Школьная беседка - 14

k_ja_ra

Well-known member
@Ellaga, так. Все лучшее детям (с)
Прам ад сэрца адарвалі, а бацькам гэтым усё не падабаецца...

Mrs_yanf

Well-known member
@Караул, я так зразумела, што за ўсіх усё вырашылі. Цытата вышэй пра толькі цэнтралізаваную дастаўку з сайта мінаду... Відаць, пайшлі пытанні пра гэта, і вось вам адказ - самім нельга. Значыць, прыдумаюць механізмы, каб і было нельга. Іначай як можна забараніць дастаўку ўласнага дўіцёнка? Вось з пропускам - першы варыянт. Другі - так, перакрыць дарогі. Што будзеш вымушаны пешшу перціся км - два. Клопат - ён такі
Мятро ж не перакрыюць? Я ўжо ні на што не дзіўлюся, канешне, але ж гэта зусім будзе

Караул

уплыла
@Караул, я так зразумела, што за ўсіх усё вырашылі. Цытата вышэй пра толькі цэнтралізаваную дастаўку з сайта мінаду... Відаць, пайшлі пытанні пра гэта, і вось вам адказ - самім нельга. Значыць, прыдумаюць механізмы, каб і было нельга. Іначай як можна забараніць дастаўку ўласнага дўіцёнка? Вось з пропускам - першы варыянт. Другі - так, перакрыць дарогі. Што будзеш вымушаны пешшу перціся км - два. Клопат - ён такі

Уже вижу,что да, все решили. Нам говорили на собрании в декабре, что будут искать приемлемые варианты. Ну и планировалось всех везти на метро. До этой статьи сайта минобра

Марфа Васильевна

зимофобка-летофилка
что из себя представляют республиканские контрольные работы? дети 10 класс будут писать по истории Беларуси. на что влияет и выставляется ли вообще оценка по таким работам? как они проходят? между рядов прохаживается представитель минобра? или как? кто их проверяет?

k_ja_ra

Well-known member
@Марфа Васильевна, дачка штосьці такое пісала. Па факце звычайны тэст на звычайным уроку. Адзнакі потым выставілі ў журнал. Усё. Што далей настаўнікі рабілі з атрыманымі вынікамі - дзецям не дакладвалі

Kroshkis

Well-known member
Мятро ж не перакрыюць? Я ўжо ні на што не дзіўлюся, канешне, але ж гэта зусім будзе
Вы не поверите, я вчера встречала информацию, во Фрунзенском рекомендовали на метро не ехать....
Ну вы прикиньте сколько там школ и выпускников и если все одномоментно в метро ринутся доехать до БГУ.
А тралики в субботу тот еще квест....

Ellaga

Well-known member
То есть централизованного подвоза к пунктам ЦЭ не будет? Офигеть, вот так облегчили жизнь детям и родителям!
То есть теперь дети вместе с учителями перед ответственными экзаменами будут вынуждены штурмовать ОТ? Вместо того, чтобы спокойно подъехать на личных авто? Слов нет, одни маты...
Посмотрим, как пройдет РЭ...

Ellaga

Well-known member
А как все годы цт "штурмовали"?
ЦТ по разным предметам в разные дни на разных базах.
А ЦЭ одновременно для всех на одной базе для одного района. Мне трудно представить, как весь Московский район будет добираться на ОТ в БГПУ, а весь Фрунзеский в БГУ. Скоро увидим.

Лапа

Well-known member
блин, а почему нельзя это все было организовать в школах, просто поменяв учеников местами

k_ja_ra

Well-known member
блин, а почему нельзя это все было организовать в школах, просто поменяв учеников местами
у раёнах у выніку так і будзе. Толькі не вучняў мяняюць месцамі, а настаўнікаў

Чым бліжэй уся гэта бадзяга, тым незразумелей, нашто гэта ўвогуле ўсё зацеялі. Я б цт/цэ пакінула толькі для тых, каму яны трэба, у самастойным парадку, а не вось гэты калхоз для сірых і ўбогіх, які яны ладзяць. А астатнім проста гадавыя выставіць і справе канец. Усё адно з гэтай іх разбалоўкай - гэта ні аб чым. 2 заданні зрабіў - 6 атрымаў. Спрэс выдатнікі будуць, а ў раёнах паміж сваімі - тым больш.
Папулізм адзін, а цярпяць нармальныя дзеці і бацькі

GingerBread

Well-known member
у раёнах у выніку так і будзе. Толькі не вучняў мяняюць месцамі, а настаўнікаў

Чым бліжэй уся гэта бадзяга, тым незразумелей, нашто гэта ўвогуле ўсё зацеялі. Я б цт/цэ пакінула толькі для тых, каму яны трэба, у самастойным парадку, а не вось гэты калхоз для сірых і ўбогіх, які яны ладзяць. А астатнім проста гадавыя выставіць і справе канец. Усё адно з гэтай іх разбалоўкай - гэта ні аб чым. 2 заданні зрабіў - 6 атрымаў. Спрэс выдатнікі будуць, а ў раёнах паміж сваімі - тым больш.
Папулізм адзін, а цярпяць нармальныя дзеці і бацькі
затое ўсе заняты і працуюць

ТиЛи

аву забрали:( буду такая!
@DSoul, да ну что Вы. читают наверняка. Просто читают не те, кто решение принимает
По крайней мере наше учр. образования наверняка меня читает:)
наверное, чтобы я не успела написать вопрос напрямую:) шучу

Сверху