ДарэмнаНе чытала.
НЕ ТОЛЬKI МНЕ , заўважце )))))))))))))))ВАМ не мяняе.
ДарэмнаНе чытала.
НЕ ТОЛЬKI МНЕ , заўважце )))))))))))))))ВАМ не мяняе.
А каму яшчэ?НЕ ТОЛЬKI МНЕ
Перачытайце нядаўнюю гутарку, тады не трэба будзе задаваць такіх дзіўных пытанняў)))))))А каму яшчэ?
Ясна, лянота перагарнуць на старонку )))))Ясна.
Адказу няма.
Педаліраваць думку пра такi выключна негатыўны ўплыў - ня меншае глупства. Прабачце.Адмаўляць яе проста каласальны ўплыў на нас - проста глупа. Прабачце.
Ок, раскажыце пра пазітыўны ўплыў.Педаліраваць думку пра такi выключна негатыўны ўплыў
Я не дзяўчынка па выкліку і па спец. заказах не працую. Я пішу і кажу пра тое, аб чым сама захачу. На дадзены момант я аб гэтым разважаць не хачу. Кропка. ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Ок, раскажыце пра пазітыўны ўплыў.
Я паслухаю з задавальненнем.
А, ну ясна...Я не дзяўчынка па выкліку і па спец. заказах не працую. Я пішу і кажу пра тое, аб чым сама захачу. На дадзены момант я аб гэтым разважаць не хачу. Кропка.
Дабра, што хоць гэта разумееце. Вось і працягвайце разважаць у гэтым пазітыўным накірунку - толькі не патрабуйце, каб іншыя людзi вам элементарныя рэчы "разжоўвалі і ў рот клалі"толькі пра вялікасць Пушкіна і Талстога, калі можна - не трэба. Гэта па змоўчанні.
Мне не трэба. Як якраз іх разумею.толькі не патрабуйце, каб іншыя людзi вам элементарныя рэчы "разжоўвалі і ў рот клалі"
Зноў прапануеце пра сферычных коней у вакууме? Не, ўжо як-небудзь самі пра размежаванне мовы з рэальнай сітуацыяй )))Размежаваўшы мову, як такую, і яе ўплыў на нас, як беларусаў
Нацыяналізм непрыемны і выродлівы нават у такой добрапрыстойнай іпастасі, якой вы спрабуеце яго прыкрываць. Шкада, што вы самі гэтага не заўважаеце ...Я ж глыбока пра сваё, "нацыяналістычнае"
ВАМ не мяняе.
Чыста падумайце.
Сабе падумайце.
Вашай пагатоў.
Мне - не. І такі кірмашовы суразмоўца павагі не выклікае, калі шчыра. Лепш давайце ўжо ваша звыклая "Прабачце, клск" і пр. Не можаце са мной нармальна размаўляць, не размаўляйце тады - хто ж прымушае то? Беражыце сілы, ок?праверце свае подомыслы.)))
Ну куды ўжо мне да вас ))))))Я ведаю, пра што кажу, Заряна.
Ці ведаеце вы - далёка не факт.
Аналагічна. Калі заўважылі, я вам пра тое жРазважаць у патрэбным вам напрамку жадання не маю.
Не заўважыла, па шчырасці.Калі заўважылі, я вам пра тое ж