До хорошего учителя в школе
Я з аднаго боку на гэта не вельмі разлічваю, а з другога, а які ён - добры настаўнік?
Я ў суседняй тэме крыху пра ангельскую малодшай пісала.
Учора ў выніку схадзіла ў школу. Вырашыла хоць пазнаёміцца з настаўніцай і праз першыя рукі пра праблемы пачуць.
Ці я нейкая прыхаваная аптымістка пры ўсім сваім рэалізме звонку, але мне ўсе заўжды падабаюцца.) Першапачаткова прынамсі, пакуль не з'явіцца адчувальная нагода думаць іначай.) Прыемная маладая жанчына, абсалютна адэкватная, я за пару хвілін да званка прыйшла - пад дзвярыма чула, як яна дамашку тлумачыць. Ну ўсё як мае быць: тут тое зрабіць, тут на гэта ўвагу звярнуць, там на гэта не забыцца. Запішыце, пазначце.
Я зайшла, з задавальненнем са мной павіталася, сшытачак свой з адзнакамі паказала, пра сітуацыю расказала.) Усё і няблага, нібыта.) Большасць кепскіх адзнак, якія я бачу ў дзённіку дзіцяці, як і чакалася, болей у выхаваўчых мэтах і для "звярнуць увагу бацькоў", дыктоўка слоў - "так, складана, так, можа і крыху зарана, але ну вы ж пагадзіцеся - вучыцца трэба? А як ведаць словы, нават не ўяўляючы, як яны пішуцца?" І я з ёй згодная цалкам.)
Група, сказала, моцная, праблем ніякіх няма, так па дробязі - дамашку не дадзелалі, сшытак забылі, паленаваліся словы вывучыць.
Карацей, каб крыху болей увагі і жадання дык і ўвогуле ўсё выдатна б было.
Фіг яго ведае...
Менавіта. Таму і хацела ў старшых класах дадаткова на ангельскую дзяцей аддаваць. Бо не даваць забыцца 2-3 гады прасцей , чым 10 год. Ну...і з гэтай логікі, усім трэба да скону на курсы хадзіць. ) Бо абсалютная большасць людзей ніякай іншай патрэбы ў замежнай мове не мае.
А проста так яе самастойна ўвесь час "падвучваць" - проста не ўяўляю, якую матывацыю трэба мець. У мяне яе дакладна няма.
olga91, дзякуй.) Мая ў 16.40.) А я ўжо адну з 2-х дзяўчат з нашай групы вам у дочкі падбірала.)))))) Са слоў дачкі.) Я-то там не бываю і нікога не ведаю.
=======
Сегодня было последнее занятие. Больше не пойдет.
Happy, а чаму "сёння" апошняе? У вас нейкі адрозны ад нашага расклад? У нашых на наступным тыдні заняткі 2-й чвэрці заканчваюцца.