Психологическая беседка. Архив

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Donik

New member
BabuschkinHaus, и про меня расскажите, пожалуйста. Аватарки у меня менялись, а вот подпись с первого дня на форуме. Правду приму достойно :)

k_ja_ra

Well-known member
Во тэма зайшла. :) Ледзь прачытала.:)

Пра балонікі (шарыкі): я тут учора была пра іх напісала, потым выдаліла, не хачу гэтую тэму.))) Пра іх як сімвал свабоды - хутчэй ужо потым нарадзілася. Насамрэч карцінка абрана была выключна з прычыны сцяга на ім (гэта шэптам трэба было б, відаць :) ), я шукала штосьці падобнае для аватаркі. У мяне ёсць і іншыя...але гэтая добрая тым, што ён не так дэманстратыўна (на мой погляд) выглядае. На першым плане балонікі ўсё ж... Дый тэма саміх балонікаў на той момант мне блізкая была. Таму калі карцінка на вочы патрапілася - літаральна праз 3 хвіліны яна ўжо стаяла ў маім профілі. :)

Наконт сваёй уласнай фоты на аватары...Ну вось не ведаю...Шчыра скажу, мне зусім не хочацца, каб кожны, хто на форум заходзіць, мяне бачыў. Інтэрнет мне якраз і цікавы сваёй незвязанасцю (частковай, як мінімум) з рэалам. Так, з кімсьці мы ўсё адно сустракаемся, з кімсьці шчыльна лістуемся і абменьваемся фотамі, але ўсім - не бачу сэнсу, праўда. Чакаю ўжо абвінавачванняў у закрытасці, няшчырасці і інш. Але хай так. Я бачу гэта іначай... І дарэчы мне самой не вельмі цікавыя аватаркі з сапраўднымі фотамі. Калі гэта ў якімсьці вобразе, ці там недзе здалёк ці яшчэ штосьці не адкрыта-пашпартнае - так, але ніяк не пашпарт... Прабачце, калі маё меркаванне не вельмі прыемнае для каго-небудзь...

Вось зараз я, прыкладам, чакаю фотак (спадзяюся, файных) ад аднаго чалавека, і калі мне падасца адна з іх цікавай і не проста адзін твар, мажліва, я размяшчу такую...Але далёка не факт...

Яшчэ хтосьці пытаўся вышэй пра неадпавяданне ніка ўсяму астатняму... Тут праблема такая. Нік у мяне быў да таго, як беларуская стала для мяне мовай для камунікацыі на гэтым форуме. То бок я назвалася сваім нікам, будучы расейкамоўнай. На іншых рэсурсах мой нік прапісаны лацінкай, на гэтым лацінкай не магу ўжо, бо падобныя нікі ёсць. Я правярала. :) А апостраф тэарэтычна не дазволены правіламі форуму. Мяняць нік кардынальна я не хачу дакладна. Мне мой падабаецца. Таму вырашыла пакуль пакінуць як ёсць... У рэшце рэшт "ангельскія" нікі на гэтым форуме нікога не бянтэжаць, пры тым, што па-ангельску чалавек ні піша, таму і я са сваім магу спаць спакойна.))

Наконт кубікаў на жываце... Я ўвесь час лічыла, што кубікі з'яўляюцца ад трэніровак у спартыўнай зале...А аказваецца, ад недаверу... Прыкольна. :))) Думаю, спартоўцы б здзівіліся...

Igra, я паглядзела ролік. Што дакладна цябе цікавіць?

а вообще описания по аватаре в исполнении BabuschkinHaus мне чтение гороскопа напомнило, где каждый Водолей, Рыба и т.д. находят что-то своё
Ёсць такое адчуванне, калі шчыра. ))) Соррі...

Последнее редактирование:

k_ja_ra

Well-known member
Вишня-черешня, падабаюцца балонікі. Асабліва тыя, якія напоўненыя геліем. Але можна і шарыкі.

Kosharrr

энергичная кошка
афигеть, оказывается не одна я не сплю и заглядываю в беседку, очередь сверяю.

И да, Катя (Вишня), фотка цепляет, кажется что вот как-то выхватывает какое-то состояние, особенный миг настроения.

