Мятро ж не перакрыюць? Я ўжо ні на што не дзіўлюся, канешне, але ж гэта зусім будзе@Караул, я так зразумела, што за ўсіх усё вырашылі. Цытата вышэй пра толькі цэнтралізаваную дастаўку з сайта мінаду... Відаць, пайшлі пытанні пра гэта, і вось вам адказ - самім нельга. Значыць, прыдумаюць механізмы, каб і было нельга. Іначай як можна забараніць дастаўку ўласнага дўіцёнка? Вось з пропускам - першы варыянт. Другі - так, перакрыць дарогі. Што будзеш вымушаны пешшу перціся км - два. Клопат - ён такі
ну само метро может и нет, а выходы и проходы к зданиям -- легкоМятро ж не перакрыюць? Я ўжо ні на што не дзіўлюся, канешне, але ж гэта зусім будзе
@Караул, я так зразумела, што за ўсіх усё вырашылі. Цытата вышэй пра толькі цэнтралізаваную дастаўку з сайта мінаду... Відаць, пайшлі пытанні пра гэта, і вось вам адказ - самім нельга. Значыць, прыдумаюць механізмы, каб і было нельга. Іначай як можна забараніць дастаўку ўласнага дўіцёнка? Вось з пропускам - першы варыянт. Другі - так, перакрыць дарогі. Што будзеш вымушаны пешшу перціся км - два. Клопат - ён такі
Вы не поверите, я вчера встречала информацию, во Фрунзенском рекомендовали на метро не ехать....Мятро ж не перакрыюць? Я ўжо ні на што не дзіўлюся, канешне, але ж гэта зусім будзе
ЦТ по разным предметам в разные дни на разных базах.А как все годы цт "штурмовали"?
у раёнах у выніку так і будзе. Толькі не вучняў мяняюць месцамі, а настаўнікаўблин, а почему нельзя это все было организовать в школах, просто поменяв учеников местами
прикольно, а сколько всего заданий?2 заданні зрабіў - 6 атрымаў.
затое ўсе заняты і працуюцьу раёнах у выніку так і будзе. Толькі не вучняў мяняюць месцамі, а настаўнікаў
Чым бліжэй уся гэта бадзяга, тым незразумелей, нашто гэта ўвогуле ўсё зацеялі. Я б цт/цэ пакінула толькі для тых, каму яны трэба, у самастойным парадку, а не вось гэты калхоз для сірых і ўбогіх, які яны ладзяць. А астатнім проста гадавыя выставіць і справе канец. Усё адно з гэтай іх разбалоўкай - гэта ні аб чым. 2 заданні зрабіў - 6 атрымаў. Спрэс выдатнікі будуць, а ў раёнах паміж сваімі - тым больш.
Папулізм адзін, а цярпяць нармальныя дзеці і бацькі
жаль, что минобр нас не читает, тут столько готовых решений!блин, а почему нельзя это все было организовать в школах, просто поменяв учеников местами
даА заводской в наркоза будет?. Интересно
Усяго 30.прикольно, а сколько всего заданий?