В Бенидорме мне показалось пляж шире, но однозначно могу сказать, что людей в Бенидорме точно меньше. И маркетов там полноА кто был в Салоу и Бенидорме, где лучше пляж?
В Бенидорме мне показалось пляж шире, но однозначно могу сказать, что людей в Бенидорме точно меньше. И маркетов там полноА кто был в Салоу и Бенидорме, где лучше пляж?
плюсую. Только хотела написать.@Mily, Вільяхайоса. Мая абсалютная рэкамендацыя.
и из Варшавы.из Стамбула можно
тык испания с францией - последние бастионы вроде же. непримиримой борьбы с короной. уже ж везде можно, и без пцр во многие страны...Думаю, скоро и остальные страны подтянутся
все время забываю о новых возможностях))))и из Варшавы.
Если виза есть(и из Варшавы.
красиво тамплюсую. Только хотела написать.
Мы дамаўляліся з гаспадыняй кватэры. Алікантэ-Вільяхайоса ноччу (з Каунасскага рэйса) -50€А может кто-то пользовался такси из аэропорта Аликанте до Бенидорма ночью, в какую сумму примерно выходит? И какие варианты существуют выбраться из аэропорта в 23.30- 24.00 ? И добраться туда к 6 утра![]()
Гэтае месца для мяне - ідэальны прыклад спалучэньня невялікага, але вельмі прыгожага горада, дзе ёсьць дзе пагуляць, пасядзець, што паглядзець і файнага пляжа. Пясок, палогі заход у ваду, цёплае ўжо ў чэрвені мора...красиво там
Зразумела, дзякуй! Ну я так сама з дзецьмi, и пакуль не магу зразумець як лепей, цi брать таксi да Бенiдорма - даехаў i адпачываеш, цi на ноч у Алiкантэ астанавiцца и далей на трамваi.Мы дамаўляліся з гаспадыняй кватэры. Алікантэ-Вільяхайоса ноччу (з Каунасскага рэйса) -50€
Ня ведаю, шмат гэта ці не, але мне з дзецьмі так было зручней
Пайду зноў погляжу варыянты ))Гэтае месца для мяне - ідэальны прыклад спалучэньня невялікага, але вельмі прыгожага горада, дзе ёсьць дзе пагуляць, пасядзець, што паглядзець і файнага пляжа. Пясок, палогі заход у ваду, цёплае ўжо ў чэрвені мора...
Брать таксиЗразумела, дзякуй! Ну я так сама з дзецьмi, и пакуль не магу зразумець як лепей, цi брать таксi да Бенiдорма - даехаў i адпачываеш, цi на ноч у Алiкантэ астанавiцца и далей на трамваi.