Маё незадавальненьне альфай пачалося з таго, што яны без публічнага аб’яўленьня паднялі кошты на абслугоўваньне карты. Прычым у 2, ці 2.5 разы. А смс прыслалі толькі аб тым, што цяпер плату за карту будуць спісваць не аднамаментна, а штомесяц. Я білася зь імі, спрабуючы знайсьці канцы, дзе ў іх паведамлялася, што плата павышаецца ( бо яны спрабавалі мяне ўпэўніць, што гэта было ў навінах на іх сайце і я мушу гэтыя навіны чытаць, каб быць у курсе). Але ў навінах нічога не было.И если я чем то недовольна, то я могу чувствовать себя совершенно свободно не будучи клиентом Альфа банка.
у альфы А1 самой большой кеш бэк для меня )). и я им вроде ничего не плачу вообще.Але пакуль мне яшчэ зручна мець іх картку, а вось працягваць наўрад ці буду.
Я плаціла за валютную. Потым толькі яны мне сказалі, што можна падключыць гэты пакет ці то рашэньняў, ці то прывілей ( што там раней з’явілася) і тады карта будзе бясплатнай.Тады я і зразумела, што гэта з гэтым банкам можа быць усё не так проста. Потым яшчэ былі моманты, якія мяне здзіўлялі.
у альфы А1 самой большой кеш бэк для меня )). и я им вроде ничего не плачу вообще.
поэтому поеду и обновлю.. но карта до апреля 2022. а там буду посмотреть
Карта афармляецца на пашпарт. Грамадзянскі пашпарт у нас з 14 год ( тое, што можна аформіць з 13, і тое, што мы афармляем дзецям для выезда - не лічыцца). Як вы тады асобную карту ёй рабілі?@katia-ka, странно, либо что-то поменяли. Дочке только в этом году исполнилось 14. Карточкой уже где-то 2 года пользуется. Да, интернет- банкинга у нее нет. Сын сразу после совершеннолетия его подключил.
Для меня ББ очень удобный в плане оплаты ВБ.Мне ББ таксама нешта вяртае напрыканцы месяца.
І не толькі WB. У ОМА вяртала увечары тавар,, назаўтра к абеду вярнуліся грошы.Для меня ББ очень удобный в плане оплаты ВБ.
1) очень быстро осуществаляются возвраты, если возвращают товар.
2) по моей карте 1% возврата с зарубежных платежей
Дзякуй, але як маёй ужо 14, так толькі дзеля цікавасьці пыталася.@katia-ka, карточка личная, не привязана к моему счету. Если найду, посмотрю, как оформлен договор.
если в пакете, то при наличии 15 транзакций в месяц карта бесплатная.У альфы можна аформіць без пахода ў банк (таксама і ім патэлефанавала), але там будзе платная картка, мая не пагадзіцца на гэта.
Я ведаю. Але гэта для дачкі. У ёй столькі можа і не быць.если в пакете, то при наличии 15 транзакций в месяц карта бесплатная.
С кэшбеком 3% в BYN и 5% в RUB за WB и Озон.кашалот уже платный. бесплатные сейчас бнб раздает
я выпускала карту дочке в 14 лет в Приоре. оба родителя (чтобы написать разрешение ) и ребенок с паспортами должны прийти в отделение. Забирала уже дочка сама. и есть полноценный мобильный банкинг.Толькі што ім патэлефанавала. Так, з 14 год можна. Ты+дзіця з пашпартамі мусіце прыйсьці ў аддзяленьне банка.
Інтэрнэт- банкінг толькі з 18 гадоў, таму баланс даведвацца можна толькі праз ussd запыт ( як баланс на тэлефоне)