А как вы узнали?у нас было 20 из 22х![]()
А как вы узнали?у нас было 20 из 22х![]()
так дети ж еще) сами все потом рассказвали кто чей) и кто у кого занимался чтобы поступить)))А как вы узнали?
Я не на всю жизнь выбирала. И вам не советую. Переучиться же можно.че че
даже прям интересно, что ж вы такое выбрали на всю жизнь ДО сдачи экзаменов![]()
И вы?Очень хорошо помню, как в год перед поступлением все активно искали "блат".
Тогда у нас все по-честному было).так дети ж еще) сами все потом рассказвали кто чей) и кто у кого занимался чтобы поступить)))
Ага, сейчас все без репетиторов поступаютДля паспяховага паступлення трэба было займацца ў рэпетытараў з вну, на той час па 10 баксаў за занятак, нашай сям'і гэта было непад'емна.
прям очень интересно где был этот островок справедливости тогда???Мне кажется, что это защита такая, это не я не поступил, это они все всё купили.
Туда вход был строго по спец.пропускампрям очень интересно где был этот островок справедливости тогда???
у рэпетытараў, якія былі ў прыемнай камісіі.Ага, сейчас все без репетиторов поступают
У моих родителей денег на " блат" не было. Пришлось самой.И вы?
Расскажите, кто по блату сам поступил. Срок давности истек))
Тэхнапарк - гэта ўвогуле трэш. Алімпіяднікі з іх няшчаснымі 20 шт.пераможцаў нервова кураць. Там жа змены па 20 дзён па эн чалавек. Уяўляеце, колькі чэлаў за год выпусцяць? Плюс там выпускнікі не толькі апошняга года. Я фігею ад такіх прэферэнцый на пустым месцы. Адборы туды таксама такія сабе па празрыстасці і крытэрам. Дый дызайн які-небудзь з веданнем матэмы, прыкладам, як перасякаецца? Паглядзім, як гэта будзе працаваць, але пакуль выглядае амаль апакаліпсісам у асобна ўзятай сферы жыццяяшчэ і з тэхнапарку па сумоўю...
змяншаем колькасць месц, робім непразрастым залічэнне...
Конкретно я - видела. Вот прямо своими глазами. У меня травма детства))) А уж об скольки догадывалось-подразумевалось. И вот даже бывало и так, что дети с поддержкой были умницы, это не повод иметь им эту дополнительную поддержку.А мне нравится идея с внутренними экзаменами устными. И выбором специальности до сдачи экзаменов.
Когда я поступала, так и было. О коррупции все говорили, но вживую не видели. Да и сейчас говорят, чё уж.
Занятия у репетиторов ничего не гарантируют. Все репетиторы в одинаковых условиях.Ага, сейчас все без репетиторов поступают
И сейчас такие есть, кто с двоечниками, кто для цт, кто хорошо готовит, кто плохо.у рэпетытараў, якія былі ў прыемнай камісіі.
І тады сярод педагогаў было вельмі добрай вестка, што будзе ў прыемнай камісіі, бо гэта аўтаматам азначала, што ягоная рэпетытарства падскочыць у кошце.
тады рэпетытары так і дзяліліся:
якія не займаюцца з выпускнымі класамі (мая цетка была такой, брала мала, любіла "двоешнікаў", займаліся школьнай праграмай, адказнасці амаль ніякай);
якія рыхтуюць да пастеплення, але без гарантыі (бо не сядзяць у прыемнай камісіі, але маглі мець доступ да заданняў, гэта наступны сегмент коштаў);
тыя, хто рыхтуюць да паступлення з гарантыяй, якая абумоўленая іх удзелам у прыемнай камісіі- цэннік самы высокі, але і вынік амаль гарантаваны (толькі калі пасадзяць рэпетытара)
"А я самый умный и , кажется, самый красивый "У моих родителей денег на " блат" не было. Пришлось самой.