колобок

познаю мир
Если фото - хочешь и любишь на себя (свое лицо) смотреть. Вообще, это интересная тема для хорошей диссертации. В двух словах коряво получается
.
вот я слышала такую версию (и мне кажется, достойную внимания), что человеку, в принципе , нравится смотреть на свое лицо. Что даже свою вторую половину мы часто подбираем по своему образу и подобию.

Мне все таки кажется, что те, кто выбирает портретные фото для аватары- люди открытые и целостные чтоли, остаются сами собой на форуме и не пытаются играть какую-то роль… Хотя обратное утверждение не верно :) ИМХО.

BabuschkinHaus

По-моему, вам уже пора зарабатывать на этом:)

k_ja_ra

Well-known member
И еще Кьяра, Катерина, - ваши аватарки относятся к категории Идеи.
Так, і гэта (у маім выпадку) відавочна, мне падаецца.))) І тут, на мой погляд, чалавека характарызуе не сама выява, а тая ідэя, якую яна дэманструе. То бок чаму менавіта яна, навошта гэта чалавеку патрэбна, што за гэтым стаіць і г.д. Магу памыляцца...

але нейкая выява для ідэнтыфікацыі ёсць.
Ну,у меня что-то подобное,просто типа к нику привязала...
Igra, разумееш, проста пры гэтым нейкая энергетыка ў выявы ўсё адно ёсць... Хаця тут пытанне: ты абірала менавіта энергетыку, ці проста з іншай выяваў няма? Я ў гульнях кампутарных увогуле не грабуся, таму не магу меркаваць...Проста зноў жа помню, што напачатку я хацела знайсці выяву менавіта львіцы з мульціка Кароль Леў, менавіта персанажа з маім іменем, але так і не знайшла...Іх проста няма. Таму і падумала, наколькі многа варыянтаў было ў цябе для выбара? І ці былі яны ўвогуле?..)) )Але калі так уж браць, я адчуваю пэўную частку агрэсіі ў тваіх допісах. Гэта без ацэнак добра ці кепска, проста як факт...Таму і адчуванне, што карцінкі, пры чым абедзве, абраны не выпадкова...

Мае выкідоны ці штосьці іншае (гэта я проста думала :) ) зараз проста хаваюцца за выяву ідэі. З мэтай ці проста так - іншае пытанне.))) Мажліва, калі я змяню аватару, у ёй будзе бачнае штосьці іншае...Скажам, на іншых рэсурсах у мяне зусім іншыя карцінкі. Бо там мая ідэя не актуальна як бы. :) Яна там па змаўчанні. :)

Такі вельмі цікавая тэма гэтая, ІМХО...

Адзінае, без прэтэнзіі на ісціну, ці незадаволенасць ці яшчэ які негатыў, проста меркаванне выкажу...Я неяк яе крыху па-іншаму для сябе цікавай бачу, чым пакуль атрымліваецца. ( прабачаюся, калі што)

То бок мне цікавыя нейкія агульныя тэндэнцыі, моманты, якія я, як звычайны фарумчанін, магу адчуць, пабачыць, зразумець і зрабіць нейкія высновы. То бок мажліва гэта штосьці кшталту таго, што абяцала выкласці Юніко. Ці, скажам, калі чалавек ставіць фоты дзіцяці - ён як бы падмяняе сваё "я" дзіцячым і жыве як бы ягоным жыццём? Ці выява жывёлы якой -небудзь - яна пра што? Калі гэта фоты вачэй, вуснаў (асобнымі часткамі) - што гэта?

А калі я чытаю хар-кі, якія дае шчыра паважаная мной Бабушкінхауз (Бабушкінхауз :) ), мне не цікава...:( Бо мне гэта не зрузумела зусім...Я бачу звычайную кветку, прыкладам. а пішуць пра залішнія кілаграмы. :( Я разумею, што чалавек, які абазнаны ў разы лепей за мяне бачыць тое, чаго не бачу я, але для сябе я не атрымліваю ніякай ні карысці, ні інтарэсу. Толькі першае звенне і апошняе. А ланцужок пасярэдзіне мне не даступны...)))

А мяне тут зусім іншае цікавіць...Сам працэс пазнання, што з гэтага мне...Я эгаістка, відаць, у гэтым сэнсе...

Працяг тэмы як раздача характарыстык усяму форуму па аватары, мне бачыцца не цікавай, прабачце мне яшчэ раз. :( Гэта проста тое, пра што думалася...

І яшчэ дзіўна, што нават звычайныя прадметы мы бачым як сімвал зусім розных рэчаў. Гэта, праўда, цікава...(Igra, гэта я пра тваё адчуванне шарыка. :) )

Мне все таки кажется, что те, кто выбирает портретные фото для аватары- люди открытые и целостные чтоли, остаются сами собой на форуме и не пытаются играть какую-то роль…
Цалкам магчыма...))) Але партрэтныя фоты мне, як фарумчаніну, усё адно не цікавыя. Гэта аб чым сведчыць? У сэнсе як мяне характарызуе?

І яшчэ... Аватары ў сацыяльных сетках кшталту Аднакласнікаў і аватары на форумах кшталту гэтага, ІМХО, ІМХО, ІМХО, дзве вялікія розніцы... Форум (у маім разуменні) такі прадугледжвае (першапачаткова) ананімнасць...Таму мне, прыкладам, сапраўдныя імёны і сапраўдныя фоты падаюцца нелагічнымі....)) Але магчыма, я проста зусім іначай успрымаю ролю інтэрнэта і форумаў у прыватнасці...

По поводу фото на аватаре - заметила за собой, что периодически меняю собств. фото на картинку, и наоборот. Вот, например, сейчас я, сидя дома полгода, набрала 7 кг :))) и фоткаться как-то не тянет)))) Так что соглашусь с мнением БабушкинХауз и колобок насчет того, что кто ставит фотку, любит смотреть на себя (я бы только добавила - на данном этапе), что-то в этом есть.

Mahima

переименовалась:)
Скорее, равнодушие и безразличие к себе. Да, и мягкий живот торчащим не бывает.
ну как не бывает, если вот он...про равнодушие и безразличие задумалась...блин:(

А еще физиологи говорят, что жирок на животе - это кортизол, гормон стресса. Как-то не складывается с доверием. Доверие для меня - это расслабленное состояние. А тут причиной называют стресс, причем в один голос.

Igra

БЫТИЕ
Igra, разумееш, проста пры гэтым нейкая энергетыка ў выявы ўсё адно ёсць... Хаця тут пытанне: ты абірала менавіта энергетыку, ці проста з іншай выяваў няма? Я ў гульнях кампутарных увогуле не грабуся, таму не магу меркаваць...Проста зноў жа помню, што напачатку я хацела знайсці выяву менавіта львіцы з мульціка Кароль Леў, менавіта персанажа з маім іменем, але так і не знайшла...Іх проста няма. Таму і падумала, наколькі многа варыянтаў было ў цябе для выбара? І ці былі яны ўвогуле?..)) )Але калі так уж браць, я адчуваю пэўную частку агрэсіі ў тваіх допісах. Гэта без ацэнак добра ці кепска, проста як факт...Таму і адчуванне, што карцінкі, пры чым абедзве, абраны не выпадкова...

Кьяра, на все-да.Изначально хотелось к нику Игра(а он первые буквы имени и фамилии,как я уже говорила)персонажа игры,идеальным посчитала Лару Крофт(игра оч крутая была и героиня придумана такая,что она личность))))Картинок на выбор оказалось не так много,брать Анджелину в роли Лары не хотелось,хотелось компьютерное изображение-она всегда с пистолетами ходит,в ботинках,майке,шортах и на всех изображениях такая и одна картинка крупным планом-вот эта,мне понравилась)и взгляд этот тоже(и вообще что-то от себя я вижу на ней),ну и энергетику никуда не денешь,я уже говорила,мне кажется.
Адзінае, без прэтэнзіі на ісціну, ці незадаволенасць ці яшчэ які негатыў, проста меркаванне выкажу...Я неяк яе крыху па-іншаму для сябе цікавай бачу, чым пакуль атрымліваецца. ( прабачаюся, калі што)

Кьяра, это просто переменка,не надо так серьезно)))все имеет право на существование и не затянется надолго.Когда я предложила BabuschkinHaus охарактеризовать аватарки и ники участников,то тоже не предполагала,что будет такой резонанс)))Подумав,понимаю,что это было закономерно,все девочки любят такие вещи)))и вообще подумалось,что люди любят слушать про себя,интересно,есть такие наблюдения у психологов?

.Я эгаістка, відаць, у гэтым сэнсе...
Есть немного)))Ты ведь уже в разных вариациях сообщила,что тебе это не нравится,но продолжаешь сообщать и сообщать)))Это же не означает,что сейчас все сделали,как ты хочешь,прекратили спрашивать и ждать ответов.Все понятно,но подождать придется тебе)))А ведь никто нам не мешает обсуждать совсем другие моменты,давай!

k_ja_ra

Well-known member
Igra, шчыра. Я радая, што ты з'явілася для мяне на гэтым форуме. :) Ты абуджаеш ва мне адначасова ўсю гамму эмоцый. Звычайна пераважвае якая-небудзь адна. :) Гэта наводзіць мяне на пэўныя думкі. :) І ты даступна для кантакту, што важна. :)

А ведь никто нам не мешает обсуждать совсем другие моменты,давай!
Ну давай. :) Рызыкнём. )) Але ведаеш, відаць сталае імкненне да логікі і гармоніі перашкаджае мне плесці пра сваё, калі агульная тэндэнцыя іншая...Вось ёсць патрэба, каб у межах адной тэмы цікава было ўсім. Здорава калі гэта атрымліваецца, такая адзіная хваля нараджае многа цікавых думак, у мяне прынамсі, ёсць адчуванне , што і ў іншых. І ад гэтага нейкая эйфарыя нават...)) Проста тэмы розныя, ІМХО, але менавіта гэтая мне якраз у такім ключы бачыцца. Але што праўда, гэта мне...

не надо так серьезно
Ну раз ужо мы тут сябе адкрываем, наколькі гэта магчыма. Раз'юшвае наяўнасць чаргі нават тут. Нават жартоўнай. Гэта мацней за мяне. :)
Хаця, безумоўна, я не чакаю, што дзеля мяне хтосьці мусіць спыніцца. Але выказаць меркаванне палічыла магчымым. Прынамсі ў гэтай тэме. Кажаш, што ўжо ў розных варыянтах і не раз гэта давяла? Млін, ты чытаеш больш, чым я пішу. :)

но подождать придется тебе
Ты "злавіла". Я ненавіджу чакаць. ))) Я проста сыходжу пры самай мінімальнай магчымасці... Застаюся толькі, калі выбару няма зусім...)))

Дык наконт роліка. Што гэта такое?

колобок

познаю мир
Але партрэтныя фоты мне, як фарумчаніну, усё адно не цікавыя. Гэта аб чым сведчыць? У сэнсе як мяне характарызуе?
и
напачатку я хацела знайсці выяву менавіта львіцы з мульціка Кароль Леў
ИМХО: Недовольство и дистанцирование от существующей реальности.

А мяне тут зусім іншае цікавіць...Сам працэс пазнання, што з гэтага мне...
Так это всем тут интересно. BabuschkinHaus спрашивали об этом, но она ушла от ответа:) наверное, коммерческая\профессиональная тайна:)
І яшчэ дзіўна, што нават звычайныя прадметы мы бачым як сімвал зусім розных рэчаў.
Это как раз не удивительно, на мой взгляд. Сколько людей-столько и мнений:)
подумалось,что люди любят слушать про себя,
а говорить про себя-еще больше:)
Я ненавіджу чакаць. )))
к слову, вспомнила слова своей бабушки о том, что самые нелюбимые вещи на свете для человека: ждать, догонять, с нелюбимым целоваться:)

k_ja_ra

Well-known member
Igra, А, і наконт шарыка. Вось дзіўна, чаму табе так адчуваецца. Глядзі, шарык з геліем імкнецца ўгору. Яго можна трымаць колькі заўгодна, але як толькі ты хоць на імгненне страціш кантроль і адпусціш яго выпадкова, ён адразу ўляціць, і ты ніколі яго не паймаеш. То бок ён залежны толькі пакуль абставіны мацней за яго. Пры мінімальнай магчымасці ён вырываецца. Ці гэта не сімвал свабоды? Ці ён абавязкова тады мусіць з іголкамі быць, каб укалоць, каб "змагацца" за тое, каб адпусцілі? (я ўмоўна)

дистанцирование от существующей реальности.
Так.

а говорить про себя-еще больше
Мне вельмі цікава, калі людзі кажуць пра сябе. Толькі не ў сэнсе нарадзіўся/вучыўся/сукенку набыў, а пра свае ўласныя думкі, разуменні, разважанні. Пакуль гэта для мяне самае цікавае.

Igra

БЫТИЕ
Звычайна пераважвае якая-небудзь адна.
Постараюсь не злоупотреблять отрицательными)))
І ад гэтага нейкая эйфарыя нават...))
Понимаю,о чем ты...но это не может быть всегда,иначе замылится,это как счастье-миг)))
Раз'юшвае наяўнасць чаргі нават тут.
А меня забавляет и даже умиляет немного)))как совершенно разные люди с довльно серьезными позициями по разным вопросам,колючие иногда,непримиримые,вдруг расслабились и стали просто девчонками)))
Млін, ты чытаеш больш, чым я пішу.
:pardon:
Я ненавіджу чакаць. ))) Я проста сыходжу пры самай мінімальнай магчымасці... Застаюся толькі, калі выбару няма зусім...)))
Я тоже.Учусь этому-силу пытаю,пенек разбиваю)))
Дык наконт роліка. Што гэта такое?
Работа дочки моих лучших друзей,мне она,как родная,но сейчас играет в режиссера и взрослую(ей 18),хотела твое мнение-какие впечатления в общем и о чем фильм.

а говорить про себя-еще больше
Это да!
Пры мінімальнай магчымасці ён вырываецца. Ці гэта не сімвал свабоды?
Это же все ассоциативно,не более.Я,наверно,не могу остановиться на моменте освобождения и полете...думаю,а что дальше?И вот это-вырвался и полетел-пустота и глупость,как молодой кобелек с поводка хозяина лаять на проезжающие мимо авто или полуторагодовалый малыш от мамки бежать и хохотать-куда,зачем)))просто состояние,упоение моментом.

ждать, догонять, с нелюбимым целоваться
Догонять...не уверена,бывает,очень азартным даже.С нелюбимым целоваться,скорее да,но очень многие целуются без проблем)))

k_ja_ra

Well-known member
Постараюсь не злоупотреблять отрицательными
Э - не. Будзь сабой. У гэтым фішка.:)
Понимаю,о чем ты...но это не может быть всегда,иначе замылится,это как счастье-миг
Ты ўмееш знайсці словы. )) Я ўжо гатовая чытаць хар-кі, праўда. :)

Это же все ассоциативно,не более.Я,наверно,не могу остановиться на моменте освобождения и полете...думаю,а что дальше?И вот это-вырвался и полетел-пустота и глупость,как молодой кобелек с поводка хозяина лаять на проезжающие мимо авто или полуторагодовалый малыш от мамки бежать и хохотать-куда,зачем)))просто состояние,упоение моментом.
Дзякуй.)))

хотела твое мнение-какие впечатления в общем и о чем фильм.
Я не кампетэнтная ў гэтым, абавязкова Солнцевай прапануй паглядзець. Думаю, яна болей скажа....))) Я пра сваё. Вельмі моцнае ўражанне. Вельмі. ))) Пра сэнс жыцця, пра гармонію і яе адсутнасць, пра філасофію, пра тое, пра што мы тут. (я прынамсі). Пра погляд унутр, адценні аднаго і таго ж....не ведаю...То бок рукамі я гэта памацаць не магу. Але ў мяне выклікае вельмі многа асацыятыўных думак- не думак?, імгненняў думак. ))) Мяне ўражвае, неардынарная дзяўчына, ІМХО.

Догонять...не уверена,бывает,очень азартным даже
+1.
С нелюбимым целоваться
Запраста. У сэнсе, што ты ж у той момант не ведаеш, каханне гэта ці проста "заводзіць"... і ты паляцеў. :)

BabuschkinHaus

Well-known member
Блииииин, девочки, с вами так интересно, но у меня неделя до сессии! Долго сидеть на форуме не имею возможности. Но постараюсь всем ответить. А запись "на очередь" временно прекращена до 02.06.12, т.е. до "послесессии".

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху