Психологическая беседка-4

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Зараз прачытала ў Бахарэвіча:
"Будучыня — гэта брукаванка, выкладзеная з прыватных мараў. Па якой крочаць людзі, даведзеныя да роспачы."
Мне спадабалася.

Igra

БЫТИЕ
10 листов ээээээээээээ беседы с Орион пойдут? или еще мало?
Да я не читала:) ПризнАюсь попадалась мне на глаза эта дискуссия,но не захватила настолько,чтоб читать.А диагноз от кого ждете?:)

k_ja_ra

Well-known member
ЛьОлька, па шчырасці, не разумею, нашто вы нагнетаеце.
Мы ж учора, як быццам, разабраліся, не?

Вы штосьці блытаеце, ці проста маеце багатую фантазію. Я нічога не чакаю ад вас. Ні велікадушнасці, ні тлумачэнняў.
Свае словы, якія пераходзяць усе межы, бо абвінавачваюць мяне ў хлусні, вы ўчора ўзялі назад. Гэтага мне дастаткова. І я вам пра гэта сказала.
Вы хочаце ўзяць іх назад і ў эфіры?
Вашае права.
Я вам падкажу, як гэта зручней зрабіць прыгожа і без прыцягвання прыватнай перапіскі. Бераце цытатку з першай часткі вашага поста №356, і расказваеце, чаму вам так падалося.
І ўсё.
І болей нічога не трэба тлумачыць. Ніякімі мудрагелістымі канструкцыямі з прыцягваннем дыягназаў і імёнаў, якія не маюць да гэтай гісторыі аніякага дачынення.

Ну і другі варыянт магу прапанаваць. Паспрабую прынамсі.
"Ок, праехалі, усё нармальна, ідзем далей :) " вас задаволіць?
Што да мяне, я б схілілася да другога.)
Я не схільная да канфліктаў насамрэч. )

У сваю чаргу ў выпадку выбара другога варыянта, гатовая прызнаць, што фраза, якая была камушкам у агарод Пунта і калі выбачацца за яе, то перад ім, была сфармуляваная крыва, што дало вам магчымасць прыняць яе на свой конт. І вось за гэтую крывасць фармулёўкі, якая стала падставай для вашай крыўды, гатовая прабачыцца перад вамі.

Рашайце. :)

k_ja_ra

Well-known member
ЛьОлька, як скажаце.)
Толькі нашто развялася гэтая бадзяга апроч прывата яшчэ і тут - мне шчыра незразумела.
Але гэта ваш выбар.

Удачы.)

Mahima

переименовалась:)
Проблему не поняла - все как-то завуалировао. Читать 10 страниц где-то там желания нет.
Если обида осталась - можно порешать, можно забить.
Если все путем - то вообще забыть.

Lilac

and Lilium
ЛьОлька, мой диагноз - слишком много свободного времени :)))
Мне, например, такое очень вредно.

k_ja_ra

Well-known member
Кьяра те 10 страниц тоже не читала, но долго и нудно распрашивала меня, так что это было.
?
Я ўжо губляюся проста...што яшчэ вы сюды працягнеце? Хочаце адпрацаваць усе свае ўнутраныя праблемы з маёй дапамагой? Ці дапамогай майго ніка?
Хаця фіг ведае...калі вам гэта патрэбна...

Я там спыталася: навошта браць удзел у размове на 10 ці колькі там яшчэ старонак, калі размова НАСТОЛЬКІ непрыемная, што амаль уся на тым, што "я не хачу з вамі гаварыць" і будуецца? Калі можна проста спыніцца і не ўдзельнічаць далей, а не працягваць жэрці кактус?
Адказа ўцямнага, як памятаю, не атрымала.
Дый былі там літаральна 3-4 мае посты. І першапачаткова, як быццам, я не да вас там звярталася...Хаця настойваць не буду, бо неўпэўненая...даўно ж было...і размова ні аб чым... Толькі добра памятаю, што я пытанне сваё тады яшчэ па-руску дублявала (гэтыя моманты я звычайна памятаю :) ), бо той, да каго звярталася, яго не зразумеў.
Калі гэта доўга і нудна, то якім словам завецца тое, чым вы займаецеся тут і займаліся там 10 ці колькі там старонак?
А! Ці дайце я здагадаюся!) Я проста свае посты потым павыдаляла, так? :)))

А ўвогуле так, не вядуся...Проста стрымлівацца і не рэагаваць на э-э-э...ересь, якую вы тут пішаце, па шчырасці робіцца ўсё цяжэй.

Але калі вам яно наштосьці трэба...то і Бог з ім...я пацярплю.:)

k_ja_ra

Well-known member
Катерина, Lilac, дзевы...пра што вы там усё? :) Што там у вас з Валяевай, каліцеся, пліз.)
Я ж цікаўная. млін.)
Што там ёсць цэннага апроч спадніц і жаноцкасці? )

Я ўсё пра словы і выразы...Вось рэальна стала адчуваць, што пачынаю ўключацца, пакуль моўчкі, на слове "женственность" (менавіта рускім варыянце, бо беларускага нідзе не сустракаю:) ). І менавіта на нашым форуме.)
Прычым уключацца ў адмоўным сэнсе. Чёта лепіцца яно, як па мне, да месца і не.
Я чапляюся? Ці гэта нейкая тэма Х апошнім часам?
Нейкі яўны крэн у гэты бок, не?
То бок не ідзе гаворка пра нейкія пэўныя якасці чалавека, а проста женственность...Вось проста нашае ўсё нейкае...

Lilac

and Lilium
Кьяра, я про неё знаю только то, что она рекомендует носить юбки))) то есть не больше твоего :)
И то в оригинале не читала, может это врут про неё и юбки.

Mahima

переименовалась:)
Што там ёсць цэннага апроч спадніц і жаноцкасці? )
много чего. Сидю, читаю.
Я не люблю юбки:))) но не в них суть, ИМХО. Они вторичны и придут сами, когда уйдет то, что им мешает - вечная практичность, желание спрятаться и упрощенность. У меня, по крайней мере, так.
То бок не ідзе гаворка пра нейкія пэўныя якасці чалавека, а проста женственность...
это тоже качество, на мой взгляд.

k_ja_ra

Well-known member
это тоже качество, на мой взгляд.
ну можа быць.
Але я не разумею такой якасці, значыць.)

Ну калі перашкаджае - то так, пагаджуся. Напэўна, варта прычыны шукаць.

я про неё знаю только то, что она рекомендует носить юбки
))) Ясна.) Дзякуй.

k_ja_ra

Well-known member
Я летом ношу платья/юбки/сарафаны.
О. І я ўлетку нашу. :)
Бо зручна і не горача.
Узімку (якая паўгода) - звольніце.) Пры ўсёй прыгажосці.))))

Женственности что ли не хватает
Адназначна. :))))))))))) Жартую, калі што.)

Igra

БЫТИЕ
Колготки дорого.
Про колготки даже грустно иногда становится,что лежат без дела.Иногда вот думаю,что не испытала такой прелестной женской заботы о целостности колготок-ой,колготки поехали)))Хотя когда влезу в юбку или платье потом довольна,что это сделала.
Сарафаны летом это,конечно,другое.их ношу,и юбки,платья тоже.Летом проще,естественнее.А вот не лееетом...

Я ўсё пра словы і выразы...
Я понимаю о чем ты(возможно,ошибаюсь),мне что-то тоже то ли не ложится,то ли раздражает что-то...не могу понять толком что-подача,специальность(в смысле нарочитость) какая-то,типа "в образе" ,обязательные спутники-энергия,ресурсность и атмосфэра.Что-то неуловимое отталкивает меня.Затрудняюсь вообще четко очертить о чем я сейчас говорю:)))

Все-таки не женственная я,наверно,эх.

А нашла я про юбки)))
http://www.valyaeva.ru/?p=2513

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху