Можна суседнюю тэму глянуць.) Нашто далёка хадзіць.)Во что превратятся, как вам кажется?
Не-не.) Гэта залішняе. ) Я так, абмеркаваць.) Пачуць, што іншыя думаюць.оправдываюсь)
Можна суседнюю тэму глянуць.) Нашто далёка хадзіць.)Во что превратятся, как вам кажется?
Не-не.) Гэта залішняе. ) Я так, абмеркаваць.) Пачуць, што іншыя думаюць.оправдываюсь)
ТЫ выкладываешь информациюНе поняла.
Я подразумеваю.Катерина, когда ты выкладываешь здесь ситуацию, информацию, ты подразумеваешь по-умолчанию, что она - объект свободного обсуждения?
І я адкажу. Я магу расказваць штосьці і не для абмеркавання, як такога, але я разумею, што абмеркаванне ў любы момант можа здарыцца. І так, я нават памятаю моманты, калі мне б ужо і хацелася, каб тэма вакол маёй сітуацыі закрылася, але яна ўпарта працягвалася. Але гэта ўжо мае цяжкасці. Не думаю, што я ў праве і ў стане закрыць рот усім карыстальнікам. Максімум што магу - не ўдзельнічаць сама, і такім чынам хаця б са свайго боку абмеркаванне не падаграваць. Ну і цярпець, так. Ці не расказваць увогуле.а ты выкладываешь информацию/ситуацию для обсуждения?
І ў мяне штосьці падобнае.)))и то, что раньше я считала слабостью, теперь наоборот)
мне как-то один человек на форуме говорил, что здравый смысл у каждого свой.межы здаровага сэнсу
Тут я згодная.) Само сабой, я кажу пра сваё здаровае, смешнае, занадтае і г.д.что здравый смысл у каждого свой.
Ну и далее по тексту - каждому свое смешно, понятно, естественно, бескрайне, туго, близко и т.п.
Ты проста крыху не пад тым вуглом глядзіш.)Вообще интересно, почему так многим интересно, почему Гринлайт задает СВОИ вопросы - не им
Я не бачу павучанняў.) Бачу абмеркаванне.)поучить уму-разуму
ну, как сказать, как сказать...вот тут, напримерСамо сабой, я кажу пра сваё здаровае, смешнае, занадтае і г.д.
Апроч уласных межаў, ёсць яшчэ межы здаровага сэнсу. І вось з апошнім, на мой погляд, месцамі ёсць пытанні. Таму і выглядае смешна гэта ўсё.
судя по количеству всплытий, тема больнаяпроста нагода для абмеркавання неабыякавай тэмы, якая перыядычна ўсплывае не там дык тут
І што там?вот тут, например
Так? ) І тым не менш штораз знаходзяцца людзі, якія забараняюць то думкі іншыя выказваць, то словамі іх карыстацца. Бо яны нібыта іх, людзей, сэнс скажаюць.)))Но вроде же каждое обсуждение заканчивается одним и тем же выводом - пространство публичное, и можно обсуждать все выложенное.
однозначно. Но не всегда выходит, к сожалению. Не боги горшки обжигают.Калі ўжо ты так патрабуеш паважаць свае межы, няблага б і самому паважаць чужыя
да так...о всеобщем, кмк. Или ты имела ввиду твой здравый смысл и твои границы его?І што там?
это об обсуждаемой ситуации с Гринлайт и Симоной? Или так - до кучи?І тым не менш штораз знаходзяцца людзі, якія забараняюць то думкі іншыя выказваць, то словамі іх карыстацца. Бо яны нібыта іх, людзей, сэнс скажаюць.
А пытаюць і абмяркоўваюць?Но вот зачем пытать и обсуждать человека, который все же счел нужным спросить - я не понимаю.
прикольноТабе хочацца прывязаць гэту тэму менавіта да Greenlight ці што?
Да кучы.) Карыстацца словамі забараняе Сонцава.) У яе гэта маніпуляцыяй называецца.)это об обсуждаемой ситуации с Гринлайт и Симоной? Или так - до кучи?
да так...о всеобщем, кмк. Или ты имела ввиду твой здравый смысл и твои границы его?
а ты это где-то у меня прочитала?Твайму - нармальна? І ладна.)
Не.) Быць цярпімейшым і прасцейшым.) Асабліва ведаючы, што сам не без граху.)Зуб за зуб остается?
Не. Выказала здагадку.) Спадзяюся, памылковую.) Але нават калі НЕпамылковую - то і ладна.)а ты это где-то у меня прочитала?
ну...как тебе сказать...мне вот, например, кому-то жалко дать книгу почитать, а кому-то с радостью дам. Когда один меня цитирует и обсуждает - приятно, когда другой - нет.Бо "не карыстайцеся маімі словамі!" і топнуць ножкай - гэта ўжо занадта.)))) Для любых межаў
Не верю.(с)Спадзяюся, памылковую
Ну если еще с "пытать" как-то можно согласиться, хоть и весьма приблизительно, вдруг там где-то был знак вопроса) то с "обсуждать человека"...где?Но вот зачем пытать и обсуждать человека, который все же счел нужным спросить - я не понимаю.
Видимо право на уважение границ есть не у всех)Мой - у трансе ад учорашніх сцэн у суседняй тэме.))))
У леристара ведь тоже есть границы.а ты это где-то у меня прочитала?
Прикольно.
А какое упоминание Леристара и его границ имеет отношение к тому предположению Кьяры обо мне? И уж было бы где уместно Леристара упоминать, так именно в свете "на себя посмотри"У леристара ведь тоже есть границы.
Я же не спрашиваю у тебя, адвокат ли ты Гринлайт или Солнцевой или их обеих.Адвокат Леристара?
День приколов