А я про стрельбу в США, в том числе на гей-параде. Возражаете?А вы пра што?
Гэта я зразумела. Не зразумела, што лагічна?А я про стрельбу в США, в том числе на гей-параде.
Все-таки РФ вам все покою не дает, не?ў адным суб'екце РФ
"Я не виноват" (с)Не зразумела
Не.) Гэта я паясніла сваю думку. На блізкім вам прыкладзе. ) Бо, мяркуючы па тым, у якім кантэксце вы ўжылі маю цытату, вы думкі маёй не зразумелі.)Все-таки РФ вам все покою не дает, не?
ну не, дык не.)"Я не виноват"
Не.) Гэта я паясніла сваю думку. На блізкім вам прыкладзе. ) Бо, мяркуючы па тым, у кім кантэксце вы ўжылі маю цытату, вы думкі маёй не зразумелі.)
Видимость работы должна бытьGoldenflow, одно дело лазейка, другое - вообще вопрос не поднимать.
Все как и везде) как и у нас) порешать дела(с)Видимость работы должна быть
У нас одно, там другоеПоживем-увидим.
Igra, с тем, как у нас, может сравнивать только тот, кто не слышал о Чернобыле. Маргарин на этом фоне, естественно, ни разу не проблема.
В США официально разрешены однополые браки.
Обама, по ходу, хочет войти в историю, как запомнившийся чем-то президент.
Сегодня в СФ очередной гей парад. По ходу, отмечать будут конкретно.
У нас одно, там другое
Очень или не очень слишком субъективное мнениеИ в это логово разврата Вы приехали растить детей.
"Што і лагічна ў прынцыпе" (с)
Вот именно. Очень другое.
Я не моцна ў тэме, але разумныя людзі пішуць, што гэта не зусім так. Шлюбы легалізаныя цяпер ва ўсіх штатах, што значыць, што калі ты зарэгістраваў шлюб у адным штаце, то ён дзейны і ў астатніх, але рэгістраваць шлюбы зусім не факт, што можна паўсюль, гэта вырашаюць самі штаты самастойна.по всей стране можно однополые браки регистрировать
Именно:yes:Думаю, имелось в виду , что изображать бурную деятельность умеют как и у нас, так и там
Вот радость-то, правда? Как же такую радость привычной стрельбой не отметить-то?Я не моцна ў тэме, але разумныя людзі пішуць, што гэта не зусім так. Шлюбы легалізаныя цяпер ва ўсіх штатах, што значыць, што калі ты зарэгістраваў шлюб у адным штаце, то ён дзейны і ў астатніх, але рэгістраваць шлюбы зусім не факт, што можна паўсюль, гэта вырашаюць самі штаты самастойна.
И вас не спросили, вот что страшноИ в это логово разврата Вы приехали растить детей.
почему естественно и почему хотят?Так вот белые сосредоточены на севере, черные на юге. Ессно черные хотят приблизится к белым.
Да не, не они, это пистолет сам выстрелил. Гомосексуалисты они ж разве на такое способные? Да никогда! Как можно подумать вообще!!!Zoryana, а што, ёсць інфармацыя, што гэта гомасексуалы ад радасці стралялі?
Можа няўважліва чытала, але ў прыведзенай вамі цытаце такога не было.