чаму не? Я паспрабую як-небудзь, дзякуй за рэцэпт.Паспрабаваць прыгатаваць гэтую страву ці што
?)) а мне цікавай падалася ды смачнай, карыснай на ўсе сто))Мне дык ужо толькі ад чытання рэцэпта і выгляду млосна.)
чаму не? Я паспрабую як-небудзь, дзякуй за рэцэпт.Паспрабаваць прыгатаваць гэтую страву ці што
?)) а мне цікавай падалася ды смачнай, карыснай на ўсе сто))Мне дык ужо толькі ад чытання рэцэпта і выгляду млосна.)
...з мясам! ))Што да беларускіх страў, па мне, лепей за дранікі могуць быць толькі дранікі
для мяне гарбуз у прынцыпе сумнеўная ежа пры ўсёй яго карысці і здаровасці, а ўлічваючы мае кулінарныя здольнасці...а ўзлічваючы разынкі... засада, адным словам.))))? а мне цікавай падалася ды смачнай, карыснай на ўсе сто))
Яно ў агульным і цэлым - так. Але я такі дранікі з мясам (калдуны - гэта ж яны ж, ці такі не зусім?) ем дзеля дранікаў.))) Таму прасцей іх адразу без мяса і гатаваць, і замаўляць, і есці....з мясам!
Люблю!дранікі
Мая бабуля называла іх менавіта так. Але ўсе астатнія чамусьці сцвярджаюць, што калдуны іншай формы і іначай гатуюцца.калдуны - гэта ж яны ж, ці такі не зусім?
Яно цалкам мажліва. Але а) гэта ж трэба прыгатаваць, да таго ж папярэдне гарбузом і сушанымі яблыкамі разжыўшыся б) дзеці ўсё адно ў рот не возьмуць, в) і муж не факт. А "рэстараны" ў нас у хаце не практыкуюцца.))) Таму ідэя ў маім выпадку правальная ўжо на старце.)))Але ж страва цалкам сабе карысная і смачная будзе,калі прыгатаваць
А то.Люблю!
Пішуць, што калдуны - гэта клёцкі, начыненыя мясам. А клёцкі, як вядома, робяцца не з сырой бульбы, а з варанай, з пюрэ.Мая бабуля называла іх менавіта так. Але ўсе астатнія чамусьці сцвярджаюць, што калдуны іншай формы і іначай гатуюцца.
"галдэбікі"
О!Я ведаю для цябе-замест яблык і разынак-фарш,цыбулю з марквой і сыр)Смачна будзе:nyam:Таму ідэя ў маім выпадку правальная ўжо на старце.)))
ух ты! значыць, ёсць такое слова? Бо я думала, што гэта проста ўласная татава творчасць.)Гэта тыя ж калдуны, але з тварагом замест мяса. ))
Хіба што.) Хіба што з мясам.)О!Я ведаю для цябе-замест яблык і разынак-фарш,цыбулю з марквой і сыр)Смачна будзе
Угу. Ужо і глянец у вышымайках пайшоў.))Бачыш,і праўда трэнд ці мода)
цiкава б было пабачыць)Магу ўвечары выкласці.)