Ёсць такое адчуванне, калі шчыра. ))) Соррі...а вообще описания по аватаре в исполнении BabuschkinHaus мне чтение гороскопа напомнило, где каждый Водолей, Рыба и т.д. находят что-то своё
.Если фото - хочешь и любишь на себя (свое лицо) смотреть. Вообще, это интересная тема для хорошей диссертации. В двух словах коряво получается
Так, і гэта (у маім выпадку) відавочна, мне падаецца.))) І тут, на мой погляд, чалавека характарызуе не сама выява, а тая ідэя, якую яна дэманструе. То бок чаму менавіта яна, навошта гэта чалавеку патрэбна, што за гэтым стаіць і г.д. Магу памыляцца...И еще Кьяра, Катерина, - ваши аватарки относятся к категории Идеи.
Igra, разумееш, проста пры гэтым нейкая энергетыка ў выявы ўсё адно ёсць... Хаця тут пытанне: ты абірала менавіта энергетыку, ці проста з іншай выяваў няма? Я ў гульнях кампутарных увогуле не грабуся, таму не магу меркаваць...Проста зноў жа помню, што напачатку я хацела знайсці выяву менавіта львіцы з мульціка Кароль Леў, менавіта персанажа з маім іменем, але так і не знайшла...Іх проста няма. Таму і падумала, наколькі многа варыянтаў было ў цябе для выбара? І ці былі яны ўвогуле?..)) )Але калі так уж браць, я адчуваю пэўную частку агрэсіі ў тваіх допісах. Гэта без ацэнак добра ці кепска, проста як факт...Таму і адчуванне, што карцінкі, пры чым абедзве, абраны не выпадкова...але нейкая выява для ідэнтыфікацыі ёсць.
Ну,у меня что-то подобное,просто типа к нику привязала...
Цалкам магчыма...))) Але партрэтныя фоты мне, як фарумчаніну, усё адно не цікавыя. Гэта аб чым сведчыць? У сэнсе як мяне характарызуе?Мне все таки кажется, что те, кто выбирает портретные фото для аватары- люди открытые и целостные чтоли, остаются сами собой на форуме и не пытаются играть какую-то роль…
ну как не бывает, если вот он...про равнодушие и безразличие задумалась...блинСкорее, равнодушие и безразличие к себе. Да, и мягкий живот торчащим не бывает.
Igra, разумееш, проста пры гэтым нейкая энергетыка ў выявы ўсё адно ёсць... Хаця тут пытанне: ты абірала менавіта энергетыку, ці проста з іншай выяваў няма? Я ў гульнях кампутарных увогуле не грабуся, таму не магу меркаваць...Проста зноў жа помню, што напачатку я хацела знайсці выяву менавіта львіцы з мульціка Кароль Леў, менавіта персанажа з маім іменем, але так і не знайшла...Іх проста няма. Таму і падумала, наколькі многа варыянтаў было ў цябе для выбара? І ці былі яны ўвогуле?..)) )Але калі так уж браць, я адчуваю пэўную частку агрэсіі ў тваіх допісах. Гэта без ацэнак добра ці кепска, проста як факт...Таму і адчуванне, што карцінкі, пры чым абедзве, абраны не выпадкова...
Адзінае, без прэтэнзіі на ісціну, ці незадаволенасць ці яшчэ які негатыў, проста меркаванне выкажу...Я неяк яе крыху па-іншаму для сябе цікавай бачу, чым пакуль атрымліваецца. ( прабачаюся, калі што)
Есть немного)))Ты ведь уже в разных вариациях сообщила,что тебе это не нравится,но продолжаешь сообщать и сообщать)))Это же не означает,что сейчас все сделали,как ты хочешь,прекратили спрашивать и ждать ответов.Все понятно,но подождать придется тебе)))А ведь никто нам не мешает обсуждать совсем другие моменты,давай!.Я эгаістка, відаць, у гэтым сэнсе...
Ну давай.А ведь никто нам не мешает обсуждать совсем другие моменты,давай!
Ну раз ужо мы тут сябе адкрываем, наколькі гэта магчыма. Раз'юшвае наяўнасць чаргі нават тут. Нават жартоўнай. Гэта мацней за мяне.не надо так серьезно
Ты "злавіла". Я ненавіджу чакаць. ))) Я проста сыходжу пры самай мінімальнай магчымасці... Застаюся толькі, калі выбару няма зусім...)))но подождать придется тебе
иАле партрэтныя фоты мне, як фарумчаніну, усё адно не цікавыя. Гэта аб чым сведчыць? У сэнсе як мяне характарызуе?
ИМХО: Недовольство и дистанцирование от существующей реальности.напачатку я хацела знайсці выяву менавіта львіцы з мульціка Кароль Леў
Так это всем тут интересно. BabuschkinHaus спрашивали об этом, но она ушла от ответаА мяне тут зусім іншае цікавіць...Сам працэс пазнання, што з гэтага мне...
Это как раз не удивительно, на мой взгляд. Сколько людей-столько и мненийІ яшчэ дзіўна, што нават звычайныя прадметы мы бачым як сімвал зусім розных рэчаў.
а говорить про себя-еще большеподумалось,что люди любят слушать про себя,
к слову, вспомнила слова своей бабушки о том, что самые нелюбимые вещи на свете для человека: ждать, догонять, с нелюбимым целоватьсяЯ ненавіджу чакаць. )))
Так.дистанцирование от существующей реальности.
Мне вельмі цікава, калі людзі кажуць пра сябе. Толькі не ў сэнсе нарадзіўся/вучыўся/сукенку набыў, а пра свае ўласныя думкі, разуменні, разважанні. Пакуль гэта для мяне самае цікавае.а говорить про себя-еще больше
Постараюсь не злоупотреблять отрицательными)))Звычайна пераважвае якая-небудзь адна.
Понимаю,о чем ты...но это не может быть всегда,иначе замылится,это как счастье-миг)))І ад гэтага нейкая эйфарыя нават...))
А меня забавляет и даже умиляет немного)))как совершенно разные люди с довльно серьезными позициями по разным вопросам,колючие иногда,непримиримые,вдруг расслабились и стали просто девчонками)))Раз'юшвае наяўнасць чаргі нават тут.
Млін, ты чытаеш больш, чым я пішу.
Я тоже.Учусь этому-силу пытаю,пенек разбиваю)))Я ненавіджу чакаць. ))) Я проста сыходжу пры самай мінімальнай магчымасці... Застаюся толькі, калі выбару няма зусім...)))
Работа дочки моих лучших друзей,мне она,как родная,но сейчас играет в режиссера и взрослую(ей 18),хотела твое мнение-какие впечатления в общем и о чем фильм.Дык наконт роліка. Што гэта такое?
Это да!а говорить про себя-еще больше
Это же все ассоциативно,не более.Я,наверно,не могу остановиться на моменте освобождения и полете...думаю,а что дальше?И вот это-вырвался и полетел-пустота и глупость,как молодой кобелек с поводка хозяина лаять на проезжающие мимо авто или полуторагодовалый малыш от мамки бежать и хохотать-куда,зачем)))просто состояние,упоение моментом.Пры мінімальнай магчымасці ён вырываецца. Ці гэта не сімвал свабоды?
Догонять...не уверена,бывает,очень азартным даже.С нелюбимым целоваться,скорее да,но очень многие целуются без проблем)))ждать, догонять, с нелюбимым целоваться
Э - не. Будзь сабой. У гэтым фішка.Постараюсь не злоупотреблять отрицательными
Ты ўмееш знайсці словы. )) Я ўжо гатовая чытаць хар-кі, праўда.Понимаю,о чем ты...но это не может быть всегда,иначе замылится,это как счастье-миг
Дзякуй.)))Это же все ассоциативно,не более.Я,наверно,не могу остановиться на моменте освобождения и полете...думаю,а что дальше?И вот это-вырвался и полетел-пустота и глупость,как молодой кобелек с поводка хозяина лаять на проезжающие мимо авто или полуторагодовалый малыш от мамки бежать и хохотать-куда,зачем)))просто состояние,упоение моментом.
Я не кампетэнтная ў гэтым, абавязкова Солнцевай прапануй паглядзець. Думаю, яна болей скажа....))) Я пра сваё. Вельмі моцнае ўражанне. Вельмі. ))) Пра сэнс жыцця, пра гармонію і яе адсутнасць, пра філасофію, пра тое, пра што мы тут. (я прынамсі). Пра погляд унутр, адценні аднаго і таго ж....не ведаю...То бок рукамі я гэта памацаць не магу. Але ў мяне выклікае вельмі многа асацыятыўных думак- не думак?, імгненняў думак. ))) Мяне ўражвае, неардынарная дзяўчына, ІМХО.хотела твое мнение-какие впечатления в общем и о чем фильм.
+1.Догонять...не уверена,бывает,очень азартным даже
Запраста. У сэнсе, што ты ж у той момант не ведаеш, каханне гэта ці проста "заводзіць"... і ты паляцеў.С нелюбимым целоваться