130/4=32.5Если без скидки 130. Не вижу там 32.5.
У мінулым годзе таксама нельга было просто заняткі аплачваць без рознай фігні ў нагрузку ў лепшых сав.традыцыях? Пардон, значыць 2 гады таму, пададстала я...
130/4=32.5Если без скидки 130. Не вижу там 32.5.
Што за пакеты?130/4=32.5
У мінулым годзе таксама нельга было просто заняткі аплачваць без рознай фігні ў нагрузку ў лепшых сав.традыцыях? Пардон, значыць 2 гады таму, пададстала я...
Так а месяц - гэта што? Там можа быць 4 умоўных пн, а можа быць 5, а можа быць новы год, раство ці дзень октяб.рэвалюцыі. Гэта скока заняткаў 90 руб?@k_ja_ra, 90р - гэта за месяц
просто расписали подробно что входит в стоимость занятия. Что это не только новая тема-домашка, но и тесты, разборы и проч. Все это было и раньше. Стоимость занятия поднялась, что неприятно, но логично при таком уровне инфляцииУ мінулым годзе таксама нельга было просто заняткі аплачваць без рознай фігні ў нагрузку ў лепшых сав.традыцыях?
я даже глянула, хоть мне и не нужно) все понятно)) цены выросли, дапра пакеты глянь на сайце кошт заняткаў, 11 кл у прыватнасці. Я паўдня разбіралася, што там да чаго
ЗП у некоторых работников тоже привязана к месяцу. Это январь, или февраль, или май со всеми праздникамиТам можа быць 4 умоўных пн, а можа быць 5, а можа быць новы год, раство ці дзень октяб.рэвалюцыі.
Я плаціла па факце 80 руб у месяц у сярэднім. Цяпер гэта 130.ЗП у некоторых работников тоже привязана к месяцу. Это январь, или февраль, или май со всеми праздниками
90 за любы месяц. З 4-ма ці 5-цю заняткамі. Калі правільна памятаю, калі на гэты дзень прыходзілася сьвята, то занятак пераносіўся на іншы дзеньТак а месяц - гэта што? Там можа быць 4 умоўных пн, а можа быць 5, а можа быць новы год, раство ці дзень октяб.рэвалюцыі. Гэта скока заняткаў 90 руб?
не падабаецца мне так (
І ўжо не 90, а 130
нет, не правда. Стоимость увеличилась на 20%, да. Пакеты были и в прошлом году, а у некоторых репетиторов и в позапрошлом. Одно занятие со скидкой, которая есть у 90% учеников, получается 23,4, а не 32,5. Было 20 руб100б сёлета жжот. Прыдумаў нейкія пакеты, апісаныя кучай прыхожых слоў. Калі іх адкінуць, то кошт занятка у сухім астатку з 20 руб у мінулым годзе стаў 32.5 у гэтым. Нармальна так...
не на 4. Почему-то все забывают, что в пакет еще входит 5 контрольных с проверкой и разбором, которые стоят отдельными занятиями и 5 тестов, которые пишутся по мотивам 3 рт преподавателями центра с разбором каждого теста, который длится по 2-3 часа. Т.е по факту в прошлом году было минимум 50 занятий в год. Пакет 110 руб Х10 месяцев /50 занятий = 22 руб занятие или 19,8 со скидкой. Этот год можно рассчитать также.130/4=32.5
не працаваў увогуле ці не працаваў ў момант вашых з ім спраў?И ещё столкнулась с интересным наблюдением, что из тех репетиторов, с которыми приходилось иметь дело, ни один не работал в школе.
На момент наших занятийне працаваў увогуле ці не працаваў ў момант вашых з ім спраў?