Психологическая беседка. Архив

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

k_ja_ra

Well-known member
Не могу точку поставить
Хто б сумняваўся. :) juniko, думаю, я добра цябе разумею, і па факце ты аб тым жа, што і астатнія, і крыху аб іншым адначасова. Частка размовы (значна вышэй) мяне неяк таксама здзівіла...))) Не злуйся. )) А на асобы так, пераходзіць не варта. Дык ужо амаль і не пераходзім, не? :) Хіба крышачку, для прыкладаў. ;)

Mahima

переименовалась:)

Танюша_

всё чудесатее и чудесатее
Кьяра, в каждой шутке, как говориться... Вообще, такие интересные обсуждения и такие форумы - просто неисчерпаемый источник тем для статей

k_ja_ra

Well-known member
Менавіта так,з гэтага пачыналася,да гэтага і прыйшлі,незразумела толькі навошта тая сярэдзіна.І таксама пра грошы,пераезд і змену месца працы ніхто і не казаў,Юніко і прыйшла менавіта з гэтымі прыкладамі.Смешна праўда)))Але я вырашыла атрымаць для сябе карысць з гэтай гаворкі на будучыню на чужым прыкладе-як не трэба спрачацца дзеля спрэчкі,сам сабе у кут заганяешь

Igra, а хіба спрэчка абавязкова перамогай скончыцца павінна? А калі не, дык і пачынаць не варта? Я бачу сэнс у дыскусіях. Нават калі і ў кут...

І дарэчы цікава назіраць, хто і як сябе паводзіць. Хто спакойна, хто хвалюецца, хто па ходу меркаванне мяняе, па вятру, так бы мовіць, а хто не здаецца. :)
Мне цікава.
І таксама пра грошы,пераезд і змену месца працы ніхто і не казаў,Юніко і прыйшла менавіта з гэтымі прыкладамі.
Я пра гэта ж...

Igra

БЫТИЕ
крышачку, для прыкладаў.
для прыкладаў,мусіць,таксама нельга...але ж патрэбны былі прыклады...вось і разумей:)))

а хіба спрэчка абавязкова перамогай скончыцца павінна? А калі не, дык і пачынаць не варта? Я бачу сэнс у дыскусіях. Нават калі і ў кут...

Кьяра, ні ў якім разе не павінна,я таксама бачу сэнс у дыскусіях,таму я і тут,як ты заўважыла.Але сэнс падобнай дыскусіі сумніўны,калі чалавек адмаўляе відавочнае і проста упіраецца-гэта не цікава.
І дарэчы цікава назіраць, хто і як сябе паводзіць. Хто спакойна, хто хвалюецца, хто па ходу меркаванне мяняе, па ветру, так бы мовіць, а хто не здаецца.
Калі проста быць у настроі паназіраць,як у цырку,дык можа і цікава,але на жаль нітка страчваецца самой тэмы.імхо-о-о-о

Вишня-черешня

я - песец. И я пришел.

k_ja_ra

Well-known member
Але сэнс падобнай дыскусіі сумніўны,калі чалавек адмаўляе відавочнае і проста упіраецца-гэта не цікава.
Чаго ўдзельнічаеш тады? Для цябе відавочна, не цікава - не адказвай. Ніхто не прымушае, хіба не? ))) І не ўпіраецца ён. Да супярэчнасцяў прыходзіць, так. Але тое, што думае, яму ўнутры не супярэчыць, відаць, вось і спрабуе растлумачыць, як можа.

Калі проста быць у настроі паназіраць,як у цырку,дык можа і цікава
Я не ў цырку, і не проста назіраю, але і выказваюся таксама. Зразумела ці не вельмі, ужо як атрымліваецца...

Igra

БЫТИЕ
Люди, вы что? Накинулись все на одного человека.... как стая...
И друг перед другом... неприятно смотреть.
У вас одна точка зрения, у человека другая, так теперь нужно его высмеять, унизить?! И главное, все это подбадривая друг друга, раззадоривая...ЗАЧЕМ ВАМ ЭТО?!
Юля, ты умница, респект тебе.

Солнцева, ой,ну не надо патетики,что-то ты не вопрошала ГОСПОДИ,ЗА ЧТО? в истории с Лакримоза.К чему эти двойные стандарты,да и Юля твоя отнюдь не бедная овечка и палец ей в рот не клади,пришла с поднятым забралом и махала мечом не глядя,ясно,что могла и задеть-закономерный результат.А то прямо вдруг такими зайками под настроение и в отношении кого-то надо становиться?Не заметила,чтобы Юнико нуждалась в защите.Не хочется никого обсуждать,тем более в отсутствие,но я говорю из центра конфликта,а не со стороны.

Чаго ўдзельнічаеш тады? Для цябе відавочна, не цікава - не адказвай. Ніхто не прымушае, хіба не? )))

Кьяра, хорошо,я тебя послушалась,договорились,спасибо за наставничество:hi:

k_ja_ra

Well-known member
Igra, ты ж мне пісала: хто, як ты, адчувае, той пагадзіўся. Хто па-іншаму - не. ))) Тут не так? На твой погляд, чэл памыляецца, на твой! А на ягоны - мае рацыю. Хай. Мажліва ён зменіць з часам меркаванне, мажліва - не. У цябе ёсць жаданне растлумачыць - тлумач. Не- не трэба.))) Навошта ацэнкі - упарціцца не ўпарціцца? Цырк не цырк...Вольнаму воля...

k_ja_ra

Well-known member
К чему эти двойные стандарты,
Яны былі, ёсць і будуць. Праўда жыцця. ))) І я разумею, што абурыла Солнцеву. Не прыстойная спрэчка, што вялася, а апошнія некалькі пастоў. І мне непрыемныя яны, шчыра.))) А Юніко ніхто не абараняе, яна сама справіцца, сумневаў у тым няма.

Igra

БЫТИЕ
На твой погляд, чэл памыляецца, на твой!
Не в этом дело,я изначально допускаю другое мнение.Вопрос в манере ведения беседы.Всё.
Яны былі, ёсць і будуць. Праўда жыцця. )))

..Вольнаму воля...
Вот именно и меня это тоже касается,поэтому,прости за прямолинейность,но мне важно твое мнение касаемо бел.мовы,а в том как мне вести дискуссию с другими участниками я советов и оценок не просила.На этом,как говорит Солнцева,аудиенция окончена.

Mahima

переименовалась:)
У вас одна точка зрения, у человека другая, так теперь нужно его высмеять, унизить?!
да не в точке зрения дело. Не надо мученика за точку зрения очередного делать.
Давайте будем жить дружно
а мы и живем:) и че ты ищешь на ровном месте конфликт..

k_ja_ra

Well-known member
да не в точке зрения дело. Не надо мученика за точку зрения очередного делать.
Так. Не трэба. Няма тут на форуме пакутнікаў, ІМХО. :))) Але, пагадзіся, кожны раз, калі хтосьці менавіта адзін застаецца, эфект "даціснуць", не важна чым, прысутнічае. Але я тут па сваіх назіраннях. І як часта тады гэтае: што вы на аднаго? :) І кожны раз, так, падвойныя стандарты. Бо ролямі - та час ад часу героі і абаронцы мяняюцца. :)
Сегодня ты, а завтра я. (с)

k_ja_ra

Well-known member
Солнцева, проста ведаеш, "я не хачу ні з кім сварыцца" яно ж па змаўчанні як бы. Нават калі погляды на асобныя рэчы не супадаюць. Хіба не?
Калі спрэчка - падстава для свары, дык ну яе, такую спрэчку, а? Мне ў такой якасці спрэчкі не цікавыя...

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху