ну і дарма. Калі можна бясконца маляваць і пісаць байкі з былінамі, то чаму б і не спяваць таксама? Дый танцаваць. Што за дыскрымінацыя відаў мастацтва?К счастью, обошлось только текстом песни.
ну і дарма. Калі можна бясконца маляваць і пісаць байкі з былінамі, то чаму б і не спяваць таксама? Дый танцаваць. Што за дыскрымінацыя відаў мастацтва?К счастью, обошлось только текстом песни.
Наши пели в свое время)) Не заставляли, но были желающиеНо первая мысль у ребёнка была, если песня - то надо петь.
Да, так делают практически везде, где с собой такое берутшто розныя пірагі з курыцай ці сырам грэюцца ў СВЧ у пакетах, а розныя гарачыя бутэрброды - завёрнутымі ў плёнку. У пакетах! і плёнцы! НЕ на талерцы
я прям вспомнила, как в универе на зачете по украинскому языку пели всей группой про "їхали козаки із Дону додому"Наши тоже пели по желанию. Но на белорусском.
У нас греют на тарелкегрэюцца ў СВЧ у пакетах, а розныя гарачыя бутэрброды - завёрнутымі ў плёнку. У пакетах! і плёнцы! НЕ на талерцы.
Подобные задания были и у меня в средней школе. 30+ лет назад.Нам ещё к сегодняшнему дню по литературе надо было русскую народную лирическую песню подготовить
. И даже еслипісаць байкі з былінамі,
старославянским языком
А мой сынок стиль Мономаха в поучении поддержал...ржачно вышлоТа еще трясанка получилась.
У нас на форуме, я так поняла, основные науки физика и математика...остальное- пустая трата времениАбсолютно адекватное дом.задание по литературе
да вроде бы как нет.остальное- пустая трата времени
Kavita,да, знаю, что многие не знают про домашку. Я знаю и даже помогаю. Это, собственно, мой выбор.Так многих детей вообще не смотрят, не лечат, не водят никуда. Вырастет и так. И это тоже нормально.
я толькі заўважу, што з малюнкаў эмблем па фізіцы апошняя размова пра творчасць і пачалася. Я разумею, што гэта нязручная заўвага.) І тым не менш. Але калі людзям падабаецца - і хай сабе. Я толькі за тое, каб не дыскрымінавалі і іншыя віды мастацтва. Наступным разам прапаную па фізіцы падрыхтаваць танец. Ок, ці песню.У нас на форуме, я так поняла, основные науки физика и математика...остальное- пустая трата времени