Пра ўсё па-беларуску.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

k_ja_ra

Well-known member
Вишенка, нешта твая спасылка ў мяне бех тэксту разгортваецца...)))

З цікавага (для мяне):

праз першыя рукі
на свае вочы
чытаць уголас (вслух) і самому сабе (про себя)
ехаць аўтобусам, маршруткай (не на аўтобусе, на маршрутцы), ляцець самолётам

Леи Мьёрр, няма за што. Там паводле старага правапісу, але ўсё, што граматычных формаў тычыцца, як разумею, актуальна.

Последнее редактирование:

anty

New member
Кьяра, пра сустрэчу
я збіраюся
мне субота зусім не падыходзіла, але я выкраіла з 6 да 8 час на сустрэчу.

я можа не ьуду ў інтэрнэце. дык калі вы не збярэцеся - патэлефануйце мне хто-небудзь. как я не неслася.

имя-как-имя

Well-known member
Кьяра, дзякуй за запрашэнне на Ялінку і за новыя прыемныя знаёмствы. Малая ходзіць, спявае "шчодры вечар" ( дзіўна: на Ялінцы не заўважыла, каб мае дзеці прыслухоўваліся) і пытаецца, ці пойдзем яшчэ.
Трэба, трэба мову вучыць. Так няёмка адчуваць сябе сабакам Паўлава, што ўсе разумее, а сказаць не можа:). Буду тут набірацца вопыту :).

k_ja_ra

Well-known member
имя-как-имя, я рада, калі ты насамрэч задаволена. Асабіста я цалкам атрымала тое, чаго чакала. Дзеці таксама (я збольшага пра падарункі :) ), але дзеці атрымліваюць падсвядома тое, за чым мы, дарослые, ідзем свядома.

Вішанька, Нулка:
http://slounik.org/search?dict=&search=КАШТАРЫС&x=0&y=0
:)
А наогул, Камяніца сёння - супер. Дзякуй усім дзяўчатам. (уключаючы афіцыянтку :) ) Добрая традыцыя пры жаданні можа атрымацца. :)

Лапа

Well-known member
Кьяра, дзякуй за прапанову сустрэцца і за тое, што ўсе арганізавала. Дзяўчаты - вельмі прыемна было познать кожную з вас. Трэба сустракацца, каб пазбавляцца ад форумных свар і прыемна праводзіць час.
П.С. сення тататвы вечар на дзіву прайшоў вельмі зручна - абодзе стараны здаволены:)

k_ja_ra

Well-known member
Лапа, удакладню, ага?

Прапанова не мая. Просто кэт.

"Камяніца" не мая. Вішанька.

Мая - прысутнасць. І не болей за тое. :)

k_ja_ra

Well-known member
имя-как-имя,

:) :) :) Супер!!!

Неяк дзіўна допісы месцамі памяняліся.

Ильгрия

New member
Кьяра, не дайшлі рукі да правсторы( Здарылася дзіва- у пятніцу валам праца паваліла,ні прадыхнуць было :)Але гэта не дрэнна, а да кампа толькі зараз дабралася ўдома і мабыць хутка выгаянять мяне іншыя жадаючыя ў нэце пасядзець...Дзякую, што памятаеце, і ўжо прашу-замоўце, мне , калі ласка, кнігу :)

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху