))

Жартую, калі чё. :))

Я не бачыла памылак, бо так была засяроджана на тым, каб хоць на штосьці адказаць правільна, што ўжо не да памылак. :))) Небеспаспяхова, дарэчы. :)))

Але Польшча ўсё парашыла. :))) Далей на прыстойныя вынікі разлічваць ужо не выпадала. :)))))

Вишенка

волшебница
Каму што, а лысаму...
Ага :)
Памятаю, праўда, адну - рака Днепр
Ну і не зразумела, ці то тэкст напісаны наркамаўкай, ці то тарашкевіцай :)

А далей не пайшла, бо гісторыю я ведаю, мякка кажучы, кепска.

k_ja_ra

Well-known member

Вишенка

волшебница
Кьяра, Дняпро, наколькі ведаю. "Днепр" можа і ёсць у слоўніку, але па-беларуску не гучыць.

k_ja_ra

Well-known member
Хм... я чамусьці аўтаматычна думала, што Дняпро - па-ўкраінску. Але ў іх жа Дніпр.

Такі так. Мусіць, відаць, Дняпро быць.

Дзякуй.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
katia-ka,а сколько там уровней? - дошла до 11 устала...
не лічыла. Я прайшла да канца. Апранула і ўзброіла свайго шляхціча, атрымала каня і фальварак :)

і зразумела, што даты-гадЫ, я усе памятаю выдатна, але вось дзень-месяц, неа))

Igra

БЫТИЕ
Ўсіх ўдзельнікаў тэмы віншую з наступаючым Новым годам і калядамі,жадаю нам ўсім разумення,павагі,шчасця і дабрабыту!Культура-беларускі код!
images

Самае галоўнае,што я хацела сказаць-ў гэтай спасылцы,ня ведаю,як яе сюды,але ж паглядзіце прыгажосць)))http://budzma.org/budzma/z-kalyadami-i-novym-hodam-virtualnaya-pashtouka.html

Шчаслівых Калядаў і Новага году!Хай будзе поўна ў хаце і светла ў душы!

Ильгрия

New member
Igra, спасылка цудоўная :) І музычны фон-далікатны і надта прыемны, мой малеча перастаў плакаць пад першыя гукі..."Круціла" разоў пяць )))

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху