Пра ўсё па-беларуску.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

k_ja_ra

Well-known member
fasolinka, стоп!!! Ты была?!
Я не бачыла цябе! Была ўпэўнена, што вас няма. Яшчэ з дзяўчатамі пра тое гаварылі...

Nulka

Member
Солнцева,
гэта фішка гэтага сайта. яны сябе называюць пакаленнем Y. Ну а наступныя, значыць, Z.

Mahima

переименовалась:)
Кьяра, я ее купила в книжном на Либкнехта. 20 тыс.

Но она там одна была на тот момент.

k_ja_ra

Well-known member
Катерина, твая праўда. Большая частка кніг, што там ёсць. і ў кнігарнях прадаЕцца. Прычым і за таннейшую цану часам знайсці можна. Але да кнігарняў яшчэ дайсці трэба. :)

Последнее редактирование:

yolka

New member
мая дачушка была у цэнтры увагi, я гляджу))) Дракончык)

Ааа, дык мы ізноўку амаль разам тусілі :biggrin: За сталом сядзелі побач (або насупраць, калі Вы бландынка) А я глядзела-глядзела на таго дракончыка, і ўсе мне здавалася, што у мінулым годзе Ваша дзяўчынка была большая. Так і не рызыкнула спытацца.

fasolinka

Active member
Я не бачыла цябе! Была ўпэўнена, што вас няма. Яшчэ з дзяўчатамі пра тое гаварылі...
мяне не было, нажаль... у мяне курсы былi, я не магла прапусцiць iх. Таму Жэнька была з татам i стрыячнай сястрычкай. А я зараз атрымлiваю асалоду ад фотак, што зрабiу муж, i расказау пра тое, як там было)

Ааа, дык мы ізноўку амаль разам тусілі За сталом сядзелі побач (або насупраць, калі Вы бландынка) А я глядзела-глядзела на таго дракончыка, і ўсе мне здавалася, што у мінулым годзе Ваша дзяўчынка была большая. Так і не рызыкнула спытацца.
гэта была жонка майго брата) са сваёй дачушкай (у сiнiм касцюме). Мая у мiнулым годзе была у даволi вялiкай чырвонай сукенцы. Мо таму казалася больш дарослай?

yolka

New member
yolka, шкада, што не спісаліся. Пазнаёміліся б.

Можа я калі-небудзь рызыкну далучыцца да сустрэчы кшталту той, што была у Камяніцы :blush1: А пакуль што ў мяне патрэба набыць як мага больш кніжак на роднай мове і чытаць-чытаць-чытаць, бо гаварыць мне цяжка :blink: А некалькі год таму я амаль без падрыхтоўкі была прызёрам алімпіяды па беларускай мове... :scratch:Сумна... :(

Мая у мiнулым годзе была у даволi вялiкай чырвонай сукенцы. Мо таму казалася больш дарослай?

Напэўна так.

Вишенка

волшебница
У "Камяніцы" пасядзелі цудоўна! Усім дзякуй за кампанію і К'яры дадаткова - за заказ :)
Ялінка таксама атрымалася выдатная
Дарэчы, маё дзіцё на Ялінцы дало БТ інтэрвію :))) Сказалі глядзець у суботу "Добрай раніцы, Беларусь".
Праўда, размаўляла не зусім па-беларуску

k_ja_ra

Well-known member
маё дзіцё на Ялінцы дало БТ інтэрвію
Ага. Пакуль я бадзялася, знаёмыя твары шукаючы (і Фасолінку ў тым ліку:)), паводле словаў маіх дзяцей, мая малодшая "прыгажуня" таксама на камеру адзначылася. :) Нават не ведаю, што яна там пляла. Будзем перадачу чакаць. :)
Глядзіш, такім чынам вымусяць БТ глядзець. :)
Не праблема. Звяртайцеся, дзяўчаты, калі што. Я там кожныя суботу і нядзелю бываю. У сэнсе побач. На "Юнасці" у Парку Горкага. :)

Вишенка

волшебница
Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху