Бронирование отелей через интернет

viqa

Well-known member
это дается еще 10%, помимо тех 10% на букинге которые у тех кто там бронирует, гениус или как там правильно пишется)))?
вроде да, но я за гениусом не слежу, просто смотрю конечную цену

не, ну если билеты получаются бесплатными то можно и на денек какой смотаться просто на погулять в какой Рим )))
сразу большие суммы сложно собрать, не получалось сразу на билеты туда-обратно. у них все дозировано

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Паныю вам тут))
Заўважыла, што букінг цяпер, калі броніш рознае жыльлё на адны і тыя ж даты, адразу прапануе папярэднія броні адмяніць. Як добрасумленная карыстальніца букінга заброніла я кватэру на прынцыповыя мне даты ў цікавым мне горадзе. Адну. Прыгожую, усё як я люблю.
Праходзіць недзе месяц, прысылае мне гаспадыня ліст, маўляў, выбачаемся, але па асабістых прычынах больш не здаем гэтую кватэру, адмяніце, калі ласка, бронь.
Ну ок, што ж зробіш. Тэрмінова шукаю іншы варыянт. Знаходжу. Бранюю.
Праходзіць таксама каля месяца - букінг прысылае ліст, маўляў, гаспадар просіць адмяніць бронь, бо вы не пералічылі яму папярэднюю аплату. Ніякай папярэдняй аплаты ў паміне не было і ніхто ў мяне яе не прасіў. Пішу гаспадару і атрымоўваю ў адказ, што ён проста прадаў гэтую кватэру і знайшоў лепшага спосаба адмяніць бронь, як "націснуць кнопку аплата" (яго словы) і заявіць, што не атрымаў яе.
У выніку, я зноў без кватэры. Зразумела, што ўсё прыстойнае па нармальных коштах (ніжэй соткі) забронена. І я са сваёй дабрасумленнасьцю ня ведаю, што рабіць)
Разглядаю ў гэтым знак, што ня трэба мне ў той горад, але на будучае тры разы падумаю, ці варта быць такой добрасумленнай і броніць толькі адзіны варыянт (хаця раблю дзьве брані на адныя даты веееееельмі рэдка і за веееельмі доўгі тэмін).

BabuschkinHaus

Well-known member
katia-ka, забудьте про совесть и думайте про путешествие. Мне кажется, это не наезд, что больше одного нельзя, а напоминалка забывчивым и не сильно аккуратным, которые из 10 броней 9 не отменяют, а потом хныкают, что с них штрафы хотят. У меня сейчас 3 на март). Выбираю и думаю.

Это не сглазили. Это логично. как по мне. Поэтому и уточняла. дополнительных 10% от брони это немало. Кто то должен покрывать их. Т.е. за чей счет банкет.
Не сильный-то банкет особо. Т.к. чаще это все просто красивые символы для привлечения, а не реальная скидка. Причем, повторюсь, далеко не на каждый объект скидка вообще. А с виззами буду разбираться, правила читать). Я их брони на пустую карту отправила, а отели уже расхныкались, что карта липовая - может, поэтому, хотя, сомневаюсь... Узнаю - расскажу здесь. Раз мне никто не хочет рассказывать)))).

Parole

Well-known member
Не сильный-то банкет особо. Т.к. чаще это все просто красивые символы для привлечения, а не реальная скидка.
для привлечения букинга или визов?
Почему? Если действительно независимо от гениус 10%, а я, к примеру, обращаю на это внимание, на визы можно получить еще 10%. От суммы, ну к примеру, 700 евро это будет 70 евро. И они лягут в кабинет у визов и я за них куплю билет. То эти 70 евро кто вместо меня оплатит визы или букинг?

Karkusha

Well-known member
Karkusha, уведомления о приходе денег на карточку не приходят, это не зачисление. Просто появляются на карте. Может вы просто не заметили?
не, мне смс пра 25 даляраў папярэдніх прыходзіла. Ну і за месяц я праглядаю раздрукоўку аперацый. Не было.

але на будучае тры разы падумаю, ці варта быць такой добрасумленнай
і я такая) мне яны як нагадаюць, што трэба б адмяніць дубль брані, я адразу думаю пра тое, як жа я дрэнна стаўлся да таго, хто здае жытло і максімум праз два-тры дні адмаўляюся ад другой брані

У меня genius работает и с виззаром и с возвратом 25 долларов.

А как у Вас так получилось? Переходить надо по ссылки с виззаров или по ссылке друга? чтобы и то и то получить?

lakshmi

Well-known member
аленький цветочек, по ссылке друга (вашей) перешла, забронировала со скидкой гениус и с возвратом 25 долларов. Когда перехожу с виззаров, вижу и гениус и виззар зачисление на счет. Но мне удобнее 25 долларов взад получить. Но не все отели с гениус.

k_ja_ra

Well-known member
Karkusha, думаю, ваша ўзнагароджанне не прайшло так званую праверку.
Вы пішаце, што гэта
Вы вернулись из поездки — время получить 1 000 руб. (номер подтверждения: 1950175337)
вы атрымалі 23.05, а паездка калі была?
гэта было адзінае паведамленне? Яшчэ аднаго, што ўсё выдатна і грошы на шляху да вас, не было?
Па гэтай спасылцы сябра на 1000 руб вы рабілі толькі адну бронь?

lakshmi

Well-known member
IMG_1439 (1).jpg

У меня самой миниатюры так и не открываются, к сожалению ( Но может у кого-то видны.

Karkusha

Well-known member
вы атрымалі 23.05, а паездка калі была?
гэта было адзінае паведамленне? Яшчэ аднаго, што ўсё выдатна і грошы на шляху да вас, не было?
Па гэтай спасылцы сябра на 1000 руб вы рабілі толькі адну бронь?
8-11 мая, здаецца. ва ўсялякім разе блізка.
Яшчэ аднаго паведамлення не было. Нажаль, не памятаю, як было, калі перад гэтым атрымлівала 25 даляраў, каб параўнаць.
і бронь на 1000 руб рабіла толькі раз

k_ja_ra

Well-known member
8-11 мая, здаецца. ва ўсялякім разе блізка.
з таго, як было ў мяне - з амаль аптэчнай дакладнасцю, 23-га і мелася б быць паведамленне аб тым, што грошы ўжо на шляху да вас.) Але, напэўна, у вас штосьці ўсё ж пайшло не так.
Асабіста я б забіла.) Гэта не страчаныя грошы за адмененую бронь.))
Я ўвогуле мала веру ва ўсе гэтыя бясплатныя сыры ў мышалоўках) Не моцна разлічвала на звароты, па шчырасці, але паспрабаваць варта было - а раптам?
Што вярнулася - выдатна, дзякуй! Не - ну і не.)
Хаця калі цікава і нелянота, можна, напэўна, і паспрабаваць спытаць, чаму не спрацавала ў вас.

lakshmi

Well-known member
аленький цветочек, да, либо виззары, либо скидка друга, я писала выше. Но гениус при этом работает на многие отели. Я пользовалась именно ссылкой друга + гениус.

Parole

Well-known member
але па асабістых прычынах больш не здаем гэтую кватэру, адмяніце, калі ласка, бронь.
Ну ок, што ж зробіш. Тэрмінова шукаю іншы варыянт. Знаходжу. Бранюю.

Не надо было самой отменять бронь. Она должна была уведомить букинг о том что не может принять вас и, возможно, букинг бы искал вам другую еще и с компенсацией разницы в цене

аленький цветочек, да, либо виззары, либо скидка друга, я писала выше. Но гениус при этом работает на многие отели. Я пользовалась именно ссылкой друга + гениус.

Перечитала Ваше сообщение... овечка Я))) 25$ выгоднее, до джениуса я еще не накаталась)). Спасибо большое, все поняла.

Сверху