У меня на банковские карты в БАНКЕ подключена услуга sms-оповещение о расходных операциях. Мне приходит sms о ЛЮБОМ расходе, включая блокировки.
Заплатил в магазине - пришло sms с суммой операции и остатком. Заплатил в инете - sms с суммой операции и остатком. И т.п. Это услуга моего банка.
я разумею. У мяне таксама смс-апавяшчэнне падключанае. Але паведамленняў пра блакаванне, а не сняцце грошай я ні разу не атрымлівала. Вось і думаю, што гэта значыць. Што ў мяне грошы ніколі не блакіравалі, ці проста не факт, што пра гэта паведамляецца?
Проста па змоўчанні я была перакананая, што картка, якая пазначаецца пры браніраванні, мусіць быць міжнародная (звычайны электрон у мяне калісьці не спрацаваў, і бронь была адмененая, пра што я даведалася не адразу, бо не маю звычкі эл.пошту штодня прагледжваць, і добра, што ўвогуле даведалася, а то б прыехала.) і з дастатковымі сродкамі на рахунку. А выходзіць, можна браніраваць з пустой карткай?
І блакаванне для мяне такі не роўна перадаплата. Апошняя не вяртаецца, ці нават калі вяртаецца, то з дадатковымі целарухамі, і падазраю, не самымі простымі. Блакаванне - гэта гарантыя платаздльнасці ўсяго толькі. Па мне. Пры адмене браніравання, яна ж адразу ці ў найбліжэйшым часе знімаецца.
с меня сегодня пытались взять намнооого больше
ты як пра гэта даведалася?
======
пра ўзнагароджанні. Пакуль мне прыходзяць паведамленні, што я такі іх атрымаю. І не адно, але і не ўсе. З гэтага вынікае, што ўзнагароджанні па 15 у.е. могуць атрымлівацца разам з 10%-нымі, а не толькі штосьці адно з іх. Але з пэўнасцю можна будзе пра гэта сказаць тоькі пасля атрымання грошай на картку.)