ну дзівакі ёсць, так. Але я паясню сваю думку. У мае часы сярэдні бал не даваў нічога, таму калі людзі месцамі і напружваліся, то дзеля медаля. Бо ён апроч самога факта яго атрымання (я дапускаю, што для кагосьці гэта важна), даваў цалкам сабе адчувальныя перавагі пры паступленні.Ничего у меня не перепутано. Люди стараются даже просто ради медали.
Сёння важны не медаль, у сэнсе пераваг маю на ўвазе, а сярэдні бал. Я нават думаю, што медаль выходзіць проста як дадатковы бонус пры высілках, якія прыкладваюцца не дзеля яго, а дзеля высокіх балаў. Бо "перавага" пед, па мне, зусім не перавага. Туды не ёсць цяжкасцю, як ведаю, паступіць і без яго, а ўжо люздзям з высокімі баламі і пагатоў.
Таму па мне, сёння медаль нікому не трэба.
Ну хіба што каб на "сцяну славы" дома павесіць.
Мне проста складана ўявіць медаль, як мэту. Амаль немагчыма...
чаму? цалкам лагічна і зразумела гучыць.) Асабіста мне зразумела.Возможно, для кого-то это прозвучит парадоксально. Но некоторым нужно очень стараться, чтобы НЕ получить медаль или красный диплом.
Я недзе пра гэта ж, напэўна. Што як пабочны эфект я медаль разумею, як мэту - не.)
цікава.) невядомы мне твой бок.) і можа нават недзе нечаканы.Я с амбициозностью. Мне нужны были все мои медальки, отличия и т.п. побрякушки.
Прабач, калі гэта пра асабістае.