А то ж! Сразу как надеваешь жилетку - такая тяга к знаниям просыпается!наличие обязательной жилетки не ухудшает условия обучения ) а по мнению школы, даже улучшает )))
А то ж! Сразу как надеваешь жилетку - такая тяга к знаниям просыпается!наличие обязательной жилетки не ухудшает условия обучения ) а по мнению школы, даже улучшает )))
Я догадывалась, но чтоб 2017… И находятся же любители поддержатьА я чёт пессимистично настроена, народец народцем, а лёгонькая промышленность сама себя не поднимет. В одном чате выкладывали фото купленной жилетки, дата производства - 2017-й год. Сбагрить народцу лежалый товар, тем, самым поддержав хилый, болезный Беллегпром - отличный ход
и попрет учеба прям жду ужеА то ж! Сразу как надеваешь жилетку - такая тяга к знаниям просыпается!
И опньше былоСкажыце, клск, чые дзеці вучыцца ў пачатковых класах гімназій. У прыватнасці 3 клас. Ці ёсць у вас платныя добраахвотна-прымусовыя факультатывы пасля ўрокаў па матэматыцы, мовах, англу? Адзін ці адразу чатыры?
Цікава, наколькі гэта цяпер распаўсюджаная практыка. У часы маіх дзяцей мы пра такое нават не чулі
От гимназии зависит.Скажыце, клск, чые дзеці вучыцца ў пачатковых класах гімназій. У прыватнасці 3 клас. Ці ёсць у вас платныя добраахвотна-прымусовыя факультатывы пасля ўрокаў па матэматыцы, мовах, англу? Адзін ці адразу чатыры?
Цікава, наколькі гэта цяпер распаўсюджаная практыка. У часы маіх дзяцей мы пра такое нават не чулі
А примерно так же. Моя тогда попала, когда профили у гимназий убрали. И в нашей сократилось количество часов иностранного. Плюс стал не с 1 класса. Ну и можно было сделать «как раньше» за счёт факультатива.На гэтых допах займаюцца выключна праграмай. Пад соўсам, што выдзеленых гадзін на праграму не хапае.
Танюша, хіба раней такое было? У нас былі факультатывы толькі ў 4 кл. Ціпа для паступлення. БЯСПЛАТНЫЯ. Па жаданні. І не па 4 гадзіны на тыдзень.
Адзінае, што прыгадала, нібыта пра англ у 1-2 класе на форуме пісалі ў разрэзе ’добраахвотна-прымусова-платна’, у маіх, праўда, і гэтага не было.
У цэлым ясна. Самадзейнасць на месцах. Сістэмна гэта не адбываецца, як я зразумела
Есть, много, я отказалась от всехСкажыце, клск, чые дзеці вучыцца ў пачатковых класах гімназій. У прыватнасці 3 клас. Ці ёсць у вас платныя добраахвотна-прымусовыя факультатывы пасля ўрокаў па матэматыцы, мовах, англу? Адзін ці адразу чатыры?
В школе 3 часа, в гимназии с 5 по 9 классы 5 часов. В 10 и 11 база 2 часа, профиль 4Подскажите, что сейчас с часами иностранного языка в школе. Сколько раз в неделю должен быть ?
Где это глянуть?
Есть, но исключительно по желаниюСкажыце, клск, чые дзеці вучыцца ў пачатковых класах гімназій. У прыватнасці 3 клас. Ці ёсць у вас платныя добраахвотна-прымусовыя факультатывы пасля ўрокаў па матэматыцы, мовах, англу? Адзін ці адразу чатыры?
а че такая радость для 10ых? 2 часа... я пока в шоке...В школе 3 часа, в гимназии с 5 по 9 классы 5 часов. В 10 и 11 база 2 часа, профиль 4
Калі 8-9 клас з перадпрофілем англійскім ці без без перадпрофіля. У нас мат-англ - 4 гадзіны на тыдзеньв гимназии с 5 по 9 классы 5 часов
Забрали час на русский/белорусский. Надо же к экзамену готовить.а че такая радость для 10ых? 2 часа... я пока в шоке...
по мне так и 4 это мало. очень мало
что это?