пайшлі)але з гэтым у бел. тэму.
а то:flood:Выключна пра расейскую пісьменнасць весці
пайшлі)але з гэтым у бел. тэму.
а то:flood:Выключна пра расейскую пісьменнасць весці
таму нашыя пасты ня флудБо тэма - "грамотность"
О,узнаю сок!Самой давно глаза резало!Прабачаюся за якасць здымка, але сутнасць як быццам бачная. )
Самое интересное, этот сок уже с год покупаю,а наклейка всё та же!Неужели поставщики не вид т ???ОляОлина, што хар-на, збоку дробнымі літарамі (дзе вытворца, тэрмін прыдатнасці і інш) правільна напісана. ) А гэты надпіс - налепка. Пастаўшчык, як разумею, лепіць.
Рэч у тым, што ваяюць і прыкрываюць розныя людзі.Боюсь представить, что же они на самой коробке "наваяли", если таким прикрылись!
А як жа ж.Дизайнер виноват, как водится
Дазволь я цябе папраўлю: вытворцамЗдзіўляе толькі, што інфа па-расейску, што называецца, першакрыніцай, то бок вытворцай, дадзеная (дробнымі літарамі збоку
я скучаю по (кому?/чему?) вамя скучаю по вам
+1я скучаю по (кому?/чему?) вам
Да, спс.я ответила там
Вот и мне криво как-то... Хотя честно говоря, чаще всего я как раз форму "скучаю без вас" выбирала. Ну..чтоб наверняка.не ложится.
имхо так,но "скучаю без вас" звучит органичнее.Я вообще не раз слышала,как говорят"скучаю за тобой")))я скучаю по вам
ну это типа как "ложу в суп картошку"Я вообще не раз слышала,как говорят"скучаю за тобой")))
Неее,"ложу"-это просто безграмотно,а "соскучилась за тобой" почему-то нек. переняли для себя из украинской"ложу в суп картошку"