Школьное питание-3

Лапа

Well-known member
Karkusha,а если попробовать поговорить, чтоб конкретно вам обед, например, давали уроком ранее. Мне кажется, это реально

Karkusha

Well-known member
Karkusha,а если попробовать поговорить, чтоб конкретно вам обед, например, давали уроком ранее. Мне кажется, это реально

Мяне, шчыра кажучы, больш хвалюе сняданак перад урокамі.
Муж сёння размаўляў з класнай, яна яго адгаворвала ад платнага харчавання. Ён сказаў, што мы варыянтаў асабліва не бачым, бо дзіця будзе галодным, будзе набываць сабе булачку ў лепшым выпадку, а ў горшым якую цукерку-шакаладку. Яна згадзілася. Абяцала з некім там пагаварыць.

Справаў тым, што мы працуем побач, і пасля школы яна часам ідзе да нас, калі потым ёсць яшчэ заняткі. Таму паабедаць некаторыя дні можа і ў школе. Ды і ў сябе я ў сталовую зваджу.
Але вось гэты сняданак у 8 раніцы...
Муж кажа, напэўна, думаюць, што гэтыя шматдзетныя дзяцей бедных зусім не кормяць, толькі дзяцей новых натхненна робяць)

Влада

Well-known member
Сегодня по школам и гимназиям спустили письмо распоряжение:

Поэтому все в шоке
Во-первых,никто не может его внятно трактовать,так как написано непонятно
Во-вторых,что дальше делать?

Magda

Well-known member
Влада, АХАХАХАХАХА!

Партия сказала надо! Комсомол ответил Есть!!!!

Влада

Well-known member
Вроде суть в том,что бесплатникам тоже разрешат выбирать комплекс
1 или 2
Раньше выбора не было (типа у платников -был)

Morgenstern

Well-known member
про выбор только на собрании говорят :))) а как до дела доходит - то ешьте то, что дают

Влада

Well-known member
Morgenstern, вчера по школам и гимназиям была большая проверка
Обязали учителей выбирать для каждого ребенка комплекс

ТиЛи

аву забрали:( буду такая!
А у меня письмо не открывается:(. Об чем речь?

k_ja_ra

Well-known member
Я таксама нічога не бачу. Пустое паведамленне.
Дзе глянуць гэта штосьці?

FialCa

Well-known member
Даручылі дзіцяці аднаму адказнаму пазначаць
а потом найдется какая нибудь мама, недовольная, что перепутали и не тем накормили дитенка, будет срываться на учителе.
вообще, какая то дурацкая система с этим питанием. и вроде выбор есть, но с реализацией как обычно, через одно место.

k_ja_ra

Well-known member
FialCa, ну вось не знайшлася за 5 год. Хаця так, накладкі здараюцца, бывае. Думаю, і надалей не знойдзецца. Не такі страшны чорт, як яго малююць.

Влада

Well-known member
У нас в гимназии выбор был на словах
На деле- всему классу выбирали какой то один вариант

k_ja_ra

Well-known member
мая дачка гэтым якраз і займалася. Таму я ведаю пра выбар праз першыя рукі. Аркушыкі/бланкі для замоў комплексаў усё яшчэ па хаце валяюцца.

ТиЛи

аву забрали:( буду такая!
Сейчас можно будет выбрать комплекс?
сегодня на завтра или как?

Сверху