Грамотность

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

k_ja_ra

Well-known member
katia-ka, не-не, не флуд. Менавіта дамова. :) Бо тэма - "грамотность", а не "пиши по-русски правильно". А тое, што па-расейску называецца/напісана...дык на форуме ўсе (амаль) тэмы па-расейску завуцца.)

А дамова даражэйшая за грошы, як вядома....:)

k_ja_ra

Well-known member
Прабачаюся за якасць здымка, але сутнасць як быццам бачная. )

Вложения

• Фото0085.jpg
    Фото0085.jpg
    152 KB · Просмотры: 51

k_ja_ra

Well-known member
ОляОлина, што хар-на, збоку дробнымі літарамі (дзе вытворца, тэрмін прыдатнасці і інш) правільна напісана. ) А гэты надпіс - налепка. Пастаўшчык, як разумею, лепіць.

ОляОлина

Active member
ОляОлина, што хар-на, збоку дробнымі літарамі (дзе вытворца, тэрмін прыдатнасці і інш) правільна напісана. ) А гэты надпіс - налепка. Пастаўшчык, як разумею, лепіць.
Самое интересное, этот сок уже с год покупаю,а наклейка всё та же!Неужели поставщики не вид т ???

k_ja_ra

Well-known member
Боюсь представить, что же они на самой коробке "наваяли", если таким прикрылись!
Рэч у тым, што ваяюць і прыкрываюць розныя людзі. :)
Ваяе вытворца. І з ім парадак. На месцы налепкі, дакладней пад ёй, ніякага кампрамату - карцінка апельсіна, усяго толькі. ))) А прыкрывае пастаўшчык, які абавязаны прадаставіць інфармацыю пра тавар на дзяржаўнай мове, у дадзеным выпадку абрана расейская. Але больш-менш падрабязная інфа на іншай налепцы, якая з супралеглага боку пачака. Гэтая - дзеля заманухі, як разумею, і "каб прыгожа было".

Дизайнер виноват, как водится
А як жа ж. :)))))

Здзіўляе толькі, што інфа па-расейску, што называецца, першакрыніцай, то бок вытворцай, дадзеная (дробнымі літарамі збоку). Прычым без памылак. А нашы...ну сапраўды месца не хапіла людзям. :)))) Ключавое-та "прямой отжім". :)))

k_ja_ra

Well-known member
Народ, спрошу и тут.
Что-то в школьном разделе тишина.

Как правильно: я скучаю по вам или я скучаю по вас?

Что-то есть сомнения.)

k_ja_ra

Well-known member
я ответила там
Да, спс.
Вот и мне криво как-то... Хотя честно говоря, чаще всего я как раз форму "скучаю без вас" выбирала. Ну..чтоб наверняка.:)))
Но, выходит, учебник не врет таки.

Век живи -век учись. :)))

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху