вось так выглядала.Oplata 0.06 BYN Kartoi #2793 09.07.18 09.32 Acode 728458; Mesto: UBER > Amsterdam NLD;
вось так выглядала.Oplata 0.06 BYN Kartoi #2793 09.07.18 09.32 Acode 728458; Mesto: UBER > Amsterdam NLD;
Она не в одном и том же месте и уж тем более не в одно и тоже время и даже не в один день.Калі тройчы ў адзін і той жа час у адным і тым жа месцы спісалася адна і тая ж сума - гэта сапраўды можа быць і глюкам банка. Думаю, такія пытанні вырашальныя.
а што за пацвярджальныя дакументы? Раздрукоўка з букінга?подверждающие документы прилагаются.
Безусловно. Там условия бронирования прописаны. При отмене бронирования букинг высылает e-mail с подтверждением отмены и указанием, что оно бесплатное (если оно бесплатное).а што за пацвярджальныя дакументы? Раздрукоўка з букінга?
ясна, ок. Думаю, я б такі пісала на букінг у такім разе. У мяне проста ў галаве не ўкладваецца, пры чым тут банк у такой сітуацыі. Іншая рэч, што мяне такія вось формы на сайтах (адвротная сувязь, звязацца з намі і г.д.) ігнаруюць, як у тым анекдоце. Пішу я часта. Адказаў атрымліваю ў лепшым выпадку 1 з 10. Карма, відаць, не тая....Я бы написала заявление. Прошу отменить операцию по карте ХХХ, произведенную на сумму ХХХ, 11 января 2011, компанией ХХХ в связи с отсутствием факта оказания услуги, подверждающие документы прилагаются.
Ну так это же в первую очередь. Я об этом сразу тебе и написала. Да ты не заметила.Думаю, я б такі пісала на букінг у такім разе.
справядлівасці дзеля, там пры адмене напісана, што "з вас маглі быць знятыя (ці заблакаваныя) пэўныя сумы, якія маюць вярнуцца". То бок сам букінг прызнае, што нават пры бясплатнай адмене нейкія зняцці ці блакіроўкі магчымыя.Безусловно. Там условия бронирования прописаны. При отмене бронирования букинг высылает e-mail с подтверждением отмены и указанием, что оно бесплатное (если оно бесплатное).
А кто-то это отрицал?То бок сам букінг прызнае, што нават пры бясплатнай адмене нейкія зняцці ці блакіроўкі магчымыя.
напэўна, не заўважыла. Ты напісала пра паход у банк, у тым і рэч. Нашто я і сказала, што па мне гэта не справа банка, а букінга перадусім.Ну так это же в первую очередь. Я об этом сразу тебе и написала. Да ты не заметила.
па-мойму з гэтага і пачалася гэтая доўгая размова.)А кто-то это отрицал?
гэта было ўжо пасля банка.)http://semeistvo.by/forum/showpost.p...postcount=1125
Ну можно еще в спортлото написать... Крайне странно было бы идти в банк, не обратившись к отелю/букингу.гэта было ўжо пасля банка.)
)Крайне странно было бы идти в банк, не обратившись к отелю/букингу.
сапраўды. Штосьці я і праўда "чытаю ж**й". Дзякуй за твой досвед.я же написала, что тройное снятие было не на букинге. Бронирование было на сайте отеля