Перапрашаем, "Карона Вітаўта Вялікага. Сучасны беларускі дэтэктыў" часова адсутнічае на складзе.
:happy: мая дачушка была у цэнтры увагi, я гляджу))) Дракончык)http://nn.by/?c=ar&i=65201#!nn[images]/4/
мая дачушка была у цэнтры увагi, я гляджу))) Дракончык)
мяне не было, нажаль... у мяне курсы былi, я не магла прапусцiць iх. Таму Жэнька была з татам i стрыячнай сястрычкай. А я зараз атрымлiваю асалоду ад фотак, што зрабiу муж, i расказау пра тое, як там было)Я не бачыла цябе! Была ўпэўнена, што вас няма. Яшчэ з дзяўчатамі пра тое гаварылі...
гэта была жонка майго брата) са сваёй дачушкай (у сiнiм касцюме). Мая у мiнулым годзе была у даволi вялiкай чырвонай сукенцы. Мо таму казалася больш дарослай?Ааа, дык мы ізноўку амаль разам тусілі За сталом сядзелі побач (або насупраць, калі Вы бландынка) А я глядзела-глядзела на таго дракончыка, і ўсе мне здавалася, што у мінулым годзе Ваша дзяўчынка была большая. Так і не рызыкнула спытацца.
yolka, шкада, што не спісаліся. Пазнаёміліся б.
Мая у мiнулым годзе была у даволi вялiкай чырвонай сукенцы. Мо таму казалася больш дарослай?
Ага. Пакуль я бадзялася, знаёмыя твары шукаючы (і Фасолінку ў тым лікумаё дзіцё на Ялінцы дало БТ інтэрвію
Не праблема. Звяртайцеся, дзяўчаты, калі што. Я там кожныя суботу і нядзелю бываю. У сэнсе побач. На "Юнасці" у Парку Горкага.за заказ
Ну, кожную суботу і нядзелю мы хадзіць ужо не будзем...Я там кожныя суботу і нядзелю бываю.
Раз у год можна пацярпецьГлядзіш, такім чынам вымусяць БТ глядзець